Skip to content

Mitä Ward tai Wardear tarkoittaa? Kuinka voin käydä sodankäyntiä Dota 2: ssa – milloin ja minne sijoittaa seurakuntia

13 de elokuu de 2021
personajes dota 2 12507

Dota 2 on yksi parhaista MOBA -tyylisistä peleistä maailmassa, joka kerää tällä hetkellä tuhansia seuraajia, se on sekä naisten että miesten rakastama peli. On uskomattoman paljon strategioita, joita voidaan soveltaa pelin voittomahdollisuuksien lisäämiseksi.

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat tiimisi voittoon, ja yksi niistä näytämme sinulle alla. Tämä on vartiointitekniikka ja se on yksi tehokkaimmista suorittaessaan sekä hyökkäys- että puolustusstrategiaa areenalla.

Joten jos haluat tietää, mitä se on ja miten se voidaan toteuttaa käytännössä pysy lukemassa tätä hienoa artikkelia. Verkkosivultamme löydät aina parhaat pelit, jotta voit viihdyttää itseäsi ja nauttia parhaista hetkistä sekä yksin että ystäviesi kanssa.

Mitä Wardear tarkoittaa

Ennen kuin näytän sinulle selityksen lämmitystekniikka Annamme sinulle joitain viitetietoja, jotta voit saada laajemman viitekehyksen. Näin voit ymmärtää paremmin vaiheet, jotka aiomme näyttää sinulle myöhemmin, koska jos olet uusi tulokas tähän peliin, et ehkä ole tietoinen tästä tekniikasta, ja siksi on aiheellista puhua siitä.

Roolipelit ovat nykyään yksi suosituimmista genreistä. Näissä peleissä elävät ihmiset pyrkivät joka päivä löytämään uusia menetelmiä olla parhaat pelaajat.

Tapauksessa Dota 2 on erityinen koska sillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla pelaajat voivat kehittää hienoja strategioita pelaamisen parantamiseksi. Yksi Dota 2: n tarjoamista vaihtoehdoista on osastojen käyttö.

Mitä ovat seurakunnat ja kuinka monta tyyppiä niitä on?

Osastot ovat aivan erityisiä esineitä, joiden avulla pelaajat voivat nähdä vilauksen alueesta, johon heidät sijoitetaan. Nämä tuotteet on helppo sijoittaa ja ne ostetaan Dota 2 Common Storesta.

Osastotyyppejä on 2 tyyppiä Tarkkailijaosastot ja vartiointiosastot. Ensimmäiset ovat tärkeimpiä, koska niitä käytetään tarkkailemaan ympäristöä kaukaa. Nämä kohteet ovat täysin näkymättömiä ja niiden elinvoima on 200 hevosvoimaa sen lisäksi, että näköalue on 1200 ja ne kestävät jopa 6 minuuttia.

Sen sijaan, Sentry -osastot Niitä käytetään paljastamaan näkymättömien esineiden olemassaolo. Näiden elinvoima on 200 hevosvoimaa aivan kuten hoitajat havaitsevat, mutta heillä ei ole niin laajaa näkökenttää, koska tämä on vain 70 nähdä ja 950 paljastaa näkymättömiä esineitä.

Kuinka vartioida Dota 2: ssa?

Nyt kun tiedät vähän näistä kohteista, on aika näyttää sinulle, miten niitä käytetään taistelukentällä. Näet, että kun olet lukenut nämä tiedot, parannat huomattavasti taitoja pelaajana.

Niiden käyttö on erittäin yksinkertaista, vain sinun täytyy ostaa ne pelikaupasta ja sijoittaa ne areenan strategisiin pisteisiin. Tämän tekeminen antaa sinulle tiettyjä etuja, kuten välttää Ganks, hallita paremmin aluetta, hallita riimuja ja monia muita asioita.

miten sota dota 2: ssa

Mahdollisuudet ovat rajattomat niin kauan kuin niiden sijoittamisesta vastaava pelaaja olla tietoinen niiden uusimisesta. On suositeltavaa, että vastuussa oleva käyttäjä on tukityyppinen sankari, kuten Crystal Maiden tai Vengeful Spirit.

Tärkeintä pitää mielessä aluetta kartoitettaessa on sijoittaa ne alueeseen strategisia pisteitä kartalla. Älä aseta niitä liian lähelle tukikohtaasi, koska niistä ei ole sinulle paljon hyötyä ja pikemminkin ne ovat huomattavia resursseja.

Sinun on asetettava ne sisään keskeiset alueet ja jos voit sulkea vihollisen pääuloskäynnit. Tällä tavalla voit hallita aluetta melko hyvin, ja toisen joukkueen hyökkäykset eivät yllätä sinua.

Pelaajat voivat ottaa taisteluun rajoitetusti käytä niitä viisaasti, tallenna ne, älä laita suuria määriä vaan vain tarpeelliset. Lopuksi sinun on aina pidettävä mielessä aika, jotta voit uusia ne.