Skip to content

Kuinka vaihtaa käyttäjätunnukseni Tumblrissa nopeasti ja helposti? (Esimerkki)

1 de syyskuu de 2021
t blanca de tumbrl

Tumblr on yksi parhaista sivuista, joilla voi luoda blogeja ja ilmaista mielipiteesi. Tämä on ansainnut ihmisten tunnustuksen suuri määrä toimintoja ja työkaluja joita se tarjoaa kuluttajilleen. Tämä mielessä tänään ratkaistaan ​​kysymys: Kuinka muuttaa käyttäjätunnukseni Tumblrissa?

Ja se on, että tämä sivu on niin vanha, että on monia nimiä tai URL -osoitteita joka voi tuntua vanhentuneelta (kuten ne, joita käytit aktiivisen villityksen aikana). Joten Tumblr -yhteisössä on suuri tarve muokata niitä. Onneksi tämä sovellus ei koskaan unohda omaasi.

Kuinka voin vaihtaa käyttäjätunnukseni Tumblrissa?

Ennen kuin aloitat prosessin, joka auttaa sinua vastaamaan kysymykseen Kuinka voin vaihtaa käyttäjätunnukseni Tumblrissa?Sinun on pidettävä mielessä, että tehtävän saavuttamiseksi on kaksi tapaa.

Ensimmäinen tapahtuu verkon kautta, ja se tehdään seuraavasti: Siirry ensin kohtaan ”Asetus”Löytyy työpöydän yläreunan tilivalikosta.

Kun olet siellä, valitse sen blogin nimi, johon haluat tehdä muutoksen, ja sinun on napsautettava tässä osiossa näkyvää kynän muotoista kuvaketta (se on näytön oikealla puolella).

Tätä vaihtoehtoa kutsutaan Tumblr -URL -osoitteeksi tai käyttäjänimeksi ja juuri siinä sinun on edettävä muutoksen tekemiseksi. Kun olet jo muokannut sitä ja kaikki on mieleisesi, paina ”Tallenna” -painiketta.

Sen myötä kaiken pitäisi olla valmis. Jos se jostain syystä antaa sinulle virheilmoituksen, se johtuu siitä, että joku muu käyttää nimeä, joten sinun on valittava toinen. Lisäksi, sivu tallentaa URL -osoitteen tai vanhan nimen 24 tunniksi, jos otat sen takaisin ja haluat saada kaiken takaisin normaaliksi.

Muokkaa nimeä sovelluksesta

Toinen tapa on muokata nimeä ja ratkaista kysymys Kuinka voin vaihtaa käyttäjätunnukseni Tumblrissa? Se tapahtuu sivun sovelluksen kautta. Tätä varten sinun on ensin siirryttävä vaihtoehtoon ”Asetus”, Jonka voit tunnistaa ihmishahmon kuvakkeeksi.

Kun se on sisällä, valitse hammaspyörän muotoinen kuvake ja paina sitten vaihtoehtoa nimeltä ”Vaihda käyttäjänimi”. Määritä sitten haluamasi nimi ja paina painiketta ”Pitää”. Tällöin kaikkea muokataan onnistuneesti (kunhan nimi on saatavilla).

Muista, että riippumatta siitä, kumpaa prosessia käytät, kaikki tilillesi ajan mittaan linkitetyt linkit menetetään ikuisesti. Tämä tapahtuu uusintablogiin asti, joten ole varovainen tehdessäsi tätä päätöstä.

Seuraajat, jotka sinulla on, jos ne on tallennettu, ja he näkevät julkaisusi normaalisti, mutta tietysti nimen muuttuessa.

Mahdollisuus muokata näitä aikoja

Lopuksi meidän on korostettava tämän editointisivun kapasiteettia (se oli yksi laatuaan edelläkävijöistä ja sitä pidetään yhtenä parhaista, koska voit kirjaimellisesti jopa upottaa siihen kuvia ja HTML -sisältöä). Huomionarvoista on myös se, että voit luoda Tumblr -tilin ilmaiseksi maksamatta mitään.

tumbrl -kirjaimet väreissä

Parasta on, että kun sinulla on tili, voit käyttää kaikkia sen sisällä olevia toimintoja, kuten kirjoittaa vapaasti ja vastata saamiisi muistiinpanoihin tai kommentteihin. Kaikesta tästä ja muusta kannattaa kokeilla Tumblria.

Ilman muuta opittavaa, ensimmäinen kysymys Kuinka voin vaihtaa käyttäjätunnukseni Tumblrissa? Siirry nyt sivulle ja aloita julkaiseminen nähdäksesi, voitko jonain päivänä tulla yhdeksi maailman suosituimmista käyttäjistä.