Skip to content

Mikä päivä DIDI maksaa kuljettajilleen?

4 de syyskuu de 2021
DIDI conducir

Tällä tekniikan aikakaudella DIDI -sovelluksesta on tullut täydellinen ratkaisu sekä kuljettajille että heidän matkustajilleen. Koska tämän sovelluksen avulla asiakkaat voivat pyytää matkoja helposti ja nopeasti, he voivat myös nauttia turvallisista matkoista erittäin edulliseen hintaan, minkä vuoksi yhä useammat käyttäjät ovat tyytyväisiä tähän sovellukseen.

Toisaalta kuljettajat, jotka käyttävät DIDI -sovellus Niillä on monia etuja; Kuten yhteydenpito useampiin matkustajiin, tämän sovelluksen kanssa työskentelyn lisäksi se tuottaa erinomaisia ​​tuloja kuukaudessa, he voivat jopa luoda joustavan aikataulun, joka mukautuu heidän tarpeisiinsa.

Siksi jos aiot olla DIDI -ohjain, sinun on ensin tiedettävä DIDI -ohjaimen toiminnot ja sinulla on varmasti monia muita kysymyksiä, tässä artikkelissa tiedät minä päivänä DIDI maksaa kuljettajilleen.

Minä päivänä DiDi maksaa kuljettajilleen?

Ole a DIDI -ohjain Se voi olla erittäin palkitsevaa, koska valitset itsellesi parhaiten sopivan aikataulun ja jotain tärkeää, mitä tämä sovellus tarjoaa, on se, että voit ansaita erinomaisia ​​voittoja tekemällä mitä haluat, mikä ajaa.

Voit nauttia viikoittain rahaa, koska DIDI maksaa kuljettajilleen joka maanantai kuukauden. Tämä sovellus suorittaa viikon leikkauksen sunnuntaina klo 11.59 yöllä; jotta voit nauttia rahoistasi pankkitililläsi maanantaista alkaen.

Kannattaa muistaa, että joidenkin kuljettajien palkka voi tulla voimaan 1–5 arkipäivän kuluessa, ja tämä riippuu kuljettajan omistavasta pankista.

On tärkeää sisällyttää pankkitiedot sovellukseen lompakkovaihtoehtoon, jotta maksu on nopeampi ja ilman haittaa.

Muut bonukset tai kannustimet

Alusta TEINKÖ haluat kuljettajillesi tyydyttävän työn, jossa he tuntevat olonsa turvalliseksi ja mukavaksi palkkansa kanssa; joten se on luonut kannustimia kaikille kuljettajilleen. Sen sijaan toinen asia, joka on arvioitava ennen DIDI: n kanssa työskentelemistä, on kuinka usein DIDI maksaa kuljettajilleen.

Nämä kannustimet motivoivat kuljettajia saavuttamaan päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteet, jotka tarjoavat kuljettajille ylimääräisiä tuloja ja palkitsevat heidän uskollisuutensa ja hyvän suorituksensa. Tämän tietäminen on jännittävää, mutta mihin aikaan kuukaudesta voit nauttia DIDI: n tarjoamat edut?, sitten selitämme maksutavan.

Matkapalkkio ja DiDin lisätulot:

Jos kuljettaja noudattaa näiden kannustimien ehtoja, maksu talletetaan päivittäin saldotilille ja tämä suoritetaan kello 23.59 jälkeen. Nämä bonukset talletetaan pankkitilille Maanantai hyvin aikaisin.

Onko tulot taattu DiDillä?

Tämä DIDI: n asettama tavoite tuottaa kuljettajilleen hyviä lisätuloja ja tavoite voidaan saavuttaa yhden viikon ajan; mutta toisin kuin edelliset bonukset, tämä talletetaan seuraavan viikon maanantaina, ts. viikkoa myöhemmin tavoitteen saavuttamiseksi.

Taattu voittobonus tallettaa jonkin aikaa; Koska kampanjan päättymispäivä on klo 23.59 sunnuntaina viikolla, jonka DIDI on asettanut kampanjalle.

Jotta DIDI ei viivästyttäisi työviikon maksua ja samalla saisi hyvän laskelman mainitusta bonuksesta, DIDI päättää täydellä vakuudella tallettaa taatut tulot viikkoa myöhemmin.

Sinun on otettava huomioon nämä DIDI: n myöntämät edut, että kuljettajan on noudatettava useita ehtojas eli DIDI -vaatimukset, joiden avulla voit olla kuljettaja; joiden joukossa noudatetaan useita päivittäin tai viikoittain määritettyjä matkoja, erinomainen palvelu käyttäjille ja jotain, joka on tärkeää kunnioittaa maan liikennesääntöjä.

DIDI -taksi

Älä missaa mahdollisuutta työskennellä ja ansaita rahaa DIDI: llä, joka tarjoaa sinulle miellyttävän työn erittäin kannattavilla tuloilla. Älä epäröi enää ja liity DIDI -ajurien joukkoon.