Skip to content

Ratkaisu: Miksi olen jäljessä Dota 2: sta? Kuinka parantaa fps Dota 2: ssa

5 de heinäkuu de 2021
jugar dota 2 mejorar rendimiento 12709

Tämän oppaan kautta puhumme hieman Dota 2: n suorituskyvystä ja yhteydestä vastaamalla kysymyksiin Miksi olen jäljessä Dota 2: sta? Kuinka parantaa fps Dota 2: ssa, on tärkeää pelata paljon mukavammin.

Syyt jäljelle jäämiseen Dota 2: ssa ja suorituskyvyn merkitys

Kun tiedät, mikä se on ja miten Dota 2 -peliä pelataan verkossa, sinun on keskityttävä suorituskykyyn. Totuus on nykypäivän standardien mukaan Dota 2 ei vaativa videopeli, mutta sen kilpailutilanne tarkoittaa sitä, että mitä parempi suorituskyky, sitä paremmat tulokset voivat olla pelattaessa. Kilpailullisen tittelin pelaaminen huonommin ei varmasti ole hyvä kokemus.

Suorituskyky ja Internet-yhteys kulkevat käsi kädessä, selvästi on hyvä suorituskyky Sinulla on oltava pätevä joukkue, joka täyttää Dota 2: n vähimmäisvaatimukset. Yhteyden suhteen on oleellista, että tätä ei käytetä pelaamisen aikana, muuten se aiheuttaa viiveen tunteen.

Totuus on, että syyt, miksi olet viivästynyt Dota 2: ssa, ja tapoja parantaa FPS: ääsi voivat vaihdella. Silti alla näytämme sinulle tärkeimmät asiat, jotka sinun on otettava huomioon on hyvä suorituskyky Dota 2: ssa.

Muuta Dota 2: n renderointi-sovellusliittymä

  • Kun olet pelin sisällä, siirry Asetukset-asetuksiin. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti painamalla ”Mesh” sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Suuntaa nyt osio ”Video”Alareunasta löytyy ”Rendering API in use”. Monet suosittelevat DirectX 11: n käyttöä, koska tämän version on osoitettu auttavan suuresti suorituskykyä.
  • Silti, jos tietokoneesi on todella vanha, saatat olla parempi DirectX 9: n kanssa. Puolestaan ​​myös tässä osiossa on mahdollisuus valita Vulkan. Vulkan on varmasti poikkeuksellinen monissa nimikkeissä, mutta tämä riippuu tietokoneestasi, vaikka se ei satuta kokeilla sitä.
  • Toisaalta ymmärrä se ”Suurin sallittu kehys sekunnissa” ovat yhtä suuria tai suurempia kuin näytön virkistystaajuus. Jos se on matalampi, sinulla on varmasti viivästymisen tunne Dota 2: ssa.

Muuta Dota 2 -grafiikkavaihtoehtoja suorituskyvyn parantamiseksi

Samoin myös graafisissa vaihtoehdoissa löydämme Dota 2 -asetukset. Voit valita ”Käytä perusasetuksia”, mutta varmasti valita vaihtoehdon ”Käytä lisäasetuksia” ja henkilökohtaisen kokoonpanon tekeminen on parasta.

pelaa dota 2 -turnausta

Jos tietokoneesi on suhteellisen moderni, grafiikka-asetusten käyttämisellä korkealla ei ole mitään ongelmaa. Mutta jos tietokoneesi ei ole kovin hyvä, on suositeltavaa deaktivoida kaikki tämän osan ylimääräiset ratkaisut ja määrittää loput grafiikat ”Alla” tai ”Liikuntarajoitteinen” (varjojen tapauksessa).

Jos et ole kovin tietoinen grafiikan määrittämisestä, on suositeltavaa käyttää valvontatyökalua. Itse asiassa MSI Afterburnerin käyttäminen CPU: n, GPU: n ja RAM: n suorituskyvyn tarkastelemiseen on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tämä voi auttaa saavuttamaan graafisen kokoonpanon, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja siten saada parempi suorituskyky.

Ehkä sinulla on viive Dota 2 -yhteysongelmien vuoksi

Viive voi johtua verkkoyhteysongelmat, Dota 2 on online-videopeli, joten kunnollisen internetin käyttö on tärkeää. Kun yhteys on riittämätön ja ping on korkea, peli näyttää nykyvän.

Edellä esitetystä syystä on erittäin suositeltavaa löytää tapoja parantaa viivettä ja vähentää pingiä. Tällä on epäilemättä suora vaikutus pelattavuuteen. Muista, että Dota 2 on kilpailupeli, joten suorituskyky ja yhteys ovat tärkeitä näkökohtia.

Joka tapauksessa, jos joukkueesi ei mittaa, on aina mahdollisuus poistaa Dota 2 Steamistä ja etsi toinen nimike, joka on hieman kevyempi. Epäilemättä yksi parhaista vaihtoehdoista on ladata League of Legends, joka pyrkii toimimaan paremmin perusvälineillä.