Skip to content

Mukautetun URL -osoitteen saaminen Flickrille – nopeaa ja helppoa

27 de elokuu de 2021
icono flickr

Flickr on verkkosivusto, jota useimmat käyttävät valokuvaajia ja suunnittelijoita innokkaita julkistamaan työnsä sosiaalisessa verkostossa, jonka avulla voit ylläpitää tuotteidensa järjestystä ja laatua; Vuodesta 2013 alkaen noin 87 miljoonalla käyttäjällä eri puolilla maailmaa sen avulla käyttäjä voi olla läsnä verkossa ja jopa ladata valokuvia ja videoita matkapuhelimeensa.

Tämä sivusto alkoi videopeliprojektina kanadalaisen Ludicorp -yrityksen toimesta vuonna 2004. Flickr. Sen kaupallinen menestys oli aikansa niin paljon, että vuonna 2005 Yahoo! päättää ostaa tuotteen ja korvaa siten Yahoo Photosin.

Kuitenkin kilpailu markkina -asemasta vuonna digitaalisia kuvia Pian muut voimakkaat galleriat, kuten Pinterest ja Instagram, hyökkäsivät voimakkaasti sen kimppuun, ja niiden helppokäyttöisyys, käyttöliittymän yksinkertaisuus ja heidän työnsä tekemisen helppous myyntiä helpottavat saivat lisää valtaa.

Tästä syystä vuonna 2018 se, joka tunnetaan tällä hetkellä nimellä Flickr, siirtyi SmugMugin, maksullisen valokuvaus- ja audiovisuaalisen sisällön isännöintipalvelun käsiin, joka osti Flickrin huolimatta siitä, että se ei ole tällä hetkellä kannattava verkkosivusto, sillä perusteella, että vältetään useiden sulkeminen ja menettäminen tuhansia valokuvia, työpaikkoja ja käyttäjiä.

Tämä sivusto on osoitteesta helppo käsittely ja vapaa pääsy amatööreille ja ammattilaisille, jotka omistautuvat valokuvaukseen elämäntapana ja tärkeimpänä tapana ansaita tuloja verkossa, tuovat työnsä muiden käyttäjien tietoon ja sallivat liittyä profiiliinsa muihin sosiaalisiin verkostoihinsa, kuten Facebookiin.

Yksi tämän sosiaalisen verkoston merkittävimmistä eduista on mahdollisuus antaa käyttäjälle mahdollisuus tallentaa jopa 1000 ilmaiseksi. korkealaatuisia valokuvia ja videoita, tilaa tuotteesi nopeasti saavutettaviksi ja haettavaksi sekä tekijänoikeuspalvelu.

Kaiken tämän lisäksi Flickrin maksullinen versio, tyylitelty Flickr Pro, antaa niille, jotka maksavat kaikki edellä mainitut kuukausittain, mutta ylittävät tallennuskapasiteetin rajoittamattomaan määrään, sekä tuotteidensa maksimaalisen resoluution, lunastettavan laadun verrattuna kilpailuun.

Räätälöintiprosessi

Kuten käytämme Flickr, voimme sijoittaa sosiaalisen verkoston nimeen, jolla haluamme löytää meidät, joko meidän ammatillinen salanimi, yrityksen nimi tai oikea etu- ja sukunimemme ensimmäisenä valintana; voimme avata tilimme sähköpostilla ilmaiseksi ja nopeasti.

Kun olemme luoneet tilimme, voimme antaa sinulle parhaiten sopivan profiilikuvan sopeutua ja näyttää työmme, koska meidän on myös siirryttävä sähköpostiimme vahvistaaksemme tilin luomisen, mikä tekee meistä virallisen tilin sivulla.

flickr -kirjainten suunnittelu

URL -teema

Kaikkien mukautusvaihtoehtojen joukossa Flickr määrittää meille oletuksena yhden URL -osoite, esimerkiksi Flickr.com/photos/000012345!678 galleriaamme varten tai Flickr.com/user/000012345!678 profiilillemme, mutta tätä voidaan helposti muuttaa ja muokata noudattamalla näitä ohjeita.

Avaa sivun Google, ja kirjoita hakukone Flickr.com/profile_url.gne, napsauta sitten ensimmäistä linkkiä ja se vie sinut heti Flickr -sivulle, jolle sinun on kirjauduttava sisään, ellei istunto ole auki. Sitten se näyttää tekstiruudun, johon laitat nimen, jonka kanssa haluat sijaita.

Jos valitsemasi nimi on jo käytössä, sama sivu ilmoittaa sinulle tästä ja sinun on valittava toinen, ja kun se on saatavilla, sinun on oltava täysin varma, että se on haluamasi käyttäjä, koska tämä prosessi voi vain tehdä kerran; lopuksi napsautat ”OK SUOJAA”Ja muutokset tallennetaan.