Skip to content

Kuinka lisätä rahaa Wechatiin luotto- tai maksukortilla | Vaiheittainen opas

4 de syyskuu de 2021
aplicacion wechat telefono 14790

The sosiaaliset verkostot kehittyvät yhä enemmän Ja ei ole mikään salaisuus, että Kiinan teknologia on todella edistynyt.

Voimme tarkistaa sen WeChat -sovelluksella, kehittänyt Tencent Kiinassa. Jatka kanssamme ja tutustu tähän uskomattomaan sovellukseen ja maksutapaan.

Mikä on WeChat?

WeChat on sovellus, joka toimii sosiaalisena verkostona, ero WeChatin ja muiden vastaavien sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin, Instagramin, Twitterin, välillä on se, että WeChat kehitettiin monikäyttöiseksi alustaksi.

WeChatin avulla voimme lähettää reaaliaikaisia ​​lähetyksiä, voimme kommunikoida välittömästi muiden kontaktien kanssa muun muassa tekstiviesteillä, ääniviesteillä, puheluilla ja videopuheluilla. Tämän sovelluksen avulla voimme myös nauttia tiedostojen, kuten kuvien, videoiden ja äänien, lähettäminen ja vastaanottaminen.

Kuten jo totesimme, se on sosiaalisen verkoston alusta, jopa samanlainen kuin WhatsApp Messenger ja WhatsAppin kaltaiset sovellukset. WeChat erottuu muista niistä WeChat tuo mobiililompakkopalvelun.

Tuo on maksut voidaan suorittaa tämän alustan kautta. Hyvin samanlainen kuin PayPal -rahansiirtojärjestelmä. Nämä maksut ja siirrot suoritetaan mobiilisovelluksen kautta.

Tämä toiminto on epäilemättä suuri hyöty kaupoille ja asiakkaille, koska se helpottaa tuotteen tai palvelun ostamista ei tarvitse käyttää luotto- tai maksukorttia tai käteistä.

WeChat on täysin ilmainen ja se on saatavana laitteille, joissa on Android -käyttöjärjestelmä ja iOS -käyttöjärjestelmä sekä Windows- ja macOS -tietokoneet.

WeChat Pay -tilin turvallinen luominen

Sellaisenaan WeChat Pay -tiliä ei luodaMeidän on yksinkertaisesti aktivoitava luotto- tai maksukorttimme linkki jo luotuun WeChat -tiliin, ja näin sovelluksen maksutapa olisi jo täysin vahvistettu, ja voimme käyttää sitä mukavasti.

Määritä maksu WeChatissa luotto- ja maksukortillani

Rahan lisääminen WeChat -tilille luotto- tai maksukortilla on välttämätöntä aiemmin WeChat -lompakko -vaihtoehto on aktivoituMeillä on myös oltava aktiivinen WeChat -tili, passi, kiinalainen pankkitili kortilla ja puhelin, joka yhdistää siihen.

Tällä hetkellä WeChat -maksut ja -siirrot saatavana vain Kiinassa, koska tietojen, kuten pankkitilin ja puhelinnumeron, on oltava peräisin sieltä.

Jos haluamme lisätä rahaa WeChat -palveluun, meidän on siirryttävä mobiililaitteeseemme aiemmin asennettuun WeChat -sovellukseen, syötettävä profiilimme näytön alareunaan, valittava lompakkovaihtoehto ja täällä voimme lisätä luotto- tai pankkikortit tilillemme.

Plussaa siitä, onko WeChat Pay -toiminto jo aktiivinen, on vahvista puhelinnumeron kautta, että olemme aiemmin rekisteröineet kortit. Kun olet rekisteröinyt luotto- tai maksukortit ja puhelinnumeron, WeChat -lompakko alkaa toimia automaattisesti.

Kun aktivointiprosessi on valmis, voit siirtyä profiiliisi ja paina sitten WeChat Pay -painiketta, sitten lompakkoa ja lopuksi saldoa tai saldoa. Tässä voit tarkastella nykyistä saldoasi.

Lataa uudelleen napsauttamalla ”lataa” ja luotto- tai maksukortti tulee näkyviin yläreunaan josta aiot siirtää rahat WeChat -tilillesi, täällä voit myös vaihtaa kortin vähentääksesi rahat haluamaltasi tililtä.

Tämän jälkeen sinun on pakko valitse rahasumma, jonka haluat ladata WeChat -laitteeseesi ja heti järjestelmä vaatii sinua syöttämään salasanan, jonka olet määrittänyt maksutoiminnolle, ja siinä kaikki.

wechat qr -koodi

Kuinka lähettää ja vastaanottaa rahaa WeChat -tililtäni

Tämän sovelluksen suurin etu on, että voimme vastaanottaa ja lähettää rahaa nopeasti ja tehokkaasti:

 • Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä lähettääksemme rahat, on lisää ystäväluetteloomme henkilölle, jonka kanssa haluamme suorittaa tämän suuren tehtävän.
 • Seuraavaksi avaamme chatin valitun käyttäjän kanssa ja olemme oikeassa alareunassa, painamme+-merkkiä.
 • Valitsemme vaihtoehdon ’siirto’, ja laitamme lähetettävän rahasumman, valitsemme ”lähteen”, syötämme salasanamme ja valitsemme ”lähetä”.
 • Jos haluat hyväksyä meille lähetetyt rahat tai vastaanottaa ne, ponnahdusikkuna ilmestyy sen tekijän chattiin, meidän on painettava hyväksyntää ja siirto vastaanotetaan välittömästi.

Kuinka maksaa WeChatilla?

olla olemassa eri tapoja maksaa WeChat -sovelluksella, vaikka kaikki ovat erittäin helppokäyttöisiä ja maksut suoritetaan paikan päällä. Voimme käyttää QR -koodin skannaustapaa myymälästä, josta aiomme tehdä ostoksen.

Se voi olla myös viivakoodi QR -koodin sijastaNe sijaitsevat yleensä myymälän näkyvässä paikassa, kuten tiskillä tai seinällä, jotta kaikilla asiakkailla on pääsy skannata se, kun he maksavat.

Tämä maksutapa voidaan suorittaa myös päinvastoin. Tällä hetkellä WeChat -käyttäjä aktivoi WeChat Payn, QR -koodi luodaan automaattisesti joka suorittaa maksujen suorittamisen tehtävän.

Monet kaupat Heillä on skanneri, jolla he lataavat asiakasta vain skannaamalla sen tarjoama WeChat Pay QR -koodi.

Mitkä ovat WeChat -tilini rahoittamisen vaatimukset?

 • Pääasiassa tilimme on oltava aktiivinen WeChatissa meillä on oltava myös passi.
 • Samalla tavalla, kiinalainen pankkikortti.
 • Ja lopuksi mobiililaite, joka on linkitetty pankkikortillemme.

Mitä kortteja WeChat hyväksyy?

 • WeChat hyväksyy nimellä maksutapa erilaisia ​​kortteja Mitä:
 • Luotto- ja maksukortti.
 • Myös Mastercard.
 • Samoin American Express.
 • Löydä maailmanlaajuinen verkosto.