Skip to content

Kuinka siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen? WhatsApp-varmuuskopiointi – katso, miten se tehdään

24 de maaliskuu de 2023
Anadir un titulo

Jos etsit kuinka siirtää WhatsApp-viestisi Androidista iPhoneen, olet ehkä yrittänyt tehdä sitä Google Driven kautta. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole käytettävissä niille, jotka haluavat siirtää tietoja eri käyttöjärjestelmien, kuten Androidin ja iOS:n, välillä.

Onneksi on olemassa täydellinen ratkaisu iToolab WatsGo WhatsApp Transfer. Tämän ohjelmiston avulla voit siirtää WhatsApp-viestisi Androidista iPhoneen yhdellä napsautuksella ilman, että sinun tarvitsee käyttää Google Drivea. Lisäksi voit myös varmuuskopioida viestisi tietokoneellasi ja vapauttaa tilaa laitteeltasi.

Voiko WhatsAppin siirtää Androidista iPhoneen?

Kyllä, on mahdollista siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen iToolab WatsGon avulla. WatsGo on työkalu, joka on suunniteltu siirtämään WhatsApp-tietoja laitteesta toiseen, jopa eri alustojen välillä, mikä tarkoittaa, että voit siirtää WhatsApp-tietojasi Android-laitteesta iPhoneen.

On kuitenkin joitain rajoituksia, jotka sinun tulee olla tietoisia siirtäessäsi WhatsApp-tietoja uuteen puhelimeen tai eri alustoihin. Tässä on joitain näistä rajoituksista:

 • Voit siirtää vain WhatsApp-chatteja, et voi siirtää puhelut tai mediatiedostot.
 • WhatsAppin siirtäminen Androidista iPhoneen edellyttää, että käytät a USB-kaapeli ja tietokone.
 • Lähdelaitteessa (Android) on oltava vWhatsApp-versio on yhteensopiva iToolab WatsGon kanssa.
 • Kohdelaitteen (iPhone) on oltava käynnissä uusin versio whatsappista
 • WhatsApp-ryhmäviestejä ei voi siirtää missä älä ole järjestelmänvalvoja.

Huomaa, että WhatsApp-tietojen siirtäminen laitteesta toiseen on herkkä prosessi ja sinun on noudatettava ohjeita huolellisesti varmistaaksesi, että tietosi siirretään oikein.

WhatsApp-varmuuskopio Google Drivesta.

Vaikka Google Drive on loistava vaihtoehto WhatsApp-viestien varmuuskopiointiin Androidissa, ei tue tiedonsiirtoa eri käyttöjärjestelmien välilläkuten Android ja iOS. Google Drive -varmuuskopion palauttaminen iPhoneen voi aiheuttaa virheitä, eikä se toimi.

Siksi on välttämätöntä etsiä todellinen vaihtoehto hyödyllinen ja luotettava WhatsApp-viestien siirtämiseen Androidista iPhoneen. WatsGo WhatsApp Transfer on erinomainen vaihtoehto, koska sen avulla voit siirtää WhatsApp-viestisi laitteesta toiseen yhdellä napsautuksella ilman Google Drivea.

Lisäksi voit tehdä myös a Varmuuskopioi WhatsApp-viestit tietokoneellesi tämän ohjelmiston kanssa. Tällä tavalla voit vapauttaa tilaa laitteeltasi ja pitää tietosi turvassa.

iToolab WatsGo on työkalu, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä siirtämään WhatsApp-tietoja laitteesta toiseen, jopa eri alustoilla. Alla on yksityiskohtaiset tiedot iToolab WatsGon käytön vaiheet:

 • lataa ja asenna iToolab WatsGo tietokoneellesi sen viralliselta verkkosivustolta.
 • Yhdistä molemmat laitteet (lähdelaite ja kohdelaite) tietokoneeseen kautta usb kaapelit
 • Avaa iToolab WatsGo ja napsauta ”Siirrä WhatsApp” päänäytössä.
 • Seuraavalla näytöllä sinua pyydetään avaa lähdelaitteen lukitus ja ota USB-virheenkorjaus käyttöön sen sisällä. Noudata näytön ohjeita tehdäksesi niin.

svg%3E

 • Kun lähdelaite on tunnistettu, valitse siirtotila jota haluat käyttää (siirrä WhatsApp, palauta WhatsApp-varmuuskopio tai kopioi WhatsApp toiseen laitteeseen).
 • Napsauta ”Seuraava” ja odota sen valmistumista viimeistele skannausprosessi. iToolab WatsGo etsii kaikki WhatsApp-tiedot lähdelaitteella.
 • Valitse tiedot, jotka haluat siirtää, ja napsauta ”Siirrä” aloittaaksesi siirtoprosessin.
 • odota kun tiedän suorita siirtoprosessi loppuun. Kun se on valmis, irrota molemmat laitteet tietokoneesta.

Näiden vaiheiden avulla voit siirtää WhatsApp-tietosi laitteesta toiseen tehokkaasti iToolab WatsGon avulla.
Muista, että voit myös hyödyntää tämän yleisölle suunnatun eksklusiivisen tarjouksen: saat 30% alennuksen käyttämällä kuponkikoodia PLAB30S kun ostat iToolab WatsGon.

Prosessin ymmärtämiseksi paremmin voit myös katsoa opetusohjelman WhatsAppin siirtämisestä Androidista iPhoneen.

iToolab WatsGo on WhatsApp-tiedonsiirtotyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat helposti siirtää WhatsApp-tietojaan laitteiden välillä. Android ja iOS yhdellä napsautuksella.

Työkalu tukee laajaa valikoimaa WhatsApp-tietotyyppejä, kuten viestejä, kuvia, videoita ja yhteystietoja. WatsGon avulla käyttäjät voivat myös varmuuskopioida WhatsApp-tietonsa Androidissa ja iOS:ssä ja tallenna ne tietokoneelle, mikä on hyödyllistä vapauttaa tilaa laitteessa ja myös ottaa varmuuskopio WhatsApp-tiedoista, jos se katoaa tai vahingoittuu. Työkalu mahdollistaa myös käyttäjille esikatsella varmuuskopioitasi WhatsApp ja palauta ne milloin tahansa.

Lisäksi iToolab WatsGo antaa käyttäjille mahdollisuuden varmuuskopioida WhatsApp-tietonsa. sinun ei tarvitse käyttää Google Drivea, iTunesia tai iCloudia. Työkalu on yhteensopiva uusimpien Android- ja iOS-versioiden kanssa, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää sitä uusimmissa laitteissa ja se pidetään ajan tasalla tukemaan tulevia päivityksiä näihin käyttöjärjestelmiin.