Skip to content

Genshin Impact – Lataa ja rekisteröidy mille tahansa alustalle – yksinkertainen opas

4 de syyskuu de 2021
genshin impact aplicacion 14366

Genshin Impactin suosio on kasvanut huomattavasti sen äskettäisen julkaisun jälkeen vuonna 2020. Mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon hämmästyttäviä pelin ominaisuuksia ja tarina, joka kerrotaan pelin aikana.

Lisäksi se, että se on saatavilla mobiililaitteille ja tietokoneille, ei muuta kuin lisää miljoonia Genshin Impactiin rekisteröityneitä käyttäjiä tekemään aktiivista elämää tässä viihdyttävässä roolipelissä.

Tässä mielessä näytämme sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava opit luomaan tilin ja rekisteröitymään Genshin Impactiin nopeasti.

Mikä on Genshinin vaikutus?

Kirjoita pelejä ARPG: sta on tullut yksi viimeisen sukupolven suosituimmista, koska ne tarjoavat taistelujärjestelmän, joka tarttuu käyttäjiin, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta pelistä. Tämä koskee Genshin Impact -peliä, joka on yksi toimintaroolipeleistä, joka on ollut suosituin sen julkaisun jälkeen 28. syyskuuta 2020.

Pelitila on yksinkertainen, koska käyttäjä luo hahmon, joka kulkee eri peliskenaarioiden läpi kun tutkii tuntematonta ja kohdata erilaisia ​​vaaroja. Lisäksi jokaisella hahmolla on kaksi kykyä, jotka perustuvat pelin seitsemän eri elementin hallintaan.

Toisaalta Genshin Impact tunnetaan myös sallimisesta kehittää pelin eri tasoja käyttäjien välisen yhteistyön, eli sen moninpelitilan, kautta.

Tällä tavalla Genshin Impact on yksi parhaista vaihtoehdoista Android- ja PC -toiminta- ja seikkailupelien suhteen, koska ne on julkaistu versiot jokaiselle laitteelle.

Maksaako Genshin Impactin lataaminen ja pelaaminen?

On tärkeää huomata, että Genshin Impactilla ei ole latauskustannuksia, voit nauttia pelistä ilmaiseksi. Vain jos haluat avata uusia hahmoja tai saada pelin taistelupassin, sinun on tehtävä joitain mikrotransaktioita.

Mistä voin rekisteröidä ja ladata pelin?

Jos haluat pelata Genshin Impactia, sen asennuksen jälkeen tietokoneellesi se pyytää sinua olemaan rekisteröitynyt, tätä varten sinun on pääset viralliselle pelisivulle.

PC: ltä

Kun olet ladannut Genshin Impact -pelin tietokoneellesi tai tietokoneellesi, huomaat, että pelaamisen aloittamiseksi sinun on rekisteröidyttävä tai luo tili Mihoyo -alustalle, joka on Genshin Impact -palvelin.

Tätä varten sinulla on kolme vaihtoehtoa Genshin Impact -peliin liittyessäsi, joten voit linkittää Facebook -tilisi, Twitter -tilisi tai luo käyttäjä Genshin Impactissa syöttämällä tietosi Mihoyo -palvelimelle. Suosittelemme liittymistä luomaan käyttäjävaihtoehdon kautta, koska se on turvallisin ja hakkerointiriski on pienempi.

Joten sinun täytyy valitse vaihtoehto ’Rekisteröidy nyt’ aloitussivulta tai itse pelistä, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, vahvistettava vahvistuskoodi sähköpostistasi ja lopulta sinun on vain hyväksyttävä pelin ehdot ja siinä kaikki.

Nyt tarvitset Syötä käyttäjänimesi, joka on tilisi kirjautumisnimi, myöhemmin voit lisätä lempinimesi peliin, suosittelemme linkittämään sähköpostisi peliin, jotta saat enemmän suojaa ja matkapuhelinnumerosi.

Jos haluat sen olevan vieläkin nopeampaa, voit linkittää vain Facebook- tai Google -tilisi ja tiedot täyttyvät automaattisesti, ja voit kirjautua sisään valitsemallasi tilillä, että jos silti suosittelemme sinua linkitä sähköpostisi turvallisuutesi vuoksi.

PlayStationilla

Jos latasit tämän RPG: n PS4: lle, sinun tarvitsee vain rekisteröityä Siirry PS4-esirekisteröintisivulle Luo tili Genshin Impactilta, ja siinä kaikki. Nyt voit aloittaa pelin konsolista.

genshin iskun purkaminen

Matkapuhelimesta

Genshin Impact on yksi huippuluokan PC-peleistä, joita voit pelata Android- tai iOS-mobiililaitteellasi. Niin voit hanki se mobiilisovelluskaupasta vastaavat käytössäsi olevaa mobiililaitetta.

Kun olet asentanut Genshin Impactin puhelimeesi, huomaat, että samalla tavalla kuin tietokoneelle rekisteröityminen on suoritettava tämä toimenpide myös mobiililaitteesta. Samoin rekisteröintiprosessi on identtinen ja voit liittyä Genshin Impactiin Facebookista, Twitteristä, Googlesta tai käyttäjän luomisesta pelialustalle.

Tällä tavalla, jos haluat rekisteröityä nopeasti matkapuhelimeesi Genshin Impactiin, paras vaihtoehto on liittyä alustaan ​​ja valitse vaihtoehto Luo käyttäjä Googlen kanssa ohittaaksesi vahvistusvaiheen. Tällä tavalla sinun tarvitsee vain syöttää oikea käyttäjänimi ja salasana, jotka täyttävät palvelimen vaatimukset.

Lopuksi, kun olet hyväksynyt Genshin Impact -pelin käyttöehdot, Tervetuloa peliin -ilmoitus tulee näkyviin, mikä osoittaa onnistuneen rekisteröitymisen Genshin Impact -palveluun.

Voinko pelata ystävien kanssa eri alustoilta?

Joo, voit pelata ystäviesi kanssa riippumatta siitä, mistä alustasta he ovat yhteydessä, pelaatko tietokoneelta ja ystäviltäsi heidän PS4: ltä tai Androidilta. Jotta voisit osallistua peliin yhdessä, tarvitset vain pelaajan UID -tunnuksen eli pelin käyttäjätunnuksen, jonka peli pystyy tunnistamaan, nämä tiedot ovat juuri avatarimme kuvan alapuolella, jonka näemme valikossa.