Skip to content

Keskuudessamme pysähtyy yksin ja vie minut pois pelistä – Quick Fix

4 de syyskuu de 2021
among us juego 14579

Viime vuosina Android -laitteille on kehitetty paljon erilaisia ​​pelejä, joista monet ovat saavuttaneet jonkin verran suosiota yhteisössä, mutta yksi merkittävimmistä on keskuudessamme, yhteistyö astronautti peli.

Peli keskuudessamme epäilemättä onnistui olemaan täydellinen menestys videopeliteollisuudessa moninpeli, joka voidaan ladata Android -laitteille ja jopa PC: lle, pelin juoni ja pelattavuus olivat yksinkertaisista ohjaimista ja grafiikasta huolimatta menestys käyttäjien keskuudessa, jotka he nauttivat edelleen tästä hienosta pelistä.

Se oli niin suosittu, että sovelluksella on tällä hetkellä yli 100 miljoonaa latausta, ja se ylläpitää edelleen paljon aktiivisia käyttäjiä alustoillaan.

Ongelma, jonka peli on joskus esittänyt eri pelaajille pelien aikana, on kuitenkin sovellus pysähtyy yhtäkkiätai se myös sulkeutuu, jolloin soitin sulkeutuu karkotetaan automaattisesti pelistä, jossa hän pelasi, joten sinun pitäisi etsiä ja syöttää uusi peli tai luoda uusi peli uudelleen.

Miksi USA: n peli pysähtyy tai sulkeutuu itsestään?

Ongelma siitä, että Android -mobiililaitteella kaatuu tai yhtäkkiä pysähtyy joukko -peli, on tapahtunut monille käyttäjille eri syistä, alla näytämme sinulle joitakin tärkeimpiä syitä joita nämä ongelmat esiintyvät joukkoomme kuuluvassa pelissä:

 • Peliä ei päivitetä uusimpaan versioon, joten se aiheuttaa tiettyjä virheitä tai ei edes salli pääsyä mihinkään peliin
 • Our Us -alustan palvelimet ovat yhtäkkiä kaatui tai romahti siihen liittyvien käyttäjien suuren määrän vuoksi
 • The Internet-yhteys johon laite on liitetty, ei luo tarpeeksi moninpelin suorittamiseen
 • Ongelmia mobiililaitteen pelimuistissa

Jos sinulla on jokin näistä ongelmista puhelimessasi tai Internetissä etkä tiedä kuinka korjata se, sinun ei pitäisi huolehtia, koska näytämme sinulle alla miten ratkaista nämä ongelmat helposti joten voit pelata keskellämme hiljaa.

Mahdollisia ratkaisuja estääkseen joukkoamme sulkemasta itsensä

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yksityiskohtaisen oppaan siitä, mitkä ovat mahdolliset syyt, joiden vuoksi tunnettu taitopeli ja tiimityö, keskuudessamme; pysähtyy odottamattomilla tavoilla puhelimessasi. Tästä syystä annamme sinulle useita vinkkejä, joista toivomme olevan paljon apua ja ratkaisevat esitetyn ongelman.

sotilas keskuudessamme

Päivitä puhelimesi

Yksinkertainen ratkaisu, jota voit käyttää niin, että joukostamme ei pääse ulos tai pysähdy; että vahvistat Androidin uusimman version laitteellasi. Tämä sovellus on vaativa eikä tue tiettyjä hyvin vanhoja versioita, joten sinun on pidettävä matkapuhelimesi ajan tasalla.

Voit suorittaa tämän toiminnon siirtymällä puhelimen asetuksiin. pyyhkäise sitten näyttöä ja mene alareunaan, jossa lukee ”laitteesta tai puhelimesta”; siellä näet nykyisen version, joka matkapuhelimellasi on. Voidaksemme pelata keskuudessamme ilman tällaisia ​​ongelmia, sovellus tukee vähintään versiota 4.4 kitkat ajaa sujuvasti.

Tarkista Internet -yhteys

Toinen vaihtoehto on, että käytössäsi oleva Internet -yhteys voi olla hidas tai ei riitä moninpelin suorittamiseen, on parasta käynnistää modeemi uudelleen tai siirtyä toiseen Internet -verkkoon. Tässä mielessä suosittelemme sitä Jotta voit pelata joukossamme, tarvitset hyvän Internet -yhteyden tai mobiilidataa; jälkimmäistä ei kuitenkaan suositella, koska se kuluttaa kaiken käytettävissä olevan saldon.

Vaihda pelin kieli

Vaihtoehto, jota voit myös kokeilla, on vaihtaa pelin kieltä; jos se on englanninkielinen, sovellus sulkeutuu odottamatta ja eri aikoina; jolloin menetät jopa pelin, jossa pelaat. Täten Suosittelemme kielen asettamista espanjaksi, vältetään tämä haitta.

Voit tehdä tämän noudattamalla alla olevia ohjeita: avaa ensin sovellus, siirry asetussymboliin; Kun olet sisällä, saat vaihtoehdon, jossa lukee ’data’, paina siellä ja valitse lopuksi espanjan kieli ja voila, muutokset tallennetaan järjestelmällisesti.

Poista ja asenna uudelleen joukostamme

Voi olla, että sovellukseen on tehty joitakin muutoksia tai suoritusongelmia. Siksi sinun on poistettava se ja asennettava se sitten uudelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Siirry älypuhelimesi päävalikkoon
 2. Pidä sovellusta painettuna
 3. Näet kaksi vaihtoehtoa: poista tai poista (katoa valikosta) ja poista (poista laitteesta)
 4. Vierität peliä poistotoimintoon
 5. Napsautat hyväksyä ja voila, menettely suoritetaan
 6. Nyt sinun on asennettava se uudelleen; Voit tehdä tämän siirtymällä Google Play -kauppaan
 7. Etsit sovellusta kaupasta
 8. Paina kohtaa ”Asenna” ja hyväksy sitten
 9. Odota sen lataamista ja voit käyttää sitä uudelleen

aloita peli keskuudessamme

Tyhjennä välimuisti

Jos nämä ratkaisut eivät ole toimineet sinulle, voit valita tyhjennä sovelluksen välimuisti, tätä varten sinun tarvitsee vain syöttää peliasetukset ja etsiä Sovellukset -osiosta Meistä -sovellus, napsauttaa sitten sovellustietoja ja sitten tallennusvaihtoehtoa painamalla alhaalla olevaa kuvaketta ja valitsemalla vaihtoehtoTyhjennä välimuisti ’.

Yhteisiä keskuudessa ongelmia, joita voi tapahtua pelatessasi

Kuten useat pelisovellukset, Meistä kärsii sisäisistä ongelmista; toisin sanoen käyttäjien tahdon ulkopuolella. Nämä voivat aiheuttaa hidastumisen alustan käytössä, poistumisen tai kyvyttömyyden toimia optimaalisesti kaikissa pelin osissa.

Siksi monet pelaajat ovat lopettaneet sovelluksen käytön; koska he ovat kärsimättömiä ja kärsivät näistä haitoista. Mutta on tavallista, että tapahtuu seuraavaa: et voi luoda peliä; palvelin kaatuu; peli on hidas; et voi mennä mihinkään huoneeseen; jne … Mikä johtuu kahdesta pääasiallisesta syystä, jotka selitämme yksityiskohtaisesti pian.

Palvelinongelmat

Meistä on peli, joka julkaistiin vuoden 2018 lopussa; Sen trendi ja suosio saavutettiin kuitenkin hiljattain vuonna 2020. Kun pelistä alkoi tulla huomattava määrä latauksia ja sen kehittäjät eivät olleet valmiita tähän eksponentiaaliseen kasvuun, se aiheutti nämä ongelmat palvelimissa.

Pääasiassa sillä on niin paljon pelaajia ja latauksia samanaikaisesti, kyllästää sovellusjärjestelmän jatkuvasti, jossa sen tekijöiden vastaus ei ole kovin hidas. Nykyään tämä ei yleensä tapahdu suurella taajuudella, mutta sinun pitäisi tietää, että jos näin tapahtuu, se johtuu siitä, että sovellukseen on kytketty suuri määrä pelaajia ja se aiheuttaa alustan romahtamisen.

Päivitystä tarvitaan

Näiden ongelmien syy voi johtua myös siitä, että peliä ei ole päivitetty uusimpaan versioon, joten sinun on päivitettävä se, jotta voit siirtyä Google Play Kauppa ja etsi sovelluksesta, onko siinä uusia päivityksiä.

Jos näin on, sinun on painettava päivitystä osoittavaa painiketta, ja se suoritetaan välittömästi. Toisaalta voi tapahtua, että näin ei ole; mikä tarkoittaa, että tämä ei aiheuta ongelmaa, mutta sinun on tarkasteltava muita syitä, jotka voivat aiheuttaa sen.

peli meidän keskuudessamme

Mitä tehdä, jos en pääse Osallistu -peliin matkapuhelimeltani?

Jos sinulla on näitä ongelmia pelatessasi, sinun pitäisi tietää, että on olemassa useita tapoja ja vinkkejä niiden ratkaisemiseksi pelata keskuudessamme sujuvasti ja sujuvasti, niin näytämme sinulle erilaisia ​​ratkaisuja ongelmasi mukaan.

Käynnistä laite uudelleen

Tällä hetkellä, kun sovellus pysähtyy äkillisesti, on suositeltavaa käynnistää laite uudelleen ennen kuin avaat ja käynnistämme joukko -pelimme. voi ratkaista erilaisia ​​ongelmia jotka tapahtuvat helposti saman kanssa.

Odota 30 minuuttia, kunnes sovelluspalvelimet korjaavat

Jos et pääse Osallistu peleihimme, voi olla mahdollista, että palvelimet ovat poissa käytöstä joten sinun on odotettava jonkin aikaa, kunnes ne toimivat uudelleen