Skip to content

Dota 2: n tai Steamin kielen vaihtaminen – laita Dota 2 espanjaksi

5 de elokuu de 2021
chico audifonos jugando dota 12452

Yksi vaikuttavimmista ja koukuttavimmista peleistä strategiapelien historiassa voidaan sanoa olevan Dota, sekä perinteinen versio siitä lähtien Jäädytetty valtaistuin kuten parannettu versio, joka julkaistiin vuonna 2013, Dota 2. Molemmat versiot ovat todella viihdyttäviä.

Jos olet Dota 2 -pelaaja, olitpa sitten Steamissa tai ei, sinun pitäisi tietää, kuinka tärkeää on pelata Dota 2 -palvelimilla muiden kuin sinun kotimaastasi olevien kollegoiden välillä. Siksi tässä näytämme kuinka Vaihda kieltä Dota 2: ssa tai Steamissa.

Mikä on Dota 2 tai Steam ja miten kieli vaikuttaa peliin?

Dota 2 on kehittäjä julkaissut strategialajin videopelin vuonna 2013 Valve Corporation, joka kehitti sen Dota -pelin perusteella, peli, joka kiinnitti miljoonien pelaajien huomion yli vuosikymmenen ajan ennen Dota 2: n tai Steamin ilmestymistä.

Se on peli, jonka suorittaa Steam -alusta, joka tekee peleistä, joissa strategista taistelua Pelisankarien joukossa lyömätön kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden moniin innovatiivisiin vaihtoehtoihin, joita käyttäjät voivat käyttää pelin sisällä.

Dota 2: n avulla Frozen Throne -peli mullistettiin, mikä oli eniten pelattujen videopelien kärjessä 21. vuosisadan ensimmäisellä vuosikymmenellä, Muinaisten puolustus (DotA), jonka sama yhtiö julkaisi vuonna 2003 ja joka oli strategiapeleissä ykkönen, kunnes sarjan uusin versio, Dota 2, ilmestyi.

Steam -kokemuksena, viestintä pelaajien välillä pelissä se on välttämätöntä ja mukavaa. Palvelimien laadun tavoin ne tarjoavat erittäin kutsuvan ympäristön kyberriippuvuudelle.

Pelin kieli on erittäin tärkeää, varsinkin kun opitaan erilaista strategisia tekniikoita ja kaikkien esineiden valmistelussa. On ymmärrettävä, mitä sanotaan pelaavan paremmin.

Kuinka vaihtaa Dota 2: n tai Steamin kieli?

Jos kieli ei ole ymmärryksesi mukaan Dota 2 -pelaajina, sen muuttamisesta tulee erittäin tärkeää viestinnän jälkeen Dota 2 tai Steamista se on niin merkityksellistä, että pieni sana, kuten kohteen osoitus tai strategian komento, voi aiheuttaa pelin menetyksen.

Tämän päivän Garena Free Firen kaltaisen Dota -julkaisun jälkeen sarjan kehittäjät ymmärsivät pelin huonon puolen. esiasetettua kieltä ei ole määritetty, ja hankalampaa on tämä kokemus Steam -tilassa, eli Dota 2.

Ensimmäinen asia, jonka teemme kielen vaihtamiseksi, on siirtyä työpöytämme Steamiin, ja ylävalikossa menemme Steam -vaihtoehtoon napsauttamalla Parametrit. Sitten siirrytään käyttöliittymävaihtoehtoon ja näet heti yläosassa kielen määrittävän osan, missä haluat valitse haluamasi kieli.

Voit muuttaa sen muotoon yli 25 kieltä jotka ovat järjestelmässä, heillä on tietysti englanti, japani, mandariinikiina, ranska, venäjä, puola, portugali, romania ja monet muut yleisimmät, kuten espanja.

Kuinka laittaa Dota 2 espanjaksi?

Tietäen kaiken selitetyn koskien Käyttöliittymä Steamista on jo enemmän kuin yksinkertaista laittaa Dota 2 espanjaksi. Sinun on valittava kielivalinnasta espanjalainen vaihtoehto, ja sitten sinun on käynnistettävä uudelleen Steam, jonka prosessi on automatisoitu.

Vaihda Dota 2: n kieli Steamissä

Vahvistaaksesi, että se on tehty, voit tehdä sen Steamista, sen uudelleenkäynnistyksen jälkeen tai Dota 2 -pelissä, jossa huomaat, että jopa sankareiden kuvaukset ovat muuttuneet espanjaksi.

Itään hämmästyttävä peli Voit myös toistaa sitä puhelimestasi iOS- ja Android -laitteilla. Jos sinulla ei ole matkapuhelinta, jolla on nämä ominaisuudet, älä huoli, koska voit asentaa Google Play Kaupan minkä tahansa valmistajan älypuhelimiin.

Huomaat, että kielen vaihtaminen on välttämätöntä oppiaksesi pelaamaan sitä, jos olet a aloittelija tai noviisi.