Skip to content

Kuinka ansaita helposti sponsoroiduilla vinkeillä ja vihjeillä

3 de syyskuu de 2021
letras fichas apalabrados 14323

Joskus olemme kuulleet satunnaisesta lautapelistä, joka yrittää rakentaa mahdollisimman monta sanaa ja saada pisteitä voittaakseen. Näin on vuodesta 1948 lähtien tämäntyyppinen peli on kehitetty eri puolilla maailmaa, eri nimillä ja erilaisilla säännöillä.

Yksi tunnetuin maailmanlaajuisesti on kuuluisa Sponsoroima, jonka on luonut yksi jättimäisistä leluvalmistajista, kuten Mattel, mutta joka on tällä hetkellä mukautettu ladattavaksi sovellukseksi, joka on saatavana eri Android- ja iOS -versioille.

Tämä peli koostuu pussista piirrettyjen kirjainten valitsemisesta ja niistä luodaan mahdollisimman suuri määrä sanoja jokaisella kierroksella. sijoitat sanan pystysuoraan tai vaakasuoraan taululle ja niin edelleen, kunnes kaikki kirjaimet ovat valmiit. Sitä voivat pelata kaksi tai enintään neljä osallistujaa, jotka voivat muodostaa yhteyden Internetin kautta ja voivat olla mistä tahansa maailmasta.

Siksi se on ollut niin menestyksekäs ja tunnustettu maailmanlaajuisesti sen laajuuden, yhteyden ja helppokäyttöisyyden ja saatavuuden vuoksi. Siinä on myös monikielinen mukautus, joka tekee siitä mukavamman käyttäjien keskuudessa. Tämä peli on kuitenkin yhtä haastava kuin toiminta tai voiton saaminen on yleensä liian vaikeaa. Tästä syystä annamme sinulle käytännön neuvoja, jotta voit hakea ja tulla asiantuntijaksi tässä pelissä.

Voiton vaatimukset ovat kehuttuja

Jos olet tämän lautapelin fani ja haluat oppia voittamaan sen, annamme sinulle joitain vaatimuksia ja temppuja, jotka auttavat sinua menestymään Apalabradosilla.

 • Pidä matkapuhelimesi ja sanakirjatyyppiset sovellukset käsillä
 • Hanki eniten pisteitä
 • Vaihda kirjaimet milloin haluat
 • Ole ketterä ja ajattele nopeasti
 • Ole luova ja hyödynnä käytössäsi olevat kirjaimet
 • Ole tarkkaavainen ja valpas taululla oleviin sanoihin

Perusohjeita peliin

Kun peli on hieman myöhässä, voit hyödyntää sanoja, jotka kilpailijasi ovat asettaneet taululle ja luo uusia sanoja tai laajenna niitä kirjainten mukaan, tässä on myös tärkeää käyttää niitä, joilla on korkein pistemäärä.

Jos haluat olla pelien voittaja, sinun on vältettävä sellaisten vokaalien kuin A ja E yhdistämistä, jotta vastustajasi eivät käytä sitä hyväkseen ja päinvastoin hyödyt näistä leikeistä; toisin sanoen, vokaaleja yhdistettäessä syntyy diftongeja tai triptongit josta on sinulle enemmän hyötyä.

Käytä kertoimia oikein

On myös hyödyllinen tapa nostaa pisteitä. Tämä johtuu taululla olevista ruuduista, joissa kerrotaan, mitkä ja missä ovat nämä erikoislaatikot, joista on paljon apua kaksinkertaistaa ja kolminkertaistaa joko tunnuksen tai kirjaimen arvon ja jopa pisteet, jotka kertyvät kokonaiseen sanaan.

Hallitse levyn rakenne

Olennainen suositus erinomaiselle Apalabrados -pelaajalle on, että tunnet laudan niin paljon kuin pystyt; tämä tarkoittaa, että tiedät missä ovat paikat, jotka kertovat pisteitäTällä tavalla opit mistä etsiä sanat ja erityisesti kirjaimet, joilla on korkein pistemäärä; kaikki tämä saadakseen etuja vastustajiinsa nähden.

scrabble -kirjaimet muodostavat sanan facebook

Pidä aina silmällä vastustajasi

Sinun on tarkkailtava jokaista vastustajan liikettä jokaisessa pelissä ja jokaista liikettä. Joten pohjimmiltaan on oltava yksityiskohtaisia ​​ja yritettävä tulkita, mitä järkeä se antaa pelille hyödyntää; joiden kanssa sinun on oltava tietoinen etkä joudu ansoihin, jotka muut asettavat tai tulevat heidän rikoskumppanikseen, jotta he tarttuisivat voittoon.

Älä missaa yhtäkään jokeria

Ei myöskään ole suositeltavaa asettaa jokereita muiden pelaajien saataville; ajatus on, että pidät ne, kunnes se on viimeinen keino, jonka voit valita. Kaikki tämä, koska heillä ei ole pisteitä, jotka auttavat sinua, ja se palvelee vain vastustajasi hyödyntämään sitä, että he asettavat lisää sanoja tai kirjaimia, jotka laajentavat sanaa, jos jokeri sisältyy.

Kirjeet, joilla on korkeampi pistemäärä

Espanjankielisessä versiossa pelissä on 95 laattaa, jotka jaetaan noin 7 kappaletta osallistujaa kohti pelin alussa, ja kun sanoja luodaan ja lisätään taululle, kerätään lisää laattoja. Erityisesti Jotkut kirjaimet varaavat korkeamman pistemäärän joten voit voittaa helpommin.

 1. Kolmen pisteen kirjaimet: B, C, M, P
 2. 4 pisteen kirjaimet: F, H, V, Y
 3. 5 pisteen kirjaimet: Q, K
 4. 8 pisteen kirjaimet: J, X, Ñ
 5. 10 pisteen kirjaimet: Z

Älä epätoivo, kärsivällisyys on liittolaisesi

Tällaisessa pelissä et voi joutua epätoivoon uhkaavan tosiasian vuoksi, että voit häviää, päinvastoin sinun on pysyttävä optimistisena ja täytettävä itsesi kärsivällisyydellä ajatellaksesi selkeämmin eikä käänteisillä arvoilla.

Käytä tätä oleellisena tekijänä tai hyveenä pelatessasi; siksi voit hyödyntää vastustajasi, jos pysyt rauhallisena ja keskittyneenä, voit jopa saada muut pelaajat menettämään järkeytesi strategisilla liikkeilläsi. Sitten, On välttämätöntä olla kärsivällinen eikä stressata itseäsi jotta peli ei olisi helppoa muille.

hyväksytty peli

Voit myös käyttää työkaluja

Jotta sinulla olisi suurempi etu pelissä, voit saada työkaluja voiton saavuttamiseksi eri peleissä; Ne voivat olla sanakirjoja, tekstejä, sovelluksia, verkkosivuja ja muita, jotka helpottavat pääsyä useampiin sanoihin ja muistuttavat käytössäsi olevia kirjaimia tai ainakin voit käyttää suurinta osaa niistä.

Digitaaliset työkalut, joissa on temppuja pelattavaksi

Verkkotyökalut, jotka auttavat sinua voittamaan

Trucosapalbrados.com on sivusto, jonka avulla voit auttaa sinua ratkaisemaan sanat muutamien sekuntien kirjainten perusteella; kun siirryt verkkoon, laitat sanat ja haluamasi mallin. Tällä tavalla järjestelmä heittää sinulle sanoja antamiesi tietojen mukaan.

Toinen vaihtoehto on etsiä selaimesta WORdeR Tämä alusta on samanlainen kuin edellinen, mutta se tarjoaa sinulle enemmän mahdollisia yhdistelmiä antamiesi kriteerien perusteella. Lisäksi se tuo sanakirjatyyppitoiminnon, joka helpottaa uusien ja vaihtelevien sanojen saamista.

Ladattavat työkalut matkapuhelimeesi

Tätä temppua sovelletaan sovelluksen käyttäjiin, he voivat etsiä sanoja sen sisältämien korttien perusteella; monet pelaajat tekevät sen, kun he eivät muista joitakin sanoja tai joiden on vaikea luoda niitä nopeasti. Sitten siirry näytössä näkyvään sanahakukoneeseen ja voit etsiä tarvitsemasi mukaan, esimerkiksi jos haluat sanan, joka päättyy AS: ään, tee seuraava haku: -AS (tavuviiva AS); myös jos haluat sen alkavan AS-muodossa, etsi: AS- (AS script); Jos haluat sanan, joka alkaa AS: lla ja päättyy AS: llä, etsi: AS.AS (AS kohta AS).

Voit ladata sovelluksen ’apalabrados.org’, joka toimii sanakirjana joka on erittäin hyödyllistä, kun pystyt koota pitkiä sanoja tai kirjaimia, jotka onneksi koskettivat sinua. Se on saatavana Androidille ja iOS: lle, sitä on helppo käyttää ja monet pelin fanit suosittelevat sitä.

kuinka pelata sanoja

 • Jos luot sanoja, joissa on 7 kirjainta, sama peli saat 40 lisäpistettä koska pystyit pomppimaan kaikki pelimerkit yhdessä pelissä.
 • Hyödynnä korkeimmat pisteet sijoittaa ne erikoislaatikoihin, jolloin ne kaksinkertaistuvat jopa 9 kertaa niiden arvon
 • Täydelliset sanat kilpailijoistasi
 • Luo kokonaisia ​​sanoja, joita ei voi lopettaa