Skip to content

Kuinka vastata tiettyyn viestiin Instagramissa?

20 de heinäkuu de 2022
citar mensaje instagram

Kun aloitat keskustelun pikaviestien kautta, on aina hyvä oppia uusia temppuja. Parantaaksesi käyttökokemustasi ja se puolestaan ​​voi auttaa sinua käymään sujuvampaa ja dynaamisempaa keskustelua.

Instagram-sosiaalinen verkosto on yksi eniten käytetyistä keskusteluista, minkä vuoksi se on lisääntynyt hänen suosionsa huomioon ottaen. Yksi tärkeimmistä syistä on, että voit tehdä sen lisäämättä tai seuraamatta henkilöä, jonka kanssa haluat keskustella. Vain käyttäjän kanssa, säilyttäen enemmän yksityisyyttä henkilökohtaisille tiedoille vastata (puhelinnumero, sähköposti).

Myös jokaisen Instagram-päivityksen yhteydessä lisää uusia tapoja kehittää käyttöliittymääsi. Vaihdetaan pelkästä valokuvien välineestä erittäin täydelliseksi alustaksi. Ja yksi sen modernisoinnista on se, että voit vastata tai lainata tai vastata Instagram-viesteihin iPhonesta tai Androidista.

Mistä näen Instagram-suoraviestini?

Jotta voit havaita tämän tietyn tyyppisen tiedoston sovelluksessa, ota selvää, että alusta ja sen uusin versio on päivitettävä. Myöhemmin näiden verkostojen vaiheet sosiaalisessa mediassa, jonka ilmaisemme sinulle seuraavaksi, täällä voit lähettää suoran viestin tai kaikki. Tee se vain noudattamalla seuraavaa prosessia:

Käytä suoraa viestiä Instagramissa iPhonessa

Jos sinulla on iOS-laite käsissäsi ja haluat katsoa tai lainata suoraa viestiä. Sinun pitäisi tietää se Internet-yhteyden avulla sinulla on mahdollisuus vastata ja kirjoittaa tälle hakemuksesi alueelle. Ennen kaikkea sinun on ladattava sovellus toimintojesi aikana, jotta voit aloittaa tämän kehittämisen aloittamalla tämän prosessin:

Kirjaudu sisään sovellukseen.

Kun olet ollut tässä, siirry viestiistuntoon, josta löydät kaiken alueeseen liittyvän, josta sinun tarvitsee tiedottaa.

Instagram-postilaatikko Andrid-sovelluksesta

Aivan kuten iPhone-laitteissa, voit avata tämän paikan alustallasi vastaa tai lainaa suoraa viestiä joten tee siinä mitä haluat. Tämän saavuttamiseksi sinun on suoritettava aiemmissa matkapuhelimissa asettamasi prosessi, molemmat sovellukset ovat samat.

Kuinka nähdä suorat viestit Instagram-verkosta?

Tämä tapa on hieman epätarkempi, koska siinä voi olla virheitä, mutta äärimmäisellä tavalla voit tehdä sen seuraavasti:

lainaa viestejä instagramissa

  1. Siirry sosiaaliseen verkostoon.
  2. Kun olet tämän sisällä, sinun on asetettava käyttäjä ja lvastaavat tiedot.
  3. Odota sitten käynnistyksen päättymistä.
  4. Napsauta tästä oikeasta yläkulmasta, josta löydät viestin.
  5. Lataamalla nämä voit nyt nauttia tiedostoistasi.

Kuinka lainaan viestiä Instagram-chatissani?

Kun keskustelu muuttuu hyvin sujuiseksi, joskus emme pysty seuraamaan toisen vastauksen järjestystä. Voi olla niin, että kun vastaat suoraan viestiin Instagramissa tai johonkin keskustelun aiheeseen ja toinen henkilö ei tiedä mitä olet tekemässä puhuminen tai mikä viesti tarkassa vastauksessa, varsinkin ryhmissä. Siksi on hyvä opetella lainaamaan tiettyä viestiä Instagram-mobiilisovelluksessa, jotta et eksy keskustelun aiheeseen.

henkilö, joka käyttää sovellusta

Vastaa suoriin viesteihin Instagram-sovelluksesta

Sillä ei ole väliä, oletko Android-käyttäjä millä versiolla, vaiheet ovat samat, koska sovellus on suunniteltu molemmille käyttöjärjestelmille.

· Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on tarkistaa versiosi: Ensinnäkin sinun on varmistettava, että sinulla on uusin Instagram-sovellus asennettuna matkapuhelimeesi. Koska päivitys on julkaistu vuodesta 2020 lähtien, sinulla pitäisi olla se jo matkapuhelimellasi.

Opettelemme kuitenkin päivittämään sen nopeimmalla tavalla käyttämästäsi ohjelmistosta riippuen.

Android-käyttäjille:

Avaa Play Story ja suurennuslasi kirjoittaa ”Instagram” ja tarkistaa että sinulla on päivitys saatavilla ja valitse ”Päivitä”-painike

lainaa viestejä instagramissa

Huomautus: jos tämä toiminto ei tule näkyviin, se johtuu siitä, että järjestelmäsi on jo päivitetty laitteesi uusimpaan versioon tai sinulla voi olla muita virheitä.

iOS-käyttäjille:

Siirry App Storeen ja jatka hakukone kirjoittaa ”Instagram” ja varmista, että päivitys on saatavilla ja valitse ”Päivitä”

· osallistu keskusteluun

Kun sinulla on päivitetty sovellus saatavilla olevalla parannuksella, siirry Instagramiin ja siirry näytön oikeassa yläkulmassa olevaan Directiin ja valitse keskustelu, johon haluat vastata.

Pyyhkäise vasemmalle tietyn viestin kohdalla

Kun olet tietyssä chatissa, haluat vastata Instagram-viestiin. Jos se on aiemmin kirjoittamasi tiedosto, sinun tarvitsee vain liu’uttaa viestikupla vasemmalla.

Jos toisaalta se on chat toiselta osallistujalta, sinun on painettava tätä samaa, kun lainaat viestiä oikealla ja lohkon yläosaan luodaan automaattisesti liitetty laatikko viestien kirjoittamista varten, kuten näkyy kuvassa.

Jos et edelleenkään voi lainata tiettyjä Instagram-julkaisuja, näytämme sinulle toisen tavan. Hieman menetelmällisempi, jolla voit tehdä sen ilman menetyksiä.

· Valitse keskustelu

Avaa samalla tavalla ”Suora” ja napsauta keskustelua, jossa haluat vastata instagram-viestiin

syötä sovellus

· Paina chattia ja valitse oikea

Etsi nyt itsesi keskustelusta, jonka viestiä haluat lainata, ja paina sitä sormella.

Se ilmestyy välittömästi viestin yläpuolelle vaihtoehto ”vastaa” valitse se ja tekstiruudun yläpuolelle ilmestyy vastauslaatikko.

Valitse ja vastaa viesteihin Instagram-verkosta

Jos käytät tietokonetta useammin kuin mobiililaitettasi, ja sieltä chattailet Instagramissa. Voit myös vastata Instagram-viestiin suoraan keskustelussa.

· Kirjaudu selaimeesi

Aloita kirjautumalla sisään Instagram Webiin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

· Anna viestiosio

Etsi Saapuneet-osio näytön oikeasta yläkulmasta ja valitse keskustelu.

· Siirrä kohdistin viestin kohdalle ja napsauta Vastaa-kuvaketta

Jotta voit keskustella, sinun on vain asetettava ilmaisin suoraan viestiin, jonka haluat lainata viestiä, ja näkyviin tulee automaattisesti valikko, jossa sinun on valittava vaihtoehto ”vastaa Instagram-viestiin”

Toivon, että opit lainaamaan sosiaalisen verkoston suoria viestejä oikein. Jotta voit saada itsesi paremmin ymmärtämään keskustelun vastaanottajaa ja siten sujuvampaa ja affektiivisempaa viestintää.

Myös tämä Se on myös organisoidumpi tapa osallistua keskustelua. Varsinkin pitkille keskusteluille ystävien kanssa.