Skip to content

Osioiden muotoileminen AOMEI Partition Assistant -ohjelmassa askel askeleelta (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
particiones aomei partition

Windowsilla on tehokas työkalu asemien hallintaan, mutta sillä on rajoituksia, jotka estävät meitä suorittamasta tiettyjä tehtäviä osioilla. Siksi on kätevää käyttää lisäohjelmistoja. Suosittelemme lukemaan tämän artikkelin, jonka avulla opit Osioiden muotoileminen AOMEI Partition Assistant -ohjelmassa askel askeleelta

Mikä on AOMEI -osioavustaja?

AOMEI Partition Assistant on yksi parhaista sovelluksista kiintolevyjen osioimiseksi Windowsissa ja Macissa. Lisäksi ohjelmisto helpottaa järjestelmän optimointi ja parantaa sen suorituskykyä käyttämällä ohjattua toimintoa, joka ohjaa käyttäjää.

AOMEI Osioavustaja on hyödyllinen työkalu staattisten osioiden palauttamiseen, käynnistyslevyjen luomiseen, käyttöjärjestelmän siirtämiseen levyltä toiselle ja kiintolevyjen hallintaan.

AOMEI Partition Assistant -ohjelman ominaisuudet

AOMEI Partition Assistant esittelee joukon ominaisuuksia, jotka helpottavat osioiden liikkuvuutta ja koon muuttamista sekä niiden yhdistämistä ja jakamista. The ohjelmisto Sen avulla voit myös luoda uusia osioita, muokata tai muuttaa tarroja osioiksi tai muuntaa loogiset osiot ensisijaisiksi ja päinvastoin.

On tärkeää huomata, että AOMEI Partition Assistant on yhteensopiva Windows -käyttöjärjestelmän kanssa ja sitä voidaan käyttää MBR-, GPT- ja USB -asemilla. Ohjelmisto tukee tiedostoja Linux EXT4 jotka sisältävät prosesseja, kuten osioiden luominen, siirtäminen, kopioiminen tai muotoilu.

Osioiden muotoileminen AOMEI Partition Assistant -ohjelmassa askel askeleelta

Jossain vaiheessa sinun on tehtävä tai luotava käynnistettävä osio Diskpartin kanssa Windowsissa. Myöhemmin sinun on ehkä alustettava osiot AOMEI Partition Assistantissa. Tästä syystä sinun on hankittava tämä työkalu ja käytettävä sen toimintoja tietokoneelta. Seuraavaksi esittelemme kaikki vaiheet, jotka sinun on suoritettava tehtävän suorittamiseksi alustaa kiintolevyosiot.

Lataa ja asenna AOMEI Partition Assistant -ohjelma

Ensimmäinen tapaus on ladata ja asentaa AOMEI Partition Assistant -ohjelma. Voit tehdä tämän siirtymällä Diskpartin viralliselle verkkosivustolle, joka tarjoaa tämän ohjelmiston.

Etsi ilmainen versio ja jatka sen asennuspaketin lataamista. AOMEI Partition Assistantista on kaksi muuta versiota: ”Pro” ja ”Server”. Nämä ovat maksullisia ja niissä on enemmän toimintoja.

Kun olet ladannut ohjelman, kaksoisnapsauta sen tiedostoa asennus ja odota muutama sekunti, kun se asennetaan tietokoneellesi.

Käytä AOMEI Partition Assistant -ohjelmaa

Siirry AOMEI -osioavustajaan aloitusvalikosta napsauttamalla ”Kaikki sovellukset”. Voit myös etsiä ohjelmistoa järjestelmän hakukoneen avulla tai etsimällä ohjelman kuvakkeen työpöydältä.

Kun avaat AOMEI Partition Assistantin, näet tietoja saatavilla olevat kiintolevyt ja sen osiot. Sovellus edustaa osioita graafisessa ja tekstimuodossa.

Alusta osiot

Alusta osiot

Paneelin vasemmalla puolella näet joukon vaihtoehtoja, kuten kopioida, siirtää tai laajentaa osioita, palauta osiot tai muotoile osio. Napsauta tätä viimeistä vaihtoehtoa tai napsauta hiiren kakkospainikkeella alustettavaa osiota ja valitse ”Muotoile osio”.

Tarkista osio, jonka aiot muotoilla, ja jos se vastaa oikeaa muotoa. painaa nappia ”Käytä” vasemmasta yläkulmasta, vahvista muutokset ja odota muutama sekunti, kunnes prosessi suoritetaan. Alustamalla osiot voit aloittaa työskentelyn niiden kanssa.

AOMEI -osioapuohjelmat

Osioiden muotoilun lisäksi AOMEI Partition Assistantilla on muita apuohjelmia, joita käyttäjät käyttävät laajalti. Näiden joukossa on ”Osioiden kohdistus”, ”Pyyhi levy / osio”, ”Huono sektorin tarkistus” ja ”Osion palautus”.

On suositeltavaa käyttää osion tarkistus ennen kuin käytät mitään muuta toimintoa siihen. AOMEI Partition Assistant -ohjelman avulla voit määrittää tietyn osion ”aktiiviseksi” ja muokata sen tyyppitunnusta tarvittaessa.