Skip to content

Kuinka saada ihmevoitto Age of Empires IV -pelissä yksinkertaisella tavalla?

16 de maaliskuu de 2022
logo age of empires iv 18656

Age of Empires IV on erittäin suosittu reaaliaikainen strategiavideopeli, jossa voit saada voiton eri tavoilla ja yksi niistä on ihmeen rakentaminen. Voiton saavuttaminen edellyttää useiden vaatimusten täyttämistä, ja sen tekemiseen tarvitset hyviä strategioita, joten jos haluat voita ihmeessä Age of Empires IV -pelissäsinulla pitäisi olla joukko vinkkejä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä voiton saavuttamiseksi.

Mitä vaatimuksia täytyy täyttää saadakseen ihmevoiton?

Jos haluat voittaa ihmeellisesti, sinun on pakko tee hyvä strategia jossa sinun on otettava huomioon useita asioita ja yksi niistä on ihmeen rakentaminen, se vaatii sarjan vaatimuksia kuten muutkin pelit. Lisäksi sinun on otettava huomioon aika, jonka sivilisaatiosi on kestettävä, joten sinun on suunniteltava strategiasi yksityiskohdat näiden kahden asian perusteella.

ihme rakentaminen

Yksi Age of Empires IV -pelin parhaista rakenteista ovat ihmeet, että rakentamalla niitä sinulla on mahdollisuus saada voitto pelissä, joten kun suunnittelet strategiaasi, aseta itsellesi tavoite rakentaa se heti kun mahdollista.

Sinun on otettava huomioon, että voit rakentaa ihmeen vasta saavuttaessasi IV iän tai keisarillisen iän, joten sinun on ensin hankittava tarpeeksi resursseja, jotta voit saavuttaa tämän iän, myös rakentamisen lisäksi. rakentamiseen tarvitaan 3000 resurssia eli 3000 ruokaa, 3000 puuta, 3000 kultaa ja 3000 kiveä.

Sinun täytyy seistä aikaa

Luomassasi strategiassa tulee ottaa huomioon, kuinka monta kyläläistä sinulla voi olla rakentamiseen ja kuinka paljon jalkaväkeä tarvitset sen puolustamiseen, koska kun olet rakentanut ihmeen, viholliset hälytetään ja hyökätä ihmettä vastaan.

Voiton saavuttamiseksi ihmeellä, sinun tulee puolustaa ihmettä vähintään 15 minuuttia, koska tämä on yksi vaatimuksista voiton saamiseksi ihmeillä. Joten jos onnistut pitämään ihmeen pystyssä pelin asettaman aikarajan sisällä, voit voittaa pelin.

hyökkäys imperiumien ikää vastaan ​​iv

Vinkkejä ihmevoittoon Age of Empires IV:ssä

Luodaksesi hyvän strategian ihmevoiton saamiseksi Age of Empires IV -pelissä, sinun on otettava huomioon, että tarvitset oikean sivilisaation, ja on myös tärkeää, että sinulla on hyvä organisaatio. Toinen tärkeä tekijä on myös joukkojen valmisteleminen ennen ihmeen rakentamista ja ihmeen sijainti strategisessa pisteessä.

Suositeltu sivilisaatio

Vaikka mikä tahansa sivilisaatioista on hyvä voittaa peli, Jotkut sivilisaatiot tarjoavat sinulle joitain etujaEsimerkiksi pelaaminen Englannin kaltaisen puolustavan sivilisaation kanssa voi auttaa sinua paljon, sillä niillä on viitepisteitä, joiden avulla voit parantaa muita luomiasi puolustusrakennuksia ja sotilasyksiköitä.

on hyvä organisaatio

Jotta voit saavuttaa ihmeiden kautta, sinulla on oltava hyvä organisaatio, koska kuten mikä tahansa hyvä strategia, se on suunniteltava siten, että virheitä on mahdollisimman vähän. Siksi se on välttämätöntä jakaa työvoimasi strategisestisekä rakentamiseen että resurssien hankkimiseen.

On ratkaisevan tärkeää, että sinulla on tarpeeksi kyläläisiä saadaksesi resursseja puolustaessasi vihollisen hyökkäyksiä vastaan, ainakin vähintään 40 kyläläistä resurssien hankkimiseksi.

Ihmeiden rakentaminen kestää kauemmin kuin muiden rakennusten, tästä syystä tarvitset miehittää useita kyläläisiä ihmeen rakentamiseen, tämä lyhentää rakennusaikaa huomattavasti. Jos käytät vähintään 30 kyläläistä, voit saada ihmeen rakentamisen valmiiksi alle minuutissa.

age of empires iv peli

Valmistele joukot ennen ihmeen rakentamista

Ennen ihmeen rakentamista on tärkeää, että sinulla on tarvittava määrä joukkoja suojella ihmettä vihollisen hyökkäyksen aikana, tästä syystä on välttämätöntä, että valmistele joukot ennen ihmeen rakentamisen aloittamista. Muista myös, että ihme on viimeinen rakentamasi rakennus, joten voit ostaa kaikki joukko- ja rakennepäivitykset saadaksesi etua vihollisen hyökkäyksen aikana.

Jotta vahvistusta olisi aina saatavilla, se on välttämätöntä rakentaa vähintään 2 tai 3 jokaista sotilasyksikkörakennusta kuten kasarmit, jousiammuntaradat ja tallit. On tärkeää, että sotilasyksiköt ovat aina jonossa myös väestörajan saavuttamisen jälkeen, sillä kun yksikkö kuolee, se alkaa automaattisesti luoda uutta.

ihme paikka

Ihmeen rakentamiseen valitsemasi sijainti on erittäin tärkeä, koska sen on sijaittava paikassa, johon vihollisten on vaikea hyökätä. Siksi on parasta älä rakenna lähelle rannikkoa, koska alukset voisivat helposti hyökätä.

Voit hyödyntää ympäristöä ja rakentaa sen puiden ympäröimälle alueelle ja sijoittaa useita seinät, joita vartioi torni jokaisella rivillä ja että niitä ympäröi myös useita sotilaita, voit sijoittaa jousimiehet seinien väliin, jotta voit hyökätä jalkaväkiyksikköihin helpommin.