Skip to content

Mukautetun verkkotunnuksen tai URL -osoitteen saaminen helposti Tumblriin (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
obtener un dominio personalizado en tumblr 1

Digitaalikaudella on edelleen suuri vaikutus nyky -yhteiskuntaan, kun kehitetään yhä enemmän välineitä, työkaluja, laitteita ja ohjelmia sekä päivitetään tietokoneita elämää lisääviä käyttöjärjestelmiä. tietokoneita ja älypuhelimia. Tässä tilaisuudessa opit saamaan mukautetun URL -osoitteen Tumblriin uskomattoman helposti.

Viestintä ja levittää kaikenlaista sisältöä välittömästi ihmisten kanssa mistä tahansa päin maailmaa on ollut yksi Internetin tärkeimmistä ulottuvuuksista.

Blogit digitaalikaudella

Verkossa on monia blogeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman sisältöä viihde tai pitää sinut ajan tasalla haluamallasi alalla tai alueella: urheilu, terveys, muoti, kulttuuri jne.

Vuosien ajan blogit olivat osa eniten käytettyjä alustoja Internetissä. Ja vaikka muut alustat, kuten Twitter, Facebook tai Instagram, ovat siirtäneet niitä hieman, heidän läsnäolonsa on edelleen tärkeä Internetissä.

WordPress ja Tumblr ovat alustat, jotka erottuvat eniten suunnittelutyökalujen, helppokäyttöisyyden ja valtavan sisällön ansiosta jaa kaikkien seuraajiesi kanssa.

Sukella Tumblrin maailmaan

Vuonna 2007 käynnistettiin yksi blogialustoja joka muodostaisi trendin maailmanlaajuisesti. Sen alhaisen suosion lisäksi, johon se voi luottaa tänään, Tumblrin mahdollisuudet kaikentyyppisen sisällön levittämisessä ovat kiistatta.

Kuvat, GIF -kuvat, videot, teksti, mitä haluat. Kaikki voivat olla jaettu tämän sosiaalisen verkoston kautta, joka on saatavana sen verkkoversiona, sekä eri käyttöjärjestelmien kanssa yhteensopivissa sovelluksissa.

Kuten muutkin sosiaaliset verkostot, voit bloggata minkä tahansa tilin julkaisun uudelleen, tykkää tai lisää kommentti ja jopa tunnisteet, jotta se erottuu muiden käyttäjien hakusuodattimien joukosta, jotta julkaisusi ulottuvat paremmin.

Miksi käyttää sitä?

Yksi tämän alustan nähtävyyksistä on, että se on erittäin helppo luoda sen lisäksi, että sillä on laaja räätälöintikapasiteetti käyttäjän toimesta. Tee profiilistasi paras kaikista Tumblrin tarjoamien mallien avulla, jotta voit hankkia ne täysin ilmaiseksi.

Viestisi voivat linkki muihin sosiaalisiin verkostoihin, joten sinun ei tarvitse huolehtia saman viestin toistamisesta eri alustoilla. Sijoita syrjään laajat markkinointiohjeet: Tumblr ilmoittaa seuraajilleen, kun sinulla on uusi viesti.

Mukautetut verkkotunnukset

Kuten edellä mainittiin, Tumblrilla on suuri kyky muokata käyttäjiä. Niin paljon, että pystyt valitse, miten verkkotunnus tai URL -osoite on rakennettu joka ohjaa kenet tahansa blogiisi.

Mukautetut verkkotunnukset

Haluatko antaa blogillesi enemmän ammattimaista, aitoa ja omaperäistä kosketusta? Käytätkö Tumblria pääsivustona? Jos sinulla on jo verkkotunnus, Tumblr antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sitä, jotta ihmiset voivat syöttää verkkotunnuksesi profiili ja ole tietoinen kaikesta jakamastasi sisällöstä.

Kuinka tehdä se?

Jos sinulla ei vielä ole etkä tiedä, miten voit saada mukautetun URL -osoitteen Tumblriin, voit hankkia yhden erilaisten saatavilla olevien alustojen kautta Internetissä tällaista tapausta varten. Se on erittäin helppoa, ja se on investointi, joka voi olla merkittävä tulevaisuudessa sivusi mainostamisen ansiosta.

Jos sinulla on jo verkkotunnus, sinun on vain suoritettava useita vaiheita, jotta voit muokata verkkotunnusta, joka ohjaa kaikki ihmiset verkkotunnukseesi Tumblr -blogi ja sillä on yhä laajempi ulottuvuus. Kehtaat?

  • Siirry Tumblr -profiiliisi.
  • Siirry tilisi määrityspaneeliin.
  • Klikkaa ”Muokkaa”, etsi ja määritä tilitietojasi vastaava osio.
  • Valitse vaihtoehto Käytä mukautettua verkkotunnusta ja kirjoita URL -osoite, jonka haluat ottaa käyttöön.
  • Tallenna muutokset.

Sinulla on jo oma verkkotunnus!

Oli jo varoitus, että tämä olisi erittäin yksinkertaista! Näillä vaiheilla tiedät jo, miten voit saada mukautetun URL -osoitteen Tumblrista, sinun tarvitsee vain tehdä tarvittavat testit vahvista, että prosessi on suoritettu onnistuneesti.