Skip to content

Miksi kun pelaan Dota 2: ta, toimiiko se Lageassa? Kuinka tehdä Dota 2: sta nopeampi – viiveratkaisu

11 de elokuu de 2021
pexels tim gouw 52608 12465

Yksi suurimmista haitoista pelatessa on hetkiä, jolloin huomaamme, että meillä on viive, kun olemme pelissä, taistelussa, elämän ja kuoleman kohtauksessa. Silloin se on meille haittaa menettää tekijällä, joka joskus pakenee käsistä.

Dota 2: n pelaaminen Lagin kanssa on todella ärsyttävin tilanne sen jälkeen, kun on menetetty maailmanmestaruus muiden takia, jotka voidaan esittää pelissä. Jos haluat tietää miten korjaa Lag -ongelma Dota 2: ssa nopeasti, lue.

Mikä on viive ja miksi se vahingoittaa pelejä?

Viive on tapa ilmaista a myöhäinen tietoliikenneprosessi. Se voidaan määritellä ajankohtana, jolloin kestää tavallista kauemmin, tietojen lähettämisestä ja niiden saapumisesta määränpäähän; toisin sanoen se on hetki, jolloin Internet -yhteys ”pysähtyy” tai ”pysähtyy”.

Normaalisti Internetissä on näitä viiveitä, mutta ne johtuvat ajasta, jolloin niiden on oltava lähettää tiedot lähettäjältä, välittäjän (palvelimen) kautta, kunnes he saavuttavat vastaanottajan, joka ei edes huomaa viivästynyttä hetkeä, kuten se on normaalia tai säännöllistä.

Kuitenkin, kun puhumme viiveestä, viittaamme epänormaaliin viiveeseen, sellaiseen, jossa kahden tai useamman käyttäjän Internetin välinen viestintä on heikentynyt. Eli se ei ole enää vähimmäisaika, vaan se viive useita sekunteja.

Pelimaailmassa, kuten voitte kuvitella, tämä tarkoittaa a vakava ongelma. Viiveestä tulee Internet -pelaajien vihatuin tekijä. Ja tämä tapahtuu kaikissa online -peleissä, ei poikkeuksia.

On huomattava, että vuonna raskaat videopelit, jotka vievät paljon tallennustilaa ja näytönohjaimen kapasiteettia, viive on paljon yleisempi ongelma, kuten Dota 2: n tapauksessa.

Miksi se kaatuu, kun pelaan Dota 2: ta?

Syy viiveeseen, joka vaikuttaa pelaajiin, riippuu useista tekijöistä. Ja meidän on muistettava, että Dota 2: ssa tämä yhteysongelma tapahtuu, mutta se ei ole ainoa videopeli. Voit myös pelata League of Legends -peliä ja vaikuttaa siihen samalla tavalla.

Kuten olen sanonut, viive voi johtua useista syistä, koska se on viestinnän keskeytys Internetissä. Ensimmäinen syy voi johtua tietokoneen resursseista, joissa sen käsittelykapasiteetti on vähäinen.

Toinen syy, miksi peli voi olla lage Dota 2: ssa, on Internetin nopeus. Tämä on hyvin yleinen ongelma maissa, joissa heillä ei edelleenkään ole hyvää nopeutta pelata raskaita videopelejä, joten tämän ongelman omaava pelaaja esittää virheitä.

Ja toisaalta kolmas syy voi olla Internetin nopeus, mutta ei kenenkään pelaajan, vaan pikemminkin isännän, pelin luojan nopeus. Jos hän Isäntä Jos sinulla on yhteysongelmia tai alhainen Mbps -nopeus, voit viivästyttää koko palvelinta.

Olipa ongelma mikä tahansa, siihen on ratkaisu, ja joskus tämä on yleistä. ratkaisu moniin peleihin, kuten Apex Legends, jossa viive on usein.

Kuinka saada Dota 2 menemään nopeammin? Ratkaisu Lagille.

Ongelman ratkaiseminen viive Dota 2: ssa, jotta tämä etenee nopeammin, se riippuu jo mainituista eri syistä.

Ratkaisu käsittelyresursseja Tietokone tulee sen luonteesta, joten PC: n videopelit on optimoitava ja nopeutettava maksimiin, mikä tässä tapauksessa on Dota 2.

peli dota 2 menee nopeammin

Jos ongelma johtuu pelaajan Internet -nopeudesta, ratkaisu olisi tarkkailla Mbps -nopeutta ja tarvittaessa muuttaa Internet -operaattorisuunnitelmaa, sinun pitäisi tehdä se ja siten pelata nopeammin ilman viivettä.

Jos isäntä esittelee epäonnistumisia Internetin nopeudessa, kuten se näkyy sinussa, et voi tehdä paljon muuta kuin poistu palvelustar. Saat lisätietoja poistamalla viiveen, kun pelaat Free Fire -laitetta Android -laitteilla.