Skip to content

Kuinka poistaa ja poistaa Dota 2 Steamista tai tietokoneesta – Poista peli ja tili ikuisesti

12 de elokuu de 2021
dota 2 12456

Kun kyllästymme toimitukseen, on hyvin tavallista, että haluamme poistaa sen tietokoneeltamme, mikä voi auttaa meitä tekemään tilaa kiintolevylle muille asioille, ei välttämättä toiselle pelille, Dota 2 on laatuaan kuuluisa peli, joka perustuu kartan vastakkaisella puolella olevan vihollisjoukkueen voittamiseen.

Olipa sinulla peli Steamissa tai ostit sen jostain muusta pelipalvelusta, kuten omasta virallinen sivu Dota 2, ja haluat poistaa sen kokonaan tietokoneeltasi, sinun on vain noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita sen saavuttamiseksi.

Mikä on Dota 2?

Dota 2 on heinäkuussa 2004 lanseerattu peli, joka on pohjimmiltaan strategia- ja fantasiapeli, jossa sinun on valittava taisteltava sankari. Jokaisessa pelissä on kaksi joukkuetta, joista jokaisella on omat sankarinsa. 3 päälinjaa tuhota vihollisen ydin.

Tätä varten sinun on käytävä läpi useita kiinteitä esteitä, kuten torneja, ja myös pieniä vihollisia. kutsutaan kätyreiksi, joilla ei ole voimaa, mutta hyökkäyksessä ryhmässä ne voivat olla hyvin ärsyttäviä.

Pelissä on yhteensä 120 merkkiä Pelattavissa, kuten on normaalia, tämän tyyppisessä pelissä jokaisella on omat etunsa ja haittansa pelatessaan, mikä on sopivinta käyttää sankareita, jotka auttavat toisiaan peliin liittyessään, jotta peli voidaan ansaita.

Dota 2 Se on grafiikaltaan hieman vaativa peli, joka voi hidastaa kuvataajuutta hieman. Tätä ei suositella kilpailupelissä, joten jos tietokoneemme on jonkin verran vanha, voimme optimoida sen paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, ja voi pelata dota 2: ta sujuvasti.

Kuinka poistaa Dota 2 tietokoneesta?

Voit poistaa pelin tietokoneeltasi, jos sinulla on kaksi vaihtoehtoa haluat poistaa sen Steam, Ensin sinun on avattava sovellus ja kirjauduttava sisään pelitilillä, kun siellä sinun on siirryt osioon, jossa sinulla on pelisi (kirjasto), josta saat luettelon kaikista ostamistasi peleistä.

Etsi se, joka sanoo ”Dota 2” ja napsauta sitä, sitten nimen kohdalla, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja saat useita vaihtoehtoja, sinun on napsautettava vaihtoehtoa, jossa lukee ”poista asennus”, ja tämän jälkeen ilmestyy ruutu, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa peli tietokoneeltasi varoittaen, että kaikki tiedot poistetaan, ja tämän jälkeen peli poistetaan.

Toisaalta, jos et halua monimutkaista Steamin kanssa, voit poistaa sen Windowsin ohjauspaneelin kautta. Siirry tähän, aloita, sitten ohjauspaneeli ja sitten ”Ohjelmat”, Klikkaa ”poista ohjelmat”, Tämä avaa luettelon kaikista tietokoneeseen asennetuista ohjelmista, etsi pelin nimi ja napsauta“ poista asennus ”.

Toinen ratkaisu, hieman monimutkaisempi, on poistaa se suoraan Steam -kansiosta, joka sijaitsee paikallisella levyllä C, sinun on siirryttävä ohjelmatiedostoihin ja Steamiin, sitten ”Steamapps”, sitten ”yhteinen” ja poista tästä kansio, jossa lukee Dota 2.

Kuinka poistaa Dota 2 -tili Steamista ikuisesti?

Kun olet poistanut pelin tietokoneeltasi, tilisi rekisteröidään edelleen, jos haluat myös huolehtia tästä ja Poista se, sinun on noudatettava tätä menettelyä.

poista ja poista dota 2 tietokoneesta

Kirjaudu ensin Steamiin uudelleen, kun siellä sinun on siirryttävä tukivälilehdelle, tässä sinun on etsittävä vaihtoehto, joka sanoo: ”ongelmia tuotteiden tai tavaroiden kanssa”Kun tulet sisään, sinun on etsittävä vaihtoehto, joka saa sinut ottamaan yhteyttä tukeen, ja sitten sinun on ilmoitettava, että haluat poistaa tilisi ja koko historiasi, ja kerro puolestaan ​​miksi, sen jälkeen saat vastauksen enemmän tai alle 3 päivää.

Tämän prosessin lopussa pelitiedot poistetaanJärjestelmässä voi kuitenkin olla jonkin verran jäännöstä, sillä sinun on poistettava jäljellä olevat roskatiedostot, jolloin saat riittävästi tilaa muille peleille.