Skip to content

RUT: n liikennesakot Chilessä – online -neuvonta ja maksu – yksinkertainen opas

4 de syyskuu de 2021
patrulla policial chile 14396

Kaikki Chilen kansalaisilla on oltava ainutlaatuinen verotodistus, joka tunnetaan lyhenteellä RUT, tarjoaa tietoa kenestä tahansa. Mikä on erittäin hyödyllistä suorittaa oikeudellisia menettelyjä millä tahansa alueella kyseisessä maassa; tätä palvelua tarjoaa suoraan väestörekisteri.

Nyt kun emme noudata sääntöjä tai riko niiden soveltamista elämässämme kansalaisena, meitä yleensä rangaistaan ​​tai rangaistaan ​​toimivaltaisilta tahoilta kyseisessä asiassa on siksi annettava muodollinen ja asianmukainen panos, joka sisältyy nimenomaisesti lainsäädännön sisältöön.

Siksi ajaessamme autollamme joskus unohdamme nämä perussäännöt, jotka on suunnattu kansalaisten hyväksi, jotta vältetään onnettomuudet tai muut suuret katastrofit ajaessasi ratin edessä. Vaikka emme noudata vastaavia määräyksiä, tiedämme, että saamme äänestyslipun joka kertoo meille, kuinka paljon meidän on maksettava rangaistuksena lain noudattamatta jättämisestä.

Joten kun liikenneviranomainen pakottaa meidät pysäyttämään auton mistä tahansa mahdollisesta syystä, saat todennäköisesti sakot rikkomuksella, joka voi vaihdella ajoneuvon vikoista, kuten valojen rikkoutumisesta, renkaiden rikkoutumisesta jne. myös sellaisia ​​näkökohtia kuin nopeus, punaisen valon ohittaminen, liikennevalojen jättäminen pois jne.

Täällä virkailija antaa sakon missä ilmoita syy siihen ja kirjaa ajoneuvomme rekisterikilven numero. Se ei kuitenkaan sisällä maksettavaa summaa, joten selitämme, miten näiden rikkomusten arvo on helppo tarkistaa Internetistä.

Mitä ovat RUT -liikennesakot?

RUT: n liikennesakot ovat niitä, jotka kansalainen on velvollinen maksamaan keinona maksaa takaisin rikkomus tai vahinko valtiolle ja siten panna täytäntöön laki. Sakon hinta vaihtelee tehdyn rikkomuksen mukaan (lievä, vakava tai erittäin vakava), ja tämä näkyy yhtenäisessä verorekisterissä (RUT), se peruutetaan yleensä sähköisten tapahtumien kautta ja se sisältää joukon vaatimuksia.

Mitä ongelmia RUT -liikennelippujen kerääminen aiheuttaa?

Riippuen sakkojen määrästä ja rikkomuksesta kuluneesta ajasta, sinulle voi tapahtua monia haitallisia asioita, jos jatkat maksun kiertämistä.

Yksi heistä on YksinäisyysSe on ankara toimenpide, mutta tuomari voi päättää, että vietät päivän tai yön ilman vapautta, vaikka se ei ole kovin yleistä. Myös jos aiot tehdä rikoksia säännöllisesti, tämä mahdollisuus kasvaa.

He voivat myös säilyttää lisenssinJos sinut jää kiinni toisen rikkomuksen tekemisestä, vastaavat viranomaiset pyytävät asiakirjasi ja säilyttävät ajokorttisi ja kutsuvat sinut sitten oikeudenkäyntiin, jossa haastat tai hyväksyt sakon. Tässä oikeudenkäynnissä maksettava määrä sanotaan ja lisenssi palautetaan vasta, kun sakon maksu on osoitettu.

Rekisteröintitodistuksen uusiminen ei onnistu ajoneuvosta, kunnes olet peruuttanut sakot ja sakkojen kustannusten nousu ovat muita seurauksia, joita voimme välttää maksamasta ajoissa.

Se vaikuttaa luottohistoriaan

Sakot eivät vaikuta henkilön luottotietoihin, mutta kuka tahansa voi tutkia järjestelmässä rangaistusten ja liikennerikkomusten historiaa.

Tutustu RUT: n sakkoihin Chilen siviilirekisterin verkkoportaalista

Jos liikenneviranomaiset rankaisivat sinua, kun olit autosi ratissa, mutta et tiedä miten tarkistaa kuinka paljon maksaa, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita

 1. Sinun on annettava siviilirekisterin virallisilla verkkosivuilla
 2. Katso osa, jossa sanotaan ennätys sakoista
 3. Napsauta sitä ja uusi välilehti tulee näkyviin
 4. Ikkunassa, jonka hän avasi syötä RUT -numerosi ja rekisteröintisi
 5. Viimeistele tämän lomakkeen täyttäminen ja lähetä se ladataksesi tietosi
 6. Voit jo tällä välilehdellä katso kaikki sakot, jotka on nimetty sinun nimesi (sekä maksat että maksat)

Tässä näet yksityiskohtaisesti kaikkien sakkojesi tiedot, päivämäärä, jona ne tehtiin, maksettava summa, syy rikkomukseen ja muita tietoja.

RUT -liikenne sakot Chilessä

Valitse ”sakkotietue”

Löydät sivun päävalikosta luettelon RUT: ään liittyvistä odottavista sakoista.

Anna RUT

Syötä ruutuun, joka tulee näkyviin, syötämme RUT -numeron, jonka haluamme vahvistaa.

Anna rekisterikilpi

Tässä laatikossa osoitamme rekisterinumero ajoneuvosta, on tärkeää täyttää kaikki tiedot haun aloittamiseksi.

Maksetut ja maksettavat sakot tulevat näkyviin.

Lopuksi näet nimesi perimät sakot, velkasumman ja jo maksetun.

Missä voin suorittaa maksuni?

Toisaalta, kun tiedät kaikki tarkat tiedot sakkoistasi, maksu on pakollinen ja välttämätön samoin, koska sen laiminlyönnillä voi olla seurauksia, jotka vaikuttavat muihin asioihin, esimerkiksi jos aiot hakea pankkilainaa tai jos haluat ostaa luotolla, tarkastellessasi RUT: n tietoja se on erittäin todennäköisesti hakemuksesi hylätään; Siksi sinun on peruutettava nämä velat, se on erittäin tärkeää.

Vaikka suostuisit maksamaan, sinun on ajateltava sitä loogisesti fyysisissä kauttakulkutoimistoissa se on mahdollistaSinun on tiedettävä, mihin mennä, koska maksu on siellä, missä sinua on sakotettu. Toisin sanoen toimisto, joka on lähinnä rikoksen paikkaa.

kuljettajia tarkastavat poliisit

Voiko RUT -liikennesakot maksaa verkossa?

Velka on myös mahdollista maksaa Internetin kautta, PagoRUTin tai BancoEstadon kautta, mutta tämä riippuu suoraan sakon vakavuudesta ja siitä, missä se on tehty; Tämä johtuu siitä, että joissakin osissa maata ei ole sallittua peruuttaa virtuaalisesti, ja myös jos vika katsotaan vakavaksi, sitä ei voida tehdä myöskään käyttämällä tätä menetelmää.

Mitä pidetään vakavina sakkoina?

Chilessä määrätyt sakot on luokiteltu useisiin luokkiin ja niistä riippuen seuraukset maksun hinnan lisäksi.

Pienet sakot:

 • Älä anna tietä pelastusajoneuvoille
 • Ajaminen taaksepäin pitkään kadulla
 • Valoja ei käytetä kunnolla

Vakavat sakot:

 • Ajaminen mielenterveyden häiriöllä
 • Nopeusrajoitusten ylittäminen
 • Ei omaa lisenssiä

Liian vakavat sakot:

 • Ajaminen päihtyneenä, huumeiden tai huumausaineiden alla
 • Älä pysähdy stop -merkille
 • Ohita punainen valo