Skip to content

Ratkaisu: Miksi Dota 2 kaatuu tai kaatuu pelatessa keskellä peliä?

16 de heinäkuu de 2021
logo dota dos 12691

Kuten kaikki online-pelit, Dota 2 voi kärsivät virheistä asennuksen tai suorituksen aikana. Tämä voi johtua useista tekijöistä, joko pelin ulkoisista ongelmista, kuten Internet-yhteydestä tai ongelmista pelattavan tietokoneen kanssa, tai pelin sisäisistä tekijöistä, kuten vahingoittuneesta tiedostosta.

Tässä artikkelissa opetamme sinulle ratkaisu kun peli sulkeutuu tai ripustat Dota 2: n yhdessä muiden yleisimpien ongelmien ja niiden ratkaisujen kanssa. Löydät kaiken, mitä aiheeseen liittyy.

Miksi Dota 2 kaatuu tai kaatuu pelatessa keskellä peliä?

Varmasti jossain vaiheessa kun olet ladannut ja asentanut Dota 2: n tietokoneellesi, sinulle sattuu, että kun kirjaudut sisään pelaamaan, peli vain sulkeutuu tyhjästä Tai se tapahtuu keskellä peliä ja se saa sinut epätoivoiseksi.

olla olemassa useita tekijöitä joka voi johtaa tähän käyttäytymiseen joko tietokoneeltasi tai suoraan Internetistä. On suositeltavaa tarkistaa ja varmistaa tietyt ominaisuudet, kuten tietää, onko tietokoneellasi pelin asentamista koskevat vähimmäisvaatimukset.

Jos kaikki vaatimukset ovat kunnossa ja ajan tasalla, kokeile välimuistin tyhjentäminen Dota 2: sta tietokoneesi ja, jos mahdollista, yhden kaikista peleistäsi. Tämä voidaan tehdä Steamin käyttäjätilin asetuksista. Joskus muistin puute tai välimuisti tietokoneessa voi aiheuttaa virheitä pelin suorittamisessa.

Yksi yleisimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat pelin oikeaan kehitykseen, on saman huono päivitys. Jos näin on, on parasta, jos Dota 2 -peli on poistettu kokonaan tietokoneelta ja tämän jälkeen kaikki sen tiedostot, kuten paikallinen sisältö ja kaikki peliin liittyvät, poistetaan. Vaikka tämä olisi yksi viimeisistä vaihtoehdoista, mikäli mikään yllä olevista ei toimi.

Yleisimmät Dota 2 -ongelmat

Suurin osa Dota 2 -pelaajilla esiintyvistä ongelmista johtuu a huono internetyhteys tai viat samalla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Dota 2 on täydellinen peli ilman virheitä. Muuten on raportoitu useita häiriöitä tämän pelin julkaisun jälkeen, joka alkoi World of Warcraft -pelin laajennuksena.

Monet sen käyttäjät ovat valittaneet koko tämän ajan pelijärjestelmän virheestä, koska sillä ei ole mitään tekemistä tietokoneen tai Internetin kanssa, vaan suoraan pelikoodin häiriöt. Monet päättelevät, että tämä saattaa olla ongelma vioittuneessa pelitiedostossa, joka ei todellakaan vaikuta kaikkiin pelaajiin.

Jotkut Dota 2 -pelin mahdollisesti aiheuttamista ongelmista voidaan ratkaista suoraan Steamin käyttäjätililtä. PC-komponenttien vuoksi ongelmat voivat kuitenkin jatkua, joten on suositeltavaa suorittaa peli kiinteällä Internet-yhteydellä. Verkkopeleissä langaton yhteys ei yleensä ole paras vaihtoehto.

dota kaksi sankaria

Vaatimukset Dota 2: n lataamiseen ja asentamiseen eikä kaatumiseen

Nauti suorasta pelistä ilman keskeytyksiä Tietokoneen vuoksi on välttämätöntä, että siinä on Windows 7 -käyttöjärjestelmä tai uudempi, Mac OS X Lion 10.7 tai sitä seuraavat, tai Linux Ubuntu 12.04 -käyttöjärjestelmä tai seuraava.

Grafiikka, joka tukee DirectX: ää, levy, jolla on vähintään 15 Gt, kaksiytiminen prosessori ja 4 Gt RAM-muistia. Internet-yhteyden lisäksi mieluiten kaapelin kautta.

Tietenkin sinun on ladattava Steam tietokoneellesi ja siihen käyttäjätili. Nämä ovat joitain kaikkein välttämättömimpiä vaatimuksia Dota 2 -pelin pelaamiseen. Peli on täysin ilmainen, vaikka sisälle ollessasi löytyykin maksettua sisältöä, vaikka mikään ei ole välttämätöntä.