Skip to content

Black Desert Mobile: Lataa ja asenna Androidille – opas

4 de syyskuu de 2021
presentacion black desert mobile 14493

Black Desert Mobile on nykyään yksi parhaista RPG -peleistä olemassa olevista, vaikka kuuluaksesi tämän erinomaisen pelin yhteisöön sinun on otettava huomioon, että tarvitset erittäin hyviä resursseja Internet- ja mobiililaitevaatimusten kannalta.

Tässä mielessä tässä pelissä käsitellään online -seikkailuja, joissa sinun on parannettava hahmosi tasoa ja kohdattava haasteita. Toisaalta, jos sinulla ei ole vakaata verkkoyhteyttä tai et ole RPG Online -pelien rakastaja, voit etsiä parhaita RPG -pelejä Android Offline -palvelulle, joiden avulla voit viihdyttää itseäsi ilman Internetiä.

Tässä viestissä puhumme siitä, miten lataa ja asenna Black Desert mobile for Android uusimpaan versioonKoska sinulla on uusin versio pelistä, hyödyt usein päivitettävistä päivityksistä laajentaaksesi sen sisältämiä seikkailuja ja haasteita.

Mitä vaatimuksia Black Desert Mobilen lataamiselle Androidille on?

Riippumatta laitteesta, jota aiot käyttää (älypuhelin tai tietokone), tarvitset seuraavat resurssit voidaksesi pelata Black Desert Mobilea uusimmassa versiossa ilman ongelmia. Kuinka näet sen olevan peli, joka vaatii paljon resursseja, joten sinun on oltava valmis noudattamaan niitä, jos haluat päästä upeaan maailmaan tämän RPG -pelin sisältämät seikkailut.

Android 6.0 tai uudempi

Jotta voimme pelata mustaa autiomaa mobiililaitteella Androidilla, meidän on varmistettava, että käyttöjärjestelmä on 6.0 tai uudempi, koska peli tarjoaa paljon sisältöä, mikä tekee siitä tehokkaan sovelluksen joukkueelle.

6 Gt vapaata tilaa.

Kuten hyvin tiedämme, jokainen laitteen sovellus vaatii vähintään muistin ja tämä ei ole poikkeus, koska se vaatii 6 Gt optimaalista suorituskykyä.

2 Gt RAM -muistia.

Vaatimalla vähintään 2 Gt voimme nauttia kokemuksesta, jonka Peli tarjoaa meille laadukkaammin, koska jos se on alle 2 Gt, emme voisi nauttia tästä kokemuksesta ja monissa tapauksissa peliä ei voitu edes aloittaa.

Mistä voin ladata Black Desert Mobilen uusimman version Androidille?

Tässä vaiheessa on erittäin tärkeää määritellä periaatteessa, haluatko pelata tätä peliä mobiililaitteellasi (älypuhelimella) vai tietokoneellasi, riippuen siitä, mitä resurssia aiot käyttää. tarvitset yhden tai useamman työkalun lataamaan ja asentamaan pelisi.

Jos sinulla on älypuhelinlaite ja koska sinulla on oltava edellä mainitut vaatimukset, sinun on erittäin helppo ladata ja asentaa peli tietokoneellesi, koska sinun on vain mene Play -kauppaan ja aseta hakukenttään ’Black Desert Mobile’ ja napsauta asennusta.

Näet, että peli on ladattu, vaikka pääset aloitusnäyttöön, jossa se pyytää lupaasi ladata lisäosia pelin aikana, vaikka näin tapahtuu, voit pelata minipelejä. Tässä vaiheessa sinun kannattaa harkita hyvää Internet -yhteyttä, koska jäljellä oleva sisältö on noin 6 Gt. Kun lisäosan lataus on valmis, voit aloittaa seikkailun.

Kuinka pelata Black Desert Mobilea mobiililaitteella

Aluksi luomme hahmon eri luokkien ja räätälöinnin joukosta aloittaaksemme seikkailun ammattien, monimutkaisten pomojen, päivitettyjen karttojen kanssa avoimessa maailmassa. Se on a MMORPG -tyylilaji joka rohkaisee meitä luomaan hahmon viiden eri luokan joukosta ja mukauttamaan sitä pelin tarjoamilla ominaisuuksilla.

Kun meillä on luonne, aloitamme avoimessa maailmassa tarinan seuraamisen jälkeen eri rooleja resurssien tai haluttujen esineiden hankkimiseksi, joilla on mahdollisuus ostaa ja myydä järjestelmää ja / tai mikrojärviä, jotka helpottavat pelaajan hankkimista muita esineitä, jotka ovat enimmäkseen esteettisiä.

Mikä on Black Desert Mobilen tiedonkulutus?

Jos käytämme suoraa tai epäsuoraa Wi-Fi-yhteyttä, datan kulutus on nolla, on otettava huomioon, että kaikki pelit eivät kuluta samaa tietomäärää puhelimessa tunnissa. Normaali puhealueella puhuminen on se vaihtelevat 40-100 MG tunnissaMutta vaadimme vähintään vähimmäisnopeutta mahdollisissa grafiikoissa.

PC: llä pelaamiseen

Jos haluat pelata PC: llä, niin sinun on suoritettava lisätoimenpiteitä suorittaaksesi pelin asennuksen onnistuneesti. Tietenkin puhumme mobiiliversiosta, koska on olemassa PC -versio, joka ei vaadi tätä prosessia, sinun on myös otettava huomioon, että PC -versio toistetaan verkossa. Olettaen, että haluat asentaa mobiiliversion tietokoneellesi, sinulla on oltava Android -emulaattori tietokoneellasi.

Lisäksi sinun on ladattava Apk esimerkiksi Apkpuren kaltaisille sivustoille, jolloin sinun on avattava ja asennettava Apk tietokoneellesi emulaattorin avulla, tai voit käyttää Bluestacksin kaltaista emulaattoria, josta voit siirtyä Google Playhin ja lataa peli samalla tavalla kuin Smartphone -osiossa.

Eli vuonna hakukenttään ”Desert Mobile” napsauta sitten asenna ja noudata samoja vaiheita, jotka on kuvattu edellä mainitussa Smartphone -osassa.

kuva näkymä balck desert -pelistä hyökkäyspaikalla

Lopulliset ajatukset

Roolipelit, joissa on erinomaiset graafiset moottorit, kuten Black Desert Mobile, sisältävät yleensä suuria seikkailuja tarinoidensa kehittämisessä, kuten Roolipeli Overwatch, joka on erittäin hyvä vaihtoehto Black Desert Mobilelle sen teema ja pelattavuus. Ainoa yksityiskohta, joka kannattaa ottaa huomioon, on, että tämä peli on kehitetty konsolille, kuten PS4, XBOX One, PC.

Lopuksi sinun pitäisi tietää, että voit pelata eri tavoin Roolit kuten Warrior, Mage, Ranger, Giant ja Valkyrie, voit luoda ryhmiä ja kerätä esineitä ja myydä niitä huutokaupoissa. Yleensä se tarjoaa monia vaihtoehtoja, joista sinun pitäisi nauttia, jos olet tämän tyyppisen pelin ystävä. Voit täydentää meille antamiasi tietoja käymällä Black Desertin virallisella sivulla ja ottamalla selvää muista etsimistäsi yksityiskohdista.