Skip to content

Ruostekankaan saaminen helposti – ruostekangas (perusopas)

26 de elokuu de 2021
rust fuego 10685

Ruoste on saavuttanut suosiota viime aikoina. Jos olet jo kokeillut tämän pelin parasta palvelinta espanjaksi, mutta et vieläkään tiedä miten hanki kangas helposti ruosteeseen, tämä on artikkeli sinulle. Seuraavaksi jätämme sinulle perusoppaan, jotta voit saada tämän monipuolisen resurssin.

Rustin pelaamisen aloittaminen voi aluksi olla järkyttävää, koska sinulla ei ole ohjeita tai ohjeita. Näytät vain alasti jonnekin, ja yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on tietysti pukeutua. Siksi seuraavassa osassa kerromme sinulle, kuinka saada kangas Rustiin.

Miten saan kankaan Rustilta?

Rustin pelaamiseksi sinun on saatava erilaisia ​​resursseja koko selviytymismatkasi ajan. Sinun on esimerkiksi saatava puuta, kiviä ja muita tekemään rakenteita, aseita ja tarvikkeita, muun muassa elementtejä, jotka auttavat sinua etenemään pelissä.

Yksi resursseista, jotka sinun pitäisi saada, on kangas. Toisin kuin esimerkiksi Minecraft, jossa voit valmistaa kangaspuita bannereita ja muita kankaita varten, Rustissa sinun on seurattava muita vaiheet sen saamiseksi. Sinun ei kuitenkaan pitäisi huolehtia, koska alla näet kuinka saavuttaa se helposti.

On erilaisia tapoja saada kangas Rustista. Ensimmäinen näistä on eläinten (kuten susien, kettujen tai peurojen) tappaminen kirveellä. Näin saat näiden eläinten ihon, josta voit halutessasi luoda kangasta, vuodat ja peitot.

Toinen tapa saada kangasta ruosteeseen on kerätä se jostain jonka kautta kuljet. Muista, että peli perustuu maailmanlopun jälkeiseen skenaarioon, joka on samanlainen kuin Nälkäpelit, joten älä epäröi ottaa mitä tarvitset aina kun voit.

Viimeinen tapa saada kangas on ryöstää muita pelaajia. Jälleen tässä pelissä se, joka lyö ensin, osuu kahdesti. Yritä hyödyntää sitä, kun saat pelaajan lattialle makaamaan, koska tämä tarkoittaa, että he eivät ole verkossa eivätkä edes tiedä hyökkäyksestä, ennen kuin he muodostavat yhteyden uudelleen.

Mihin kangas sopii ruosteessa?

Jos et ole vielä aloittanut Rustin pelaamista odottaessasi konsolin julkaisupäivää, saatat ihmetellä, miksi minun on hankittava kangas? Kuten alla näet, tämä se on erittäin monipuolinen resurssi ja välttämätön pelissä. Sillä on useita käyttötarkoituksia joko elementtinä tai muiden esineiden rakentamiseen.

Tietenkin ensimmäinen käyttö, joka tulee mieleen kangasta ajatellen, on vaatetus, ja sama tapahtuu pelissä. Kuten aluksi näytät alasti, joudut tekemään vaatteita kestämään sääolosuhteita. Ja parasta on, että voit valita mitä pukea, olipa se liivit, housut jne.

Kangas on myös käytetään osana panssaria Mitä voit tehdä suojautuaksesi taistelujen ja ryöstöjen aikana, etenkin kypärissä. Se on myös välttämätön saappaiden valmistuksessa, mikä on ihanteellinen jalkine tämän pelin epämiellyttävään maastoon.

tehdä vaatteita ruosteen kankaalla

Toinen olennainen esine Rustin selviytymiselle ja jonka voit tehdä kankaalla, on makuupussi tai makuupussi. Muista, että tässä pelissä olet aina puolustuskyvytön, vaikka et olisikaan yhteydessä, ja sinun on yritettävä varmistaa suojauksesi, mukaan lukien lämpö ja ruoka.

Ja nämä eivät ole kankaan ainoat käyttötarkoitukset. On myös tarpeen koota esimerkiksi lääketieteellinen tai ensiapupakkaus (jonka saaminen ei koskaan satuta). Voit tehdä laukkuja kuljettaa muita materiaaleja, kuten kiviä tai puuta, paikasta toiseen matkalla tässä uskomattomassa pelissä.

Lisäksi, jos otat kankaan ja paistat sitä uunissa voit muuttaa sen nahkaa, toinen erittäin hyödyllinen materiaali Rustissa. Nahalla voit myös valmistaa panssaroita, saappaita, liivejä, kypärää ja muita puolustuselementtejä. Sinulla voi olla myös oma varastosi tätä materiaalia.

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua katso kuinka helppoa on saada kangas Rustista. Ja jos pidät todella tästä pelistä, kutsumme sinut tutustumaan muihin Rustin kaltaisiin peleihin, jotta voit viettää tuntikausia pelaamalla ja nauttien.