Skip to content

Osion palauttaminen tai palauttaminen AOMEI -osiossa (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
munecos reparando disco duro 1

Välttääksesi pelot ja huonot ajat tietokoneella, on välttämätöntä tehdä varmuuskopio kaikista tiedoista laitteeseen pitkän käytön jälkeen, jotta voit varmistaa, että toimintahäiriöhetkellä voit tallentaa kaiken, mitä sinulla on, tai ainakin valtaosa. Tässä artikkelissa opit palauttamaan osion AOMEI -osiossa.

Tässä mielessä on olemassa erilaisia ​​menetelmiä, joiden avulla voit suojata nämä tiedot ja olla rauhallinen piilevän digitaalisen katastrofin, kuten tappavan käyttöjärjestelmävirheen tai vaurioitunut kiintolevy. Tässä kirjoituksessa opit hieman yhdestä näistä vaihtoehdoista.

Kiintolevyosio

Yksi tärkeimmistä toimista, joihin voit ryhtyä suojata tietokoneen sisältämät tiedot, on kiintolevyn osion toteuttaminen. Tämä ei ole muuta kuin kiintolevyn tallennustilan määrittäminen tai toisin sanoen jakaminen.

Osion edut

Tämän toiminnon avulla voit käyttää tiettyjä tiedostotyyppejä paljon nopeammin. Samoin, osioi kiintolevy On erittäin hyödyllistä asentaa eri käyttöjärjestelmiä samaan tietokoneeseen.

Painajainen näkyvissä

Tietokoneen osia ei ole tehty kestämään ikuisesti, valitettavasti. Ajan myötä jotkin elementit, kuten kiintolevy, kärsivät väistämättä vaurioista, jotka johtavat tietojen menetykseen.

Samoin sinun huolimaton käyttö ohjelmien lataamisessa ja asentamisessa sekä joidenkin verkkosivujen aiheuttamien riskien huomiotta jättäminen, voi aiheuttaa haittaohjelmien pääsyn tietokoneellesi, vahingoittaa tiedostoja ja aiheuttaa virheitä tietokoneellesi.

Mitä tehdä asialle? Monta kertaa huolimatta osioista, jotka on tehty juuri yritettäväksi suojata tämäntyyppisiä tiedostoja. Se ei ehkä riitä, koska kiintolevy on alustettava joko osioistaan ​​tai kokonaan.

AOMEI -osio ratkaisuna

On kuitenkin käytännössä yksinomainen työkalu käyttöjärjestelmän käyttäjille Windows. Se merkitsee miellyttävää ja melkein ihmeellistä hengähdystaukoa sinulle ja tietokoneellesi.

Tämä on AOMEI -osio, yksinkertaisesti upea työkalu, joka antaa sinulle käden, kun se tulee alusta kiintolevy. Samoin kuin poistettaessa tai luotaessa osioita tälle tallennusyksikölle.

Voit saada sen mistä tahansa versiosta

Tätä varten sinun on ensin tehtävä syötä virallinen nettisivu AOMEI -osio ja lataa seJoko sen ilmaisessa versiossa, vaikka se ylläpitää joitakin toimintoja, jotka vastaavat Pro- ja Server -versioita, jotka ovat maksullisia.

Tämän työkalun asennusprosessi on todella yksinkertainen eikä vaadi lisäselityksiä. Sinun tarvitsee vain painaa painiketta Seuraava tai ”Jatkaa”Mainitun prosessin loppuun asti.

Palauta osio AOMEI -osiolla

Niille, jotka eivät ole aiemmin tehneet tällaista toimintaa, älä huoli, sinun ei tarvitse olla tietokoneasiantuntija kiintolevyn osioimiseen tai palauttamiseen, sinulla on vain oltava erittäin hyvä tieto siitä.

Siksi niille, jotka esittävät kaikenlaisia ​​ongelmia osion kanssa ja haluavat palauttaa tai palauttaa sen. Tässä on lyhyt ja yksinkertainen vaihe vaiheelta, joka auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen.

Palauta osio AOMEI -osiolla

Tietenkin etukäteen sinulla on jo oltava upea ohjelma, josta on puhuttu niin paljon näillä riveillä: AOMEI -osio. Jos olet jo ladannut ja asentanut sen, on aika ryhtyä hommiin.

  • KlikkaaPalauta osio.
  • Valitse vaihtoehto, joka vastaa palautettavaa osiota, ja napsauta ”Seuraava”.
  • Valitse hakumenetelmää vastaavasta ikkunasta ”Pikahaku” ja sitten ”Seuraava”.
  • Napsauta lopuksi Edetä ja odota prosessin päättymistä.

Se on kaikki mitä tarvitset!

Kiintolevyn osion palauttaminen AOMEI -osiossa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Mikä parasta: sinulla on kaikki tiedostot ennallaan! Joten mitä odotat kokeillaksesi tätä tehokasta ohjelmaa?