Skip to content

Kuinka tietää Podcastini tilaajien määrä ja yleisöni

25 de maaliskuu de 2022
laptop microfono 18685

Yksi suosituimmista viihdemuodoista nykyään ovat podcastit. Vaikka ne ovat olleet Internetissä useita vuosia, niiden suosio on kasvanut eksponentiaalisesti viime kuukausina. Sosiaaliset verkostot kehittyvät joka vuosi ja sen seurauksena uusia viihteen muotoja ja tapoja ilmaantuu.

Jotkut näistä ovat ohjelmia, kuten podcasteja houkutella suurta yleisöä. Tästä syystä yksi sisällöntuottajien kysymyksistä on, kuinka monta tilaajaa heidän podcastillaan on ja missä päin maailmaa heidän tilaajansa sijaitsevat. Siksi tässä artikkelissa, kuinka se tehdään, opetamme sinulle kaiken aiheesta.

Miten näen ohjelmani tilaajien määrän?

Jos sinulla on podcast ja haluat nähdä seuraajiesi määrän ohjelmassa, se riippuu käyttämästäsi sovelluksesta. Tämä johtuu siitä, että se on yleensä suositumpi jossakin niistä. Voit siis saada korkeampia tilastoja Spotify-alustalla julkaistussa podcastissa kuin Apple-alustalla tai päinvastoin.

Tästä syystä, on välttämätöntä todella analysoida eri tilien toimintaa saadaksesi selville, kuinka suosittu se on ja kuinka monta ihmistä se tavoittaa. Vain tällä tavalla sinulla on maailmanlaajuinen näkemys sen suosiosta.

uusia tilaajia

Uudet tilaajat voivat heijastua eri alustoille, nämä eivät liity ohjelman suosioon, koska tämä on yleensä epätasaista. Voit kuitenkin nähdä kunkin tilisi toiminnan ja tietää tällä hetkellä olevien tilaajien määrän, kuten YouTubessa.

Toisaalta tilaajamäärä on suurempi sillä alustalla, jolla sisällöntuottaja antaa sinulle enemmän julkisuutta. Joko siksi, että pidät siitä tai koska sinulla on jonkinlainen sopimus sen kanssa. Tästä syystä uusien tilaajien määrä vaihtelee alustan eikä sen suosion mukaan.

Kuinka analysoida dataa saadaksesi perspektiiviä podcastin suosioon?

Koska alustojen meille antamat tiedot eivät ole täysin luotettavia, meidän on analysoitava käsissämme olevaa tietoa. Tällä tavalla saamme mahdollisimman läheisen näkökulman podcastimme suosioon.

Yleensä sen suosio perustuu tilien liikkeeseen eri sovelluksissa missä podcastimme näytetään. Koska se todella näyttää meille liikkeen, joka meillä on uutta jaksoa ladattaessa.

kuinka tietää, missä podcast-yleisö on

sosiaalinen media

Sosiaalinen media on hyvä tapa analysoida sen suosiota. Tämä johtuu siitä, että ne kattavat enemmän sovelluksia ja ovat siten vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka pitävät ohjelmasta eri sosiaalisissa verkostoissa.

Tämä auttaa lisäämään podcastin suosiota ja yhdistämään podcastin omistajat yleisöönsä. Tällä tavalla pääset luoda miellyttävämpi ja läheisempi suhde yleisösi kanssa.

lataukset ja pelit

Tämä on toinen tapa analysoida suosiota, koska yleensä alustat näyttävät useita kertoja, että ohjelma on ladattu. On kuitenkin huomioitava, että tarkan määrän tarkastelemiseksi on tarkkailtava viimeksi ladattuja jaksoja.

Tämä tehdään sitä tarkoitusta varten Vältä analysoimasta jaksoja, jotka ovat pitkään alustalla. Koska näyttökertojen määrä kertyy ajan myötä, on siksi tarkkaa analysoida nykyiset tilastot.

Tilaajien kokonaismäärä

Kuten olemme jo nähneet, tilaajat eivät ole tapa tietää podcastin kokonaissuosiosta. Tämä ei ole ainoa toimenpide, jota on noudatettava, koska käyntejä tapahtuu satunnaisesti. Nämä tulevat yleensä saman julkisuudesta, mikä ei tarkoita, että he ovat usein kuulijoita, mutta satunnaisia.

Tällä tavalla tämän tyyppiset tilaajat ei ole aktiivinen kaikissa viesteissä tililtä. Siksi tilaajien kokonaismäärä ei todellakaan määritä sen suosiota.

kuinka tiedän podcastini tilastot

Millä vaiheilla pääset Spotifyn tilastoihin?

Jos haluat tietää, mitä Spotify-tilastot ovat, sinun on noudatettava joitain yksinkertaisia ​​​​ohjeita. Nämä näytetään yhteenvedona aktiivisuudesta, jonka olet saavuttanut sinä aikana, kun olet ladannut podcast-jaksojasi suoratoistoalustalle.

Tilastot löytyivät

Jos haluat nähdä Spotify-tilillesi ladatut tilastojaksot, sinun on syötettävä podcast-vaihtoehto Spotifyssa. Kun olet sisällä sivun oikealla puolella, näet kaikki lataamasi jaksot.

Tässä osassa sinun on valittava jakso niiden joukosta, jotka olet julkaissut tilillesi ja josta haluat analysoida nähdäksesi tilastot. Yksi heistä on jaksojasi kuuntelevien käyttäjien määrä, ne, jotka ovat kuunnelleet yli minuutin ja ne, jotka ovat kuunnelleet vain yhden jakson. Näin voit nähdä podcastisi suosion sen tilastojen perusteella.