Skip to content

Ruin Guardiansin voittaminen Genshin Impactissa – eri menetelmiä

26 de huhtikuu de 2022
genshin impact destruir guardianes ruinas 18794

Jos pidät ARPG-peleistä, sinun on täytynyt huomata, että päästäksesi eteenpäin kohtaat erilaisia ​​esteitä. Genshin Impact ei tietenkään ole poikkeus, koska tietyssä vaiheessa raunioiden vartijat ilmestyvät estääksesi edistymistäsi. Siksi on välttämätöntä, että opit tuhoamaan ne ottamalla käytäntöön temppuja, jotka näytämme sinulle alla.

Mitä hyötyä on Ruin Guardiansin kukistamisesta?

Näiden roistojen tuhoaminen voi tuntua monimutkaiselta, kun rekisteröidyt Genshin Impactiin millä tahansa alustalla. Mutta tekemällä oikeat yhdistelmät saavutat sen huokauksella. Sitä paitsi se tuottaa erinomaisia ​​palkintojajoka on parempi ja parempi, kun teet sen paljon edistyneemmillä tasoilla.

Näillä Genshin Impactin suurilla ja pelottavilla olennoilla on heikko kohta, tästä syystä sinun on havaittava ja tuhottava ne. Siten saat suuria etuja pelin loppupuolelle, koska jos voitat nämä valtavat viholliset, saat ylösnousemusmateriaalia. Tämän avulla sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi kehittyneisiin aseisiin ja paljastaa tärkeitä salaisuuksia kehityksesi kannalta.

kaaos laite

Yksi Ruin Guardiansin tuhoamisesta saamistasi eduista on tämä Ascension-materiaali. Tämä johtuu siitä, että Chaos Device on yksi pelin tehokkaimmista muinaisista jäännöksistä.

Tällä yhdisteellä piti osa vihollisen ruumiista että ammuit juuri alas. Tästä syystä se palvelee sinua joidenkin aseiden, kuten jousien, piikien tai miekkojen, nousemiseen. Pääset myös käsiksi kirjoihin ja muihin teksteihin, jotka paljastavat arvokasta tietoa Genshin Impactista.

kaaospiiri

Suhteessa järjestelmä, joka saa raunioiden vartijat toimimaan, pidetään myös melko muinaisena jäännöksenä. Sen arvo syntyy siitä, että tämäntyyppinen yhdiste ei ole enää aktiivinen muualla.

Tästä syystä tuhoamalla nämä valtavat vastustajat edistyneillä tasoilla voit lunastaa tämän kaaoksen piirin. Ottaen huomioon, että tällainen tekniikka tulee olemaan melko tappavia aseita seuraaville maailmoille.

Lisäksi, kun tuhoat Ruin Guardianin tasolta 60 alkaen, saat myös Cauldrons of Chaosin. tämä korvaamaton ylösnousemusmateriaalia Se auttaa sinua kehittymään pelissä, sillä saat käyttöösi korvaamattomia aseita ja tärkeitä salaisuuksia. Siitä lähtien tämä salaperäinen aine tulee sydämestä, joka antoi viholliselle elämän.

tuhota vartija rauniot genshin vaikutus

Mitä hyökkäyksiä minun pitäisi tehdä voittaakseni Genshi Impactin rauniovartijat?

Jos olet ladannut Genshin Impact -pelin mobiililaitteellesi, tiedät, että tärkeintä on aina strategia, joten sinun on tunnistettava vihollisen heikko kohta ja hyökättävä sitä vastaan. Ruin Guardiansin tapauksessa huomaat, että heillä on a valtava oranssi silmäjoka erottuu kirkkaudestaan.

Takaosassa heillä on myös energiaydin, jonka näet, kun he valmistautuvat pommittamaan sinua. Joten nämä ovat alueita, joihin sinun tulee lyödä ensin, mieluiten jousimiehen avulla.

Siksi on tärkeää, että sinulla on tämän kyvyn omaava luonne tiimissäsi, niin osut sen virtalähteeseen ja kahdella iskulla kaadat hänet alas. Koska toinen hyökkäys sen ydintä vastaan ​​neutraloi sen, on hyvä, että hyödynnät näitä strategioita:

Pyöritä hyökkäys

Ruin Guardians ovat tuhoajia, kun he taputtavat ja tallaavat osuakseen sinuun ja heikentääkseen sinua. Tästä syystä sinun täytyy tietää heidän liikkeensä tehokkaampi, yksi niistä on pyörivä hyökkäys.

Ihannetapauksessa käytä tätä strategiaa häntä vastaan, koska hänen ylävartalonsa alkaa pyöriä osuakseen sinuun. Hyökkäys kestää noin 7 sekuntia, joten on aika nousta hänen vartaloonsa ja lyödä häntä ytimeen.

tappio huoltajat rauniot jousimies genshin vaikutus

Räjähtävän nuken käyttäminen

Ei ole epäilystäkään siitä, että yksi älykkäimmistä tavoista tuhota vihollinen on luoda kiertokulku. Tämä on houkuttimen tehtävä siitä lähtien onnistuu kavaltamaan raunioiden vartijat jotta voit hyökätä sen elintärkeää ydintä vastaan.

Tämä on yksi Amberin tärkeimmistä taidoista, joka sinulla on varmasti oltava tiimissäsi, sillä hän on erinomainen Genshin Impact -jousiampuja. Kun tämä hyökkäys on aktivoitu, näemme paroni Bunnyn häiritsevän vastustajaa 8 sekunniksi.

Niin, pidä sitä painettuna käynnistääksesi, riippuen etäisyydestä, jonka haluat saavuttaa, ja vapauta se. Nukke räjähtää sitten tuhoutuessaan tai ajastimen lopussa, mikä tarkoittaa, että se aiheuttaa huomattavia vahinkoja huoltajalle.

pommituksen kanssa

Kun vihollinen valmistautuu laukaisemaan räjähdyksen sinua vastaan, sinun on hyödynnettävä heidän asemaansa ja hyökättävä heidän elintärkeään ydintään. koska se tulee olemaan paljasta selkäsi kääntyessäsi pommituksen valmistelemiseksi. Joten sinun on oltava melko tarkka osumassasi, ennen kuin hän aktivoi ohjuksia, jotka pystyvät poistamaan puolet terveydestäsi.

Näin ollen Ruin Guardiansin voittaminen Genshin Impactissa on tärkeintä tiedä heikkoutesi. Lisäksi on tärkeää, että rakennat vahvan joukkueen strategisesti ja lisäät Amberin kaltaisen jousiampujan. Käyttämällä huijauksia, kuten niitä, joita käytettiin ”Pirates, Argh!” -sovelluksen avaamiseen pelissä. Sinun tulisi myös vahvistaa sitä voimakkailla hahmoilla, jotka voit saada missä tahansa Gachaponissa tai tapahtumassa.