Skip to content

Miksi en voi avata tai pelata Dota 2: ta? – Dota 2: n vianmääritys helposti

14 de elokuu de 2021
chico gorra blanca juega dota 12457

Dota 2 se on joukko keskipitkän ja alhaisia ​​vaatimuksia, joka takaa, että se toimii oikein monilla tietokoneilla, mutta siinä on usein virheitä, mikä voi olla erittäin ärsyttävää pelatessa, koska nämä virheet menettävät arvokasta aikaa.

Virheitä on useita, muun muassa kaatuminen, joka koostuu siitä, että avaamme pelin Steam -tililtämme ja kun pelilogon sisältävä laatikko tulee näkyviin, lyö kiinni, Tämä ei anna meidän, edes päästä peliin, ratkaista tätä ja muita ongelmia, meillä on useita vaiheita ja hyödyllisiä vinkkejä.

Miksi en voi avata Dota 2: ta?

Syitä voi olla useita, joskus meillä voi olla ongelmia pelin avaamisessa, Itse Steamin vuoksi, koska sillä voi olla päivitys tai latausjono, joka ei salli pelin aloittamista, tarkista siksi, ettei tiedostoa ladata.

Tätä varten sinun on siirryttävä ohjelman alaosaan, jossa lukee ”lataukset”, kun napsautamme sitä, näytetään meille kaikki jonossa olevat lataukset, jos siirrämme hiirtä oikealle, näemme, että ”x” tulee näkyviin, tämä peruuttaa latauksen.

Toinen mahdollinen syy virheeseen on se pelitiedostot ovat vioittuneet, Siksi, kun skannaat pelin tietoja, huomaa, että se on huonossa kunnossa tai että se ei toimi, joten peli ei käynnisty.

On myös mahdollista, että ongelma on se, että tietokoneessa ei ole Kuljettajat uudempi laitteistollesi, tästä syystä on aina suositeltavaa päivittää tietokoneesi ohjaimet, jotta vältetään virheet peleissä tai muissa sovelluksissa.

Korjaa Dota 2: n yleiset virheet

Voit ratkaista nämä ongelmat käyttämällä useita työkaluja. Toisaalta, jos ongelma on uusi ja sinulla ei ollut sitä aiemmin, voit yrittää käynnistä tietokone uudelleen, sulkea pois sen, että kyseessä on fyysinen ongelma.

Jos tämä ei toimi, ensin sulje Steam, Kun olet sulkenut, siirry pelin pikakuvakkeeseen, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja napsauta ”ratkaise yhteensopivuusongelmat”, tämä käynnistää skannerin havaitsemaan, onko kokoonpanon muuttaminen tarpeen, kun peli käynnistetään.

Toisaalta, jos sinusta tuntuu, että tiedostosi ovat vioittuneet, sinun on ensin avattava Steam ja siirryttävä sitten peliesi tallennuspaikkaan, toisin sanoen kirjastoon, ja löydettävä peli ja anna se ominaisuuksissa.

Täällä meidän on etsittävä osio, joka sanoo ”Paikalliset tiedostot”, saamme luettelon, jossa on useita vaihtoehtoja, mutta meitä kiinnostava on nimeltään ”Tarkista tietojen eheys”, kun napsautamme, Steam tarkistaa pelin perustiedostot ja jos ne ovat vioittuneet, se lataa ne taas ratkaisee virheen.

Vinkkejä välttääksesi virheitä pelatessasi

Jotkut Dota 2 -ongelmat voivat johtua suorituskykyongelmat, vanhemmille tietokoneille Tai yksinkertaisesti, että laitteistosi ei tue sitä ollenkaan, joten pikakuvakkeen ominaisuuksista voit poistaa joitakin Windowsin visuaalisia tehosteita käytöstä tai säätää myös resoluutiota pelin aikana.

pelata dota 2 vianmäärityksen aikana

Sinun on myös oltava varovainen, kun teet a käyttöjärjestelmän päivitys, koska ne deaktivoivat joskus asioita, jotka saattavat olla tarpeen pelin suorittamiseksi, tai toisinaan, jos tietokoneesi on jokseenkin vanha, ne poistavat samat toiminnot käytöstä järjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi.

On tapauksia, joissa kun avaat pelin, saat sininen näyttö, tämä on yksi vakavimmista virheistä ja kaikkein pelottavin, kun ne tapahtuvat, mutta tämä voi johtua myös virheestä asennetuissa asemissa, aina kun asennat asemia tietokoneellesi, varmista, että ne ovat oikeat ja ei mikään yleinen.

Toinen asia, jota voit kokeilla, on käynnistää peli Turva tilaTätä varten sinun on avattava pelin pikakuvakkeen ominaisuudet, ja siinä osassa, jossa sanotaan ”sijainti”, sinun on napsautettava ja siirryttävä lopussa, annettava sitten yksi välilyönti ja kirjoitettava ”-save” ilman lainausmerkkejä , sitten tästä anna periksi ja hyväksy ja voila.