Skip to content

Kuinka ansaita esineitä Dota 2: ssa ilman rahaa helposti? Onko se mahdollista?

15 de elokuu de 2021
chico jugando pc 12450

Aivan kuten erittäin suosittu Minecraft -pelissä on työkaluja, kuten jousi ja nuoli, kohteet ovat pelin sankareille tai hahmoille peli dota 2; Jokaisella hahmolla on inventaario kuljettaakseen mukanaan erilaisia ​​esineitä, jotka hän saa pelin aikana.

Siksi esineet edustavat erittäin tärkeää osaa sekä pelin että sankarin kanssa, joka kantaa niitä inventaariossaan. Tässä artikkelissa puhumme esineitä ja miten niitä saasekä siitä, onko niitä mahdollista hankkia ostamatta niitä.

Mitä kohteita Dota 2: ssa on ja mihin ne ovat pelissä?

The Dota 2: n kohteet Ne ovat työkaluja, joita sankari (pelaaja) voi kantaa mukanaan pelatakseen tai pelatakseen taistelukentällä.

Sen lisäksi, että kaikilla sankareilla on luonteensa, riippumatta siitä, millaisesta sankarista puhumme, on myös näitä esineitä tai työkaluja käyttämään niitä, palvelemaan niitä muina voimina tai vahvistamaan niiden luontaisia ​​ominaisuuksia.

Esimerkiksi älykkäältä sankarilta hänen on hankittava tarvikkeita omaan tilaansa, mikä lisää hänen ominaispiirteitään tai älykkyyttään, mikä johtaa parempaa kehitystä pelissä, taistelujen sisällä.

Tietenkin on huomattava, että sankarin hyvän kehityksen kannalta pelaajalla on oltava muut olosuhteet, joissa hän saa pelata mukavasti ilman etuja tai teknisiä vikoja. Siksi monta kertaa tämän raskaan pelin suorittamiseksi on tarpeen optimoida ja nopeuttaa PC: tä mahdollisimman paljon.

Lyhyesti sanottuna esineet ovat työkaluja, jotka tekevät monipuolisimpia sankareita ja antaa heille mahdollisuuden pelata tai taistella paremmin pelin vastustajaa / vastustajia vastaan. Tästä syystä jokaisen pelaajan on pakko hankkia sankarinsa tarvitsemat tavarat, koska sen laiminlyönti vahingoittaisi joukkuetta ja häviäisi.

Kuinka voittaa tai miten saamme tavarat sankarillemme Dota 2: ssa?

Meidän on muistettava, että jokaisella pelaajalla on tietty määrä rahaa Heillä on enemmän rahaa pelin alusta alkaen (vähän sille osoitettua) pelin loppuun asti, enemmän rahaa, jonka he ovat ansainneet pelatessaan.

Tapa saada tämä raha on pelin prosessin ja kaiken siihen liittyvän kautta. Voitko saada rahaa tappavat olentoja vastustajan tappaminen, metsässä olevien eläinten tai olentojen tappaminen (kutsutaan myös hiipimiksi) ja tappaminen vastustajan joukkueen sankareita. Tällä tavalla hän kerää rahansa tavaroiden ostamiseen.

Se on samanlainen prosessi kuin resurssien, kuten timanttien, hankkiminen Minecraftista tehdä työkaluista pelissä.

Sankari, joka kerää tai lisää rahaa (kultaa), saa vaatimukset, joita reseptit vaativat valmistettaessa erilaisia ​​esineitä, joita he voivat tarvita pelin aikana. Eli pelaajan on mentävä askel askeleelta tavaroiden ostamista jotka ovat osa suurempia kohteita, ja tämä tehdään kussakin ”talossa” olevista kaupoista.

Onko mahdollista ansaita kohteita Dota 2: ssa kuluttamatta rahaa helposti?

Kuten voitte päätellä, kohteet saadaan a rahavaihto, kuten kaikki tuossa elämässä, ja se riippuu sankarin rahasummasta: jos hänellä ei ole rahaa tai sillä on hyvin vähän, hän ei yksinkertaisesti voi ostaa esinettä.

dota 2 taistele ansaitaksesi esineitä ilman rahaa

On kuitenkin muitakin tapoja saada esineitä maksamatta. Tässä tarvitaan vähän tietoa pelistä, joten selitämme lyhyesti mistä on kyse.

Aina kun sankari kuolee, eli he tappavat hänet, hänen ruumiinsa pysyy maassa samoin kuin tietyt esineet, kuten jalokivet; sitten sankari, joka on lähellä Voisin ottaa sen itselleni

Ja on joitains kohteita, jotka voidaan siirtää, joko vastustajalta tai liittolaiselta. Näitä piirteitä on kuitenkin vain harvalla.

Lopuksi haluamme antaa sinulle vaiheittaisen tavan asentaa Windows 10, koska sen avulla voit pelata Dota 2: ta paremmin kuin mikään muu Windows -versio.