Skip to content

Ruosteen komennot: Kuinka optimoida ruoste parhailla asetuksilla

25 de elokuu de 2021
rust juego supervivencia 10672

Suosio, jonka Rust on saavuttanut julkaisemisensa jälkeen Egolandin kautta, joka on tämän alustan tunnetuimpien pelaajien käyttämä kuuluisa palvelin, on saanut eri Steam -yhteisöt aloittamaan sen lataamisen tietokoneelleen monista osista maailmaa.

Siksi monet käyttäjät etsivät tapaa, kun alustamodaliteetti on kokenut optimoi peli paremman hyödyn saamiseksi ja nopea pääsy modaliteetteihin.

Tämä näkökohta on täysin kaukana vaatimuksista, jotka ovat välttämättömiä pelin nauttimiseen tietokoneessa, koska ne eivät ole muuta kuin komennot, jotka määrittävät alustan tavalla, joka mukautuu jokaisen makuun.

Tällä tavalla, jos työskentelet palvelimen järjestelmänvalvojana tai vain toisena tämän suositun videopelin pelaajana, voit tänään löytää erilaisia ​​koodeja, jotka auttavat sinua parantamaan kokemustasi.

Kuinka kirjoittaa komentoja Rust -alustalle?

Komennot, joista puhumme tänään, ovat täysin kaukana pelin hakkerointiin käytetyistä koodeista, jotka tämän toiminnon lisäksi ovat turvallinen siirto pelin karkottamiseen, joten niiden käyttöä ei suositella.

Voit syöttää minkä tahansa komennon espanjalaisen ruostepalvelimen sisällä, jonka kanssa työskentelet päästä kokeilualustaan ​​F1: n kautta tai se voidaan saavuttaa myös yleisen pelikonsolin kautta.

Yleiset komennot pelaajille

On olemassa erityyppisiä koodeja, joita kaikki alustan jäsenet eivät voi toteuttaa, mutta jos olet yhteinen pelaaja, voit käyttää seuraavia:

Näytä nopeus, jolla laite toimii

Monilla käyttäjillä on ongelmia käyttöliittymässä oman tietokoneen suorituskyvyn haittojen vuoksi, minkä vuoksi komennot, kuten ”Perf 1”, näyttävät kuvien nopeutta sekunnissa, kun taas ”Perf 2” näyttää RAM -kortin käytön.

Käyttöliittymä

”Gui.show” -koodi on vastuussa sen käyttöliittymän näyttämisestä, joka käyttäjällä on pelin aikana kokeilun aikana, ja se voi myös lisätä ”Gui.hide” piilottaakseen sen.

Palvelinyhteys

Rust -palvelimelle pääsemiseksi tai siinä tapauksessa muodostetun yhteyden määrittämiseksi jokaisen käyttäjän on käsiteltävä erilaisia ​​komentoja, joiden avulla he voivat muokata sitä nopeasti ja tehokkaasti.

”Client.connect ip: port” on koodi, joka on lisättävä konsoliin pääsy palvelimelle, jonka käyttäjä haluaa suoraan, ja voit myös käyttää linkkiä ”Net.disconnect” sen linkityksen poistamiseen.

Jos yhteys epäonnistuu, käyttäjät voivat käyttää ”Net.reconnect” -palvelua kirjoita palvelin, johon olit aiemmin yhteydessä.

Aktivoi suoratoistotila

Syy siihen, miksi eri pelaajat suosivat suoratoistotilaa Rustissa, johtuu siitä piilottaa muiden jäsenten nimet alustasta ja muista näytön muokkauksista. Se voidaan saavuttaa kirjoittamalla ”Streamermode 0/1”

selviytymisruostepelaaja

Komennot palvelimen järjestelmänvalvojille

Vaikka on olemassa useita Rustin kaltaisia ​​pelejä, on aina syy, miksi eri Steam -yhteisön jäsenet pitävät tästä videopelistä.

Sen lisäksi, että tavallisten pelaajien komentojen käyttö on helpompaa, niillä, jotka vastaavat palvelimen hallinnasta, on myös koodeja, joiden avulla voit optimoida alustan kokoonpanon.

Myönnä oikeudet toiselle pelaajalle

Tämäntyyppinen komento on käytössä vain niille, jotka hallitsevat palvelinta jotta kaikki muut pelaajat voisivat käyttää sitä, ”moderatorid STEAMID” on kirjoitettava uudelleen ajokortin helpottamiseksi.

Luettelo yhdistetyistä pelaajista

Jokainen ylläpitäjä voi ”Tila” -komennon avulla tarkastella palvelimeen kytkettyjen asiakkaiden tietoja, sekä Steam -tunnuksesi, yhteys ping ja IP -osoitteesi.

Määritä yhdistetyt käyttäjät

Järjestelmänvalvojana yksilöllä on kyky potkia (”Kick NAME”) ja kieltää (”Ban”) kaikkia käyttäjiä se tuntuu kätevältä. Tällä tavalla jokainen voi hyödyntää näitä komentoja täysimääräisesti ja parantaa kokemusta uskomattoman Rustin sisällä.