Skip to content

Kuinka siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen? Ohita iOS-sovellus

21 de maaliskuu de 2023
Kuinka siirtaa WhatsApp Androidista iPhoneen Ohita iOS sovellus

Oletko miettinyt miten siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen ilman Siirrä iOS:ään? Hyvä uutinen on, että se on mahdollista. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, kuinka voit siirtää WhatsApp-keskustelut, valokuvat ja videot Android-puhelimesta iPhoneen ilman tehdasasetusten palauttamista. Tutkimme myös kahta tapaa: iToolab WatsGo -sovelluksen ja Siirrä iOS -sovellukseen.

Onko mahdollista siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen?

WhatsApp on yksi maailman suosituimmista viestisovelluksista, ja hyvästä syystä. Se on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. On todennäköistä, että olet käyttänyt tätä sovellusta useita vuosia ja tänä aikana olet käyttänyt vaihtanut puhelimesi Androidista iPhoneen. Jos joudut tähän tilanteeseen, sinun on varmasti siirrettävä WhatsApp Androidista iPhoneen.

Saatavilla on erilaisia ​​vaihtoehtoja siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen. Aina et kuitenkaan voi saavuttaa haluamiasi tuloksia. Tämä johtuu siitä, että ne takaavat pysyviä toimia, jotka voivat vahingoittaa tietoja tai poistaa ne. Epäilemättä tätä emme halua, joten tänään puhumme erittäin hyödyllisestä työkalusta. Tämä on iToolab WatsGo -niminen sovellus, joka ratkaisee tämän työn nopeimmin ja turvallisimmin.

Toimiiko iOS-käyttöön siirtyminen todella?

Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat siirtää tietojaan iPhonesta tai iPadista uuteen Androidiin. Kuitenkin sisään sen yleinen toiminta tämä sovellus jättää paljon toivomisen varaa. Käyttäjät ovat huomauttaneet tietyistä virheistä, jotka tekevät tästä sovelluksesta houkuttelevan vaihtoehdon.

Katsotaanpa ensin, mitä iOS:iin siirtyminen vaatii vanhalta iPhonelta tai iPadilta. palauta tehdasasetukset ennen sovelluksen käyttöä. Tämä johtuu siitä, että sovelluksen on käytettävä tiettyjä tiedostoja ja asetuksia, jotka eivät ole käytettävissä tehdasasetusten palautuksen jälkeen.

Toiseksi, riippuen vanhalle laitteellesi tallennettujen tietojen määrästä, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki on siirretty. Kohteeseen yritä siirtää viestejä Android-puhelimesta iPhoneen Käyttämällä Move to iOS -sovellusta käyttäjät voivat kohdata yleisen ongelman, että Android-näyttö on jumissa ”valmistelussa” ja iPhone on jumissa ”odottamassa”. Sovellus ”jumiutuu” tuntikausiksi ilman ratkaisua ja ilman prosessia kunnolla loppuun.

Kuinka siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen ilman tehdasasetusten palautusta?

Siirrä WhatsApp Androidista iPhoneen Se on iso päätös, etkä halua tehdä sitä tekemättä ensin tutkimusta. Onneksi on olemassa sovelluksia, kuten iToolab WatsGo, joiden avulla voit tehdä vaihdosta vaivatonta. Mikä iToolab WatsGo on? Se on sovellus, jonka avulla voit siirtää WhatsAppin Androidista iOS:ään ilman, että sinun tarvitsee palauttaa puhelimen tehdasasetuksia.

Sen avulla voit tehdä siirtoja, varmuuskopioida ja palauttaa WhatsAppia muun muassa. Yksi suosituimmista on hänen siirto yhdellä napsautuksella WhatsAppin eri versioiden välillä. Tätä etua voidaan käyttää Androidista iOS:ään tai päinvastoin.

WatsGo antaa sinulle mahdollisuuden tehdä turvakopio kaikista WhatsApp-tiedostoistasi sen tarjoaman tuen ansiosta erityyppisille tiedoille. Tämä varmistaa muun muassa asiakirjojen, keskustelujen, valokuvien, videoiden, äänimuistiinpanojen helpon siirron.

Varmuuskopion luominen tietokoneellesi tuottaa toisen melko suuren edun, WhatsAppin palauttamisen. Tätä toimintoa arvostavat korkeasti käyttäjät, joilla ei ole pilvitallennuspalvelua. Tällä vaihtoehdolla voit luoda varmuuskopiohistorianja visualisoi se. Sen avulla voit myös suojata sen salasanoilla. Koska iToolab vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

iToolab WatsGon käyttämisellä on joitain etuja muihin WhatsApp-tilisi siirtomenetelmiin verrattuna. Ensinnäkin se on nopeaa ja helppoa: et tarvitse tietokonetta! Toiseksi se on turvallista: tietosi pysyvät turvassa ja luottamuksellisina. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se on edullinen. Jos olet valmis vaihtamaan Androidin WhatsAppista iPhonen WhatsAppiin ilman ongelmia, niin ehdottomasti tutustu iToolab WatsGoon!

iToolab WatsGolla on monia etuja mikä voi tehdä tästä prosessista helpomman ja tehokkaamman kuin tietojen siirtäminen Move to iOS -sovelluksella. Seuraavaksi teemme vertailevan taulukon kunkin sovelluksen teknisistä näkökohdista.

svg%3E

Kuten näet, iToolab WatsGo -sovelluksella on monia etuja ja se tarjoaa sinulle parannuksia Move to iOS -sovellukseen verrattuna. Se antaa sinulle myös muita mainitsemisen arvoisia lisäetuja, kuten WhatsApp-varmuuskopiointi ja palautus. Sitä paitsi, whatsapp-varmuuskopion palauttaminen google drivesta iPhoneen iToolab WatsGon avulla. Lisäksi se pystyy paitsi siirtämään, myös viemään kaikki viestit tililtä toiselle, siinä on tuki useille tileille samanaikaisesti, kaksoiskappaleiden automaattinen tunnistus, mahdollisuus lisätä yhteystietoja tuodaessa WhatsApp-yhteystietoja, tuki useille kielille… Lyhyesti sanottuna, jos etsit parasta tapaa siirtää WhatsApp-tietojasi ilman vaivaa tai turhautumista, älä etsi kauempaa kuin iToolab WatsGo!

Tämä sovellus on suunniteltu auttamaan käyttäjiä siirtää WhatsApp-tilisi Android-laitteesta toiseen. Lisäksi siinä on vaiheittainen opas, joka opastaa sinut koko prosessin läpi.

Lataa, asenna ja käynnistä WatsGo.

itolab watsgo -opas - valitse WhatsApp-siirto

kytkeä Android ja iPhone

itolab watsgo-opas - yhdistä Android ja iPhone siirtoa varten

• Aktivoi salattu varmuuskopio WhatsApp päästä päähän ja vahvista se salasanalla

• Luo mahdollisen WhatsAppin varmuuskopion palauttaa iPhonessa

itolab watsgo Guide - Siirrä WhatsApp Androidista iPhoneen

• Sinulla on WhatsApp siirretty onnistuneesti

itolab watsgo - siirtää WhatsApp Androidista iPhoneen onnistuneesti

Voit katsoa tämän videon, joka auttaa sinua ymmärtämään kaiken visuaalisella tavalla. Kun olet lopettanut tämän prosessin olet siirtänyt tilisi onnistuneesti WhatsApp Android-laitteesta toiseen iToolab WatsGon avulla.

Voinko vaihtaa WhatsAppin iPhonesta Androidiin ilmaiseksi?

Olet ehkä kuullut menetelmästä siirtää WhatsApp Androidista iOS:ään ilmaiseksi – sähköpostitse. Tämä vaihtoehto on olemassa, mutta se on monimutkainen ja siinä on erilaisia ​​haittoja, jotka on tärkeää tietää. Ensinnäkin on vaikea seurata vietyjä viestejä. Lisäksi, jos jotain tapahtuu viestien viennin aikana, on melko todennäköistä, että et voi palauttaa niitä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WhatsAppin siirtämiseen Androidista iPhoneen on erilaisia ​​menetelmiä ja sovelluksia, mutta useimmat niistä ovat epäluotettavia, epävarmoja ja melko monimutkaisia. Siksi neuvomme on tämä luota iToolab WatsGoon tämän tärkeän prosessin suorittamiseen.