Skip to content

DiDi -kuljettajana Chilessä – vaatimukset ja usein kysytyt kysymykset – yksinkertainen opas

3 de syyskuu de 2021
didi conductor 14371

Vaatimukset kuuluvat Chilen DiDi -kuljetuspalveluun, ehkä ne ovat nykyään yksi halutuimmista ja erityisesti niille, jotka omistavat jonkinlaisen ajoneuvon ja ovat työttömiä.

Kuljetuspalvelut ovat olleet erittäin hyödyllisiä miljoonille ihmisille, taksipalvelut, kuten ”Uber”, ovat tarjonneet käyttäjille nopea ja mukava tapa päästä määränpäähänsä.

Viime vuosina, erilaisia ​​vaihtoehtoja Uberille kuten: ”DiDi”, joka tarjoaa kuljetuspalvelujen lisäksi jalankulkijoille myös ”toimitus” -palveluja tai kotiinkuljetuksia.

Kuinka paljon DiDi -sovellus veloittaa ohjaimia?

Yleensä se on vain tapa houkutella lisää kuljettajia rekisteröitymään DiDi -sovellukseen veloitetaan 20% käyttöarvosta Matkan aikana tämä on 80% henkilökohtaista hyötyä kaikille kuljettajille.

Kuinka paljon voin ansaita viikoittain DiDillä?

Hallitsemalla normaalia työaikataulua maanantaista sunnuntaihin, jossa on 8 tuntia työtä päivässä, tämä voi tarkoittaa 60 tuntia viikossa ja tätä työtä varten Voit ansaita jopa 728586,18 dollaria Chilen pesoa kuukaudessa. Se ei kuitenkaan ole kiinteä maksu, se voi vaihdella DiDi -työskentelyyn kuluvan ajan mukaan.

Tarvitsenko erityisvakuutuksen ollakseni autokumppani?

Kyllä, itse asiassa DiDin asettamien vaatimusten joukossaOlicita kuljettajalle ja ei-kuljettajakumppanilleSinulla on voimassa oleva autovakuutus, minkä lisäksi sinulla on oltava laaja kattavuus ja yksityisten kuljetusajoneuvojen suojavaatimukset laiturikohtaisesti.

Mitä ominaisuuksia autollani pitäisi olla?

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on pidettävä mielessä, jotta voit työskennellä ajoneuvon kuljettajana DiDissä, on se, autossa, jota haluat käyttää, on oltava: 4 ovea, vuoden 2012 tai uudempi, ilmastointi, turvatyyny ja ABS -jarrut. Jos sinä ja ajoneuvosi täyttävät nämä vaatimukset, voit helposti kirjautua DiDi -palveluun.

DiDi kohtaa monia liikennepalvelujen vastustajia, ja muille sovelluksille, jotka ovat vaihtoehtoja Uberille, on se etu, että se veloittaa vain 20% palkkion verrattuna Uberin 25 prosentin provisioon.

Mihin voin rekisteröityä kuljettajaksi?

Chilen DiDi -liikennepalveluun kuulumista koskevat vaatimukset näyttävät olevan monia, mutta todellisuus on, että niitä ei ole niin paljon, etteivät he halua olla osa sitä. DiDi on kiinalaista kuljetuspalvelua paljon kuin ”Uber”.

Kyseiselle palvelulle on ominaista jalankulkijoiden siirtäminen mihin tahansa sen pyytämään kohteeseen ja kaikki tämä älypuhelinsovellus, joko Android tai iPhone.

Ollakseen osa DiDiä, ilmeisesti kuljettajana, on oltava tiettyjä vaatimuksia, joita ei ole kovin vaikea saavuttaa, sinun on oltava vähintään 21 -vuotias, päivitetty ajokortti, rikosrekisteri ja ”Selfie” lisenssin mukana.

vaatimukset DiDi -kuljettajaksi

DiDi -sukkulan kuljettajan edut

Vaatimukset kuulua DiDi -kuljetuspalveluun Chilessä näyttävät olevan samat kaikkialla maailmassa. Tietyt edut tarjota kuljetuspalveluja yleensä, mutta DiDi menee paljon pidemmälle.

DiDi pyytää kuljettajiltaan yhden alhaisimmista palkkioista muiden sovellusten tai taksipalvelujen osalta, koska se pyytää vain 10% saamistaan ​​voitoista.

Kyseinen palvelu mahdollistaa sen käyttäjien kannustamisen tavoitejärjestelmän avulla, joka kannustaa heitä tekemään työn parhaalla mahdollisella tavalla täyttämällä nämä tavoitteet DiDi myöntää voittoja tai bonuksia, jotka liittyvät lähinnä tehtyjen matkojen määrään.

Nämä edut mahdollistavat useimpien kuljettajien houkuttelemisen, koska ne ovat lisääntyneet vuosien varrella, vaikka kilpailijoita on useita, jolla on laaja kokemus kuljetus- ja jakelupalvelumarkkinoista.

Tästä huolimatta, on tiettyjä parametreja vaikka ne eivät saa taloudellista korvausta, niitä on noudatettava moraalisista ja oikeudellisista syistä, kuten liikennemerkkien tyypit ja turvatoimenpiteet.didi -sovellus chilen kuljettajavaatimuksiin

Tapoja tehdä matkasta tai taksipalvelusta nautittavaa, jos olet DiDi -kuljettaja

Vaatimukset kuulua DiDi -kuljetuspalveluun Chilessä tai missä tahansa ovat yksi tärkeimmistä asioista, jotka kuljettajien pitäisi tietää. lisäksi muut näkökohdat olisi asetettava etusijalle.

Mahdollisuus saada asiakkaat tuntemaan olonsa hyväksi on joskus erittäin vaikeaa, koska jokaisella on erilaiset kiinnostuksen kohteet tai maut ja jotkut ovat todella monimutkaisia, toiset päinvastoin ovat hyvin rentoisia.

Riippumatta käyttäjän tai asiakkaan tyypistä, sinun on säilytettävä todella positiivinen asenne. lisäksi sinun on oltava hyvin muodollinen ja eettinenOn myös suositeltavaa pitää aina hymy, ei huonoja asenteita.

Jos noudatat kaikkia näitä vinkkejä, pääset hyvin pitkälle ja saat jopa hyviä viitteitä, mikä tarkoittaa sitä, että saat enemmän asiakkaita, ja juuri näistä syistä sinun on aina tarjottava hyvää palvelua.

Käyttäjät etsivät tällaisia ​​ominaisuuksia, on erittäin epämiellyttävää löytää huonolaatuisia palveluja annetun hoidon suhteen. Kuljettajan on aina pidettävä mielessä, että asiakas on aina oikeassa, vaikka hän ei olekaan, niin voit mennä pitkälle.