Skip to content

Kuinka ”Pari”-viestisovellus toimii?

1 de maaliskuu de 2022
app couple 18548

Tällä hetkellä sovelluksia on erilaisia, ja jokainen täyttää tietyn tehtävän. Mutta nykyään löydämme sovelluksia, joiden avulla voimme olla enemmän yhteydessä ihmisiin, jotka ovat lähellä meitä ja jotka ovat kaukana. Samoin löydämme sovelluksia, kuten Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram ja Signal mikä helpottaa kommunikointia läheisten kanssa.

Nyt meillä on melkein aina tietty henkilö, jonka kanssa haluamme aina keskustella ja joka on joskus kaukana, se on tunteellinen kumppanimme. Monet parit ovat nykyään kaukana, joko siksi, että he tapasivat verkossa tai koska toisen heistä oli muutettava kauemmaksi ja he ovat eronneet. On kuitenkin olemassa hyvin erityinen sovellus pariskunnille ja Sitä kutsutaan ”pariksi” Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka tämä sovellus toimii.

Mitä pitäisi tehdä, jos haluat olla vuorovaikutuksessa jonkun pariskunnan kanssa ensimmäistä kertaa?

Nykyään löydämme sovelluksia, jotka auttavat meitä flirttailemaan jonkun kanssa, mutta löydämme myös sovelluksen, joka mahdollistaa sen jakaa läheisesti kumppanimme kanssa jos se on kaukana. Puhumme pariskunnille tarkoitetusta sovelluksesta, joka on luotu niin, että kaksi kaukana olevaa ihmistä voi tuntea olevansa läheisiä ja tämä on Pariskunta.

Samoin tällä sovelluksella voimme jakaa molemmat pikaviestien avulla, kuten teemme muiden sovellusten, kuten WhatsApp tai Facebook Messenger, kanssa. Emme kuitenkaan vain voi lähettää viestejä tässä sovelluksessa, vaan erityisesti tämä sovellus antaa meille mahdollisuuden suorittaa monia muita toimintoja reaaliajassa paikkamme kanssa. Tällä tavalla voimme tuntea, että olemme yhdessä emmekä näytön läpi.

Totuus on ollut yksi parhaista sovelluksista pariskunnille, koska voit puhua enemmän yksityisesti sentimentaalisen kumppanisi kanssa. Nyt, jotta voimme keskustella kumppanimme kanssa Couplen kautta ensimmäistä kertaa, tarvitsemme mobiilisovelluksen saatavilla puhelimessamme. Lisäksi tämä sovellus on saatavilla Google Playsta ja Apple Storesta.

Kirjoita kumppanisi sähköposti

Jos päätit asentaa Couple-sovelluksen puhelimeesi, varmasti et tule katumaan sitä ja elämäsi muuttuu täysin. Koska tämän sovelluksen avulla pystyt luomaan paljon yksityisemmän kommunikoinnin kumppanisi kanssa, ja parasta on, että se tapahtuu sinun ja hänen välillään ilman, että kukaan muu on keskustelussa.

Kuitenkin, kun sovelluksemme on ladattu, tärkeintä on aloittaa sen määrittäminen ja siten pystyä muodostamaan pariliitos kumppanimme kanssa, eli kaksi sovellusta muodostavat pariliitoksen. Tätä varten meidän on syötettävä asetukset ja valittava ”Pariliitos” ja sitten kirjoitettava kumppanimme sähköposti ja tällä tavalla kaksi sovellusta linkitetään, jolloin he voivat alkaa puhua siinä.

Lisää syntymäpäiväluettelot tai päivämäärät

Itse asiassa tämä sovellus yllättää meidät, koska se tarjoaa useita työkaluja, joita voimme käyttää kumppanimme kanssa. Samoin yksi näistä työkaluista, jotka voimme löytää Couplesta, on se, että voimme lisätä luetteloita. Eli voimme luoda tärkeiden asioiden listat tai jopa toimintaa, jota haluamme tehdä kumppanimme kanssa.

luoda luetteloita tärkeiden toimintojen ajoittamiseksi

Toisaalta voimme myös nauttia mahdollisuudesta lisätä kumppanimme syntymäpäivä ja näin emme unohda hänen syntymäpäivää koska sovellus muistuttaa meitä. Mutta et voi lisätä vain syntymäpäivää, voit myös lisätä muita erityisiä päivämääriä, kuten vuosipäivä, luodaksesi muistutuksen kyseisestä päivämäärästä.

Aseta yksityiset keskustelut

Jos etsit yksityisyyttä aloittaaksesi keskustelun kumppanisi kanssa, jossa vain kaksi voi puhua eikä kukaan muu tiedä mistä puhut. Joten Couple on paras valintasi tähän, koska tässä sovelluksessa on kyse yksityisestä keskustelusta kumppanisi kanssa, koska ei salli toisen henkilön lisäämistäSen sijaan voit puhua vain sen henkilön kanssa, jonka kanssa olet muodostanut laiteparin sovelluksessa.

Kuinka jakaa kokemuksia reaaliajassa ”Pariskunnan” parin kanssa?

Couple-sovelluksen avulla voimme jakaa kokemuksia reaaliajassa kumppanimme kanssa, aivan kuten muutkin sovellukset, kuten WhatsApp, joiden avulla voimme soittaa videopuheluita. Mutta erityisesti tämä sovellus tarjoaa meille paljon enemmän kuin videopuhelu, eli tässä sovelluksessa voimme piirtää kumppanimme kanssa reaaliajassa. Lisäksi voimme jakaa valokuvia ja jopa leikkiä jalanjäljellämme reaaliajassa, lyhyesti sanottuna on monia tapoja, joilla voimme jakaa kumppanimme kanssa reaaliajassa näytön kautta.

Viestit, tarrat, kuvakkeet tai kuvat

Kuten olemme aiemmin maininneet, Couple-sovelluksella voimme jakaa kokemuksia kumppanimme kanssa reaaliajassa ja tämä saa meidät tuntemaan olonsa paljon yhtenäisemmiksi. Lisäksi voimme pitää hauskaa käyttämällä jokaista tämän sovelluksen työkalua.

vaihtaa viestejä kumppanisi kanssa ja paljon muuta

Samoin Couplessa voimme vaihtaa tekstiviestejä kumppanimme kanssa, mutta voimme myös vaihtaa erittäin hauskoja tarroja, jotka ovat saatavilla sovelluksessa. Lisäksi voimme lähettää kuvakkeita, ottaa valokuvia ja vaihtaa niitä, voimme myös äänittää ääniviestejä lähettää sen kumppanillemme, jakaa sijaintimme reaaliajassa ja monia muita käytettävissä olevia toimintoja.

Peukalo-vaihtoehdon käyttäminen

Yksi asioista, joita teemme tavallisesti kumppanimme kanssa, on kädestä pitäminen ja toistensa koskettaminen, koska se saa meidät tuntemaan olonsa rakastetuiksi ja halutuiksi. Kuitenkin, kun olemme poissa kumppanistamme, tämä on erittäin vaikeaa ja toivomme usein, että voisimme koskettaa ja pitää kädestä.

käytä peukalopussi-vaihtoehtoa kumppanisi kanssa

Couple-sovelluksessa on kuitenkin hyvin erityinen toiminto, jonka avulla voimme koskettaa toisiamme kumppanimme kanssa ja tuntea sen olevan niin todellinen kuin kuvittelemme sen. Tämä on ”Thumbkiss” -vaihtoehto, jonka avulla voimme sijoittaa jalanjälkemme näytölle ja kumppanimme voi nähdä jalanjälkemme ja koskettaa sitä, paitsi että voimme myös koskettaa heidän jalanjälkeään.