Skip to content

Kuinka välttää spoilereita sosiaalisissa verkoissa?

1 de syyskuu de 2021
redes sociales androi

Spoilerit ovat erittäin ärsyttäviä, varsinkin jos ne liittyvät sarjoihin, esityksiin tai elokuviin, jotka todella kiinnostavat meitä. Ymmärtämällä tämän, puhumme tänään Kuinka välttää spoilereita, jotka näkyvät sosiaalisissa verkostoissa?

Oletko kyllästynyt pilaamaan suosikkisarjasi tai -elokuvasi spoilereiden takia? Totuus on, että on olemassa muutamia tehokkaita toimenpiteitä vältä spoilerien kohtaamista sosiaalisissa verkostoissamme.

Kuinka välttää sosiaalisissa verkostoissa näkyvät spoilerit?

Epäilemättä spoilerit voivat olla hyvin ärsyttäviä, koska ne yleensä vahingoittavat ohjelmiemme tai elokuviemme yllätyksiä. Tässä yhteenliitetyssä maailmassa, sosiaaliset verkostot ne ovat tila, jossa on toisinaan spoilerien vaara.

Silti on olemassa joitakin tapoja ja toimenpiteitä niiden välttämiseksi, kuten esimerkiksi alla mainitsemamme kohdat.

Vältä spoilereita Twitterissä

Twitter on yksi mielenkiintoisimmista ja valmistetuimmista sosiaalisista alustoista, ja se tarjoaa meille useita vaihtoehtoja spoilerit voidaan välttää. Jos olet kyllästynyt näkemään spoilereita tässä sosiaalisessa verkostossa, voit toteuttaa joitakin toimenpiteitä välttääksesi tämän suuren ärsytyksen.

Vaihtoehto, josta puhumme, on mykistää tietyt sanat twiitistä, mikä saa alustan piilottamaan kaikki termit, jotka ne sisältävät kyseiseen luetteloon. Tällä tavalla viestit, twiitit, maininnat ja muu sisältö, joka liittyy termiin, jonka päätit vaientaa, eivät näy.

Voit aktivoida tämän ominaisuuden seuraavasti:

  1. Sinun täytyy mennä Twitter -tilillesi ja kirjautua sisään.
  2. Nyt sinun on siirryttävä kohtaan ”Asetukset ja yksityisyys” ja sitten ”Tietosuoja ja turvallisuus”.
  3. Monien vaihtoehtojen joukossa on yksi nimetty ”Hiljaiset / vaiennetut sanat.” Sinun tarvitsee vain napsauttaa ”lisää” -painiketta ja kirjoittaa kaikki sanat, joita haluat välttää, kuten sen sarjan, elokuvan tai materiaalin nimi, josta haluat välttää spoilerit.
  4. Kuten näet, on useita vaihtoehtoja, joista yksi mahdollistaa sisällön piilottamisen vain alusta alkaen, toinen piilottaa kaiken sisällön ja viimeinen on hiljentää tietyt käyttäjät. Voit puolestaan ​​määrittää tämän säännön keston.

Toisaalta Twitter tarjoaa useita mukautusvaihtoehtoja, selkeä esimerkki on luettelot. Suosittelemme, että opit, mitä ne ovat ja kuinka luoda luetteloita Twitterissä, koska niiden avulla voit tarkastella sinua kiinnostavaa sisältöä.

Vältä spoilereita Facebookissa

Facebook on yksi tärkeimmistä sosiaalisista alustoista, sitä käyttävät miljoonat käyttäjät ja voit löytää siitä erittäin monipuolista sisältöä joka päivä. Joka tapauksessa tämä edistää myös ns spoilerit, Silti on olemassa muutamia toimenpiteitä niiden välttämiseksi.

Kuten Twitter, Facebook tarjoaa mahdollisuuden mykistää tietyt sanat, mikä toimii käytännössä samalla tavalla kuin edellisen alustan kanssa. Joka tapauksessa tämä vaihtoehto ei ole aina käytettävissä, joten on otettava huomioon myös muut toimenpiteet, kuten jäljempänä mainitsemamme.

Suositeltavinta on tunnistaa ne käyttäjät tai sivut, joissa mahdollisesti näkyy spoilereita. Etsi näiden sivujen julkaisuja tai käyttäjiä alussa, sitten sinun tarvitsee vain painaa yllä ja oikealla olevia kolmea kohtaa, tässä vaihtoehto tulee näkyviin ”Piilota väliaikaisesti” Klikkaa sitä.

Edellisessä prosessissa se piilottaa kaikki tämän käyttäjän julkaisut tai sivut 30 päiväksi. Prosessi on palautuva ja edellä mainittujen 30 päivän jälkeen voit nähdä julkaisusi uudelleen, kuten voit kuvitella, tämä toimenpide on erinomainen vaihtoehto välttää spoilerit.

Lopuksi, vaikka se ei ole sopivin, voit myös estää valokuvien tai Facebook -kuvien kommentit. Jotain, joka voisi auttaa niitä häikäilemättömiä ihmisiä, jotka haluavat pilata sinut.Netflix

Pysy kaukana välttääksesi spoilereita sosiaalisessa mediassa

Kun käytät edellä mainittuja menetelmiä, voit vapauttaa itsesi hieman ärsyttäviä spoilereita, Totuus on, että joillakin sovelluksilla ei ole yllä mainittujen kaltaisia ​​kokoonpanovaihtoehtoja, kuten Instagramissa tai Tik Tokissa.

Valitettavasti ei ole täysin tehokkaita vaihtoehtoja spoilerien välttämiseksi, tästä syystä suosittelemme, että jos haluat välttää vahingoittamasta kyseisen elokuvan, sarjan tai ohjelman yllätystä, käytä sosiaalista mediaa säästeliäästi, yrittäen jättää huomiotta spoilereihin liittyvät varoitusmerkit.

Lyhyesti sanottuna paras olisi älä kirjaudu sisään tililläsi ainakin niin kauan kuin saatat olla vaarassa nähdä spoilereita. Jos haluat viedä asioita pidemmälle tai jos jostain syystä haluat deaktivoida Facebook -tilin väliaikaisesti, tiedä, että se on mahdollista ja se on pätevä vaihtoehto.