Skip to content

PowerSharen käyttäminen – Samsungin käännettävä lataus – Yksinkertainen opas

4 de syyskuu de 2021
power share galaxy s10 14301

Useimmiten yhdistämme matkapuhelimemme kaapelilla sähkövirtaan niiden lataamiseksi nopeilla tai tavallisilla latureilla, nykyään ajan myötä matkapuhelimia on kehitetty ja niitä voidaan langaton lataus saatat ihmetellä, miten voit tehdä sen?

He toivat aiemmin esiin mobiilimarkkinat, joilla oli suuri akun vetoisuus käyttäytyä kuten Powerbankit, jotka latautuvat tietyssä ajassa ja lataavat muita matkapuhelimia kaapelin kautta.

Lisävarusteet saatettiin nopeasti myyntiin mahdollistamaan siirtää energiaa matkapuhelimen akun välillä ja tällä hetkellä markkinoilla on matkapuhelimia, joiden avulla voimme suorittaa tämän prosessin ilman kaapelia.

Tästä syystä Samsung Galaxy S10: n yhdessä sovelluksessa on Powershare sekä mahdollisuus tallentaa näyttö, tietysti kysymme itseltämme, mikä se on ja mihin se on tarkoitettu? Pyydämme sinua pysymään artikkelin loppuun asti selvittääksesi, mistä S10: n käänteinen veloitus koostuu.

Meidän pitäisi aiemmin tietää, mitä PowerShare tarkoittaa. Tämä sana tulee sanasta, joka on muodostettu englannista, yhdellä sivustolla olisi ”Power”, joka tarkoittaa ”energiaa”, ja toisella ”Jaa”, joka tarkoittaa ”Jaa”, joten PowerShare tarkoittaa ”Jaa energiaa”.

Arvostetun PowerShare -palvelun motivoimana myös käänteisenä latauksena voimme ladata laitteita, kuten esimerkiksi matkapuhelimia, samanaikaisia ​​kuulokkeita tällä langattomalla Samsung Galaxy S10 -tekniikalla.

Mistä tietää, tukeeko puhelimeni PowerShare -toimintoa?

Nykyisten Samsung -matkapuhelinmallien PowerShare -menetelmä perustuu langattomat latausprosessitTästä syystä latausprosessi kuluu vakuuttavasti, eikä kaapeleita tarvita, vaan yksinomaan laitteen takaosa ryhmitellään samanaikaisesti Samsung Galaxy -toimintojen kanssa, koska matkapuhelimen takaosa on se, missä se on energiansiirtoalusta.

On huomattava, että kun käsitellään edellä mainittua vaihtoehtoa, seuraavat vaiheet ovat helppoja. Siksi on varmistettava, että matkapuhelimella on akku riittää jakamaan virranEdellä mainitun mukaisesti meidän on luettava huolellisesti seuraavat vaiheet:

  1. Laajenna pika -asetukset ja haku -osio ja valitse vaihtoehto ”Powershare”, asiaankuuluva akun kuva nuolen vieressä.
  2. Napauta vaihtoehtoa ja paina komentoa, joka tulee näkyviin uuteen ikkunaan.
  3. Liity keskeinen fragmentti matkapuhelimen päässä toisen samanaikaisen matkapuhelimen takaosan kanssa.

Seuraavan kerran, kun valitset tämän vaihtoehdon, ikkuna, jossa on komento aktivoida PowerShare, ei ehkä tule näkyviin. Tästä syystä, kun latausanimaation osa tulee näkyviin, energian ilmaisukurssi aktivoituu ja voit ladata loput valikoimasta.

Langattomalla latauksella toimivat samanaikaiset matkapuhelimet ovat seuraavat Samsung -mallit Galaxy S10E, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, koska PowerShare on tällä hetkellä käytettävissä näissä laitteissa.

On tärkeää ottaa huomioon, että Galaxy S10: n latauksen on oltava vähintään 30%, jotta Mobile PowerShare toimii. Prosessi se sammuu automaattisesti jos akku on alle mainitun prosenttiosuuden.

Mikä on tämän toiminnon latausnopeus?

PowerShare se lataa koko ajan 4,5 W: n teholla. Kyllä, se on erittäin rauhallista. Meidän on muistettava, että Samsungin on toimittava langattoman latauksen muodostaman höyryn kanssa ja että akku on täsmälleen latausmuuntajan alapuolella.

Meidän on pidettävä mielessä, että tämä toiminto edellyttää, että molemmat laitteet on yhdistetty, joten kansien tai muiden lisäysten käyttö voi vaikuttaa langattoman prosessin toimivuuteen.

PowerSharen käyttäminen

Voinko yhdistää puhelimen valoon, jos se käyttää PowerSharea?

Powershare langattomana laturina, jos laite on kytketty valoon, ei sinänsä ole ongelma, yksityiskohdat, jotka voivat häiritä prosessia ja etuja, joita Powershare tarjoaa liittyvät lähinnä rakenteeseen ja joukkueen asemat.

Kuluneeko puhelimeni tämän vaihtoehdon käytöstä?

Ei oikeastaan ​​vielä tämän tyyppisistä yksityiskohdista on ennätyksiä, mutta jos laitteessa, joka suorittaa energiansiirtotoiminnon, on huomattava virhemarginaali.

Tässä tapauksessa voidaan sanoa, että akku kuluu nopeammin tämän tyyppisiä toimintoja käytettäessä. Yksi ehdotuksista käytön aikana langattomat latausmenetelmät, että laite, joka tarjoaa sen, on prosessissa vähintään 30%: n latauksella, jos ei, vaihtoehto ei toimi.

Yleisimmät latauksen ongelmat ja niiden ratkaisut

Välissä yleisimpiä ongelmia matkapuhelimeemme ladattaessa, erilaisia ​​vaihtoehtoja voidaan harkita sekä tehtaalta että ulkoisilta edustajilta.

Metalliesineet

Laitteemme esteettiset tai ulkoiset esineet voivat ylikuumentaa laitteen, mikä voi aiheuttaa ongelmia. On suositeltavaa suorittaa tämä prosessi ilman lisävarusteita tai puhelimen vuorausta.

Lika

Ennen kuin diagnosoimme laitteidemme akun mahdolliset vauriot, on tärkeää varmistaa, ettei laitteessa ole vaurioita likaa latausportissa tai -tapissa kun käytät sitä, koska se voi häiritä prosessia. Näiden porttien puhdistuksen on oltava varovaista ja ilman ylimääräisiä nestemäisiä aineita, kuten alkoholia, desinfiointiainetta jne. Kemiallinen pesu on suositeltavaa.

Kosteus

Kuten laitteessa oleva lika, kosteus voi häiritä puhelimen latausprosessia, mutta tässä tilanteessa olemme vaarassa vahingoittaa laitetta täysin, kun se kytketään sähköverkkoon.

käännettävä lataus samsung

Vinkkejä nopean latauksen ongelmien välttämiseen

Langattomalla latauksella on monia parannuksia ja erittäin mukava vaihtoehto, meidän on pidettävä mielessä ja meidän on oltava menetelmiä kaikki mitä jätämme kännykän viereen Emme saa esimerkiksi jättää kolikoita, metalliesineitä, magneetteja tai magneettijuovakortteja laturin viereen, muuten voimme aiheuttaa laturin ylikuumenemisen ja hitaamman etenemisen vaikeuksia matkapuhelimessamme.

Kehotamme sinua tarkistamaan, ettei laitteen takaosa ole likainen ilman maaperää tai kosteutta ennen langattoman PowerSharen käyttöä.

Älä käytä kostealla laturilla tai kosteissa tiloissa joita on rajoitettava, muuten voimme joutua epäonnistumaan kuormassa ja että tämä päättyy epämiellyttäviin seurauksiin matkapuhelimessamme.