Skip to content

Kirjaudu DiDi -ajuritilillesi – askel askeleelta

2 de syyskuu de 2021
aplicacion didi toluca 14019

Monille ihmisille karanteenin saapuminen vaikutti vakavasti lompakkoon. Tämä on totta, ja sen voi nähdä joka päivä, kun menemme kadulle. Näemme aina ihmisiä, jotka etsivät työtä, koska he ovat kiinnostuneita kyvystä tyydyttää rahallinen tarve.

Niiden vaihtoehtojen joukossa, joita he voivat valita, jos heillä on auto tai auto, on DiDi, joka on palvelusovellustyyppi Taxi. Tämä on jaettu kahteen tyyppiin, matkustaja- ja DiDi -ohjainsovellus.

Lataa DiDi -ohjain

Tämä tyylisovellus UBER on saatavana Android- ja iOS -käyttöjärjestelmilleSe on helposti saatavilla ja täysin ilmainen, sinun tarvitsee vain siirtyä vastaavaan sovelluskauppaan ja etsiä se hakupalkista. Lataaminen kestää vain muutaman minuutin ja voit nauttia sen eduista heti kuljettajana tai matkustajana.

DiDi Conductor -tilin syöttäminen

Jos olet ensimmäistä kertaa kuljettaja, on erittäin tärkeää, että kunnostat ajoneuvoasi ja valmistat sen vastaanottaaksesi matkustajia ja jätä vinkkejä ja hyviä arvosteluja.

Sinun on tiedettävä, että DiDi on palvelu, jolla on erittäin suuri kysyntä. Tämä johtuu siitä, että se on palvelu, jonka hinnat ovat erittäin halpoja ja kuljettajat niillä voi silti olla hyvä voittomarginaali. Jos olet kuljettaja, on tärkeää tietää, miksi DiDi on niin halpa.

Jos haluat rekisteröityä, sinun on ladattava sovellus, ja kun käynnistät sen, se kysyy sinulta, haluatko kirjautua sisään vai luoda tilin. Kun ne on luotu, he kysyvät sinulta ajoneuvosi lakitiedot ja pankkitietosi, jotta voit tietysti vastaanottaa maksuja.

Android- tai iPhone -sovelluksesta

Jos sinulla on jo kuljettajatyyppinen DiDi-tili, prosessi on uskomattoman yksinkertainen, koska se tehdään tekstiviestivahvistuksen avulla, joka on lähes välitön. Kun avaat sovelluksen, siirry Kirjautuminen -osioon.

Tässä käyttäjätunnuksen ja salasanan pyytämisen sijaan se pyytää puhelinnumeroasi, koska he lähettävät sinulle erityisen koodin tilin avaamiseksi. Kun olet vastaanottanut sen, sinun on syötettävä se sovellukseen ja olet valmis ajamaan.

PC -selaimesta

Jos haluat ladata DiDi -ohjaimen tietokoneeltasi, sinun on pidettävä mielessä, että se on mobiilisovellus, joten sitä ei voi ladata selaimesta. Sinun on ladattava Android -emulaattori, jonka avulla voit suorittaa sovelluksia käyttämässäsi käyttöjärjestelmässä emulaattorit, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen, ovat ’Nox Player’ tai ’BlueStacks’. Tämän avulla voit käyttää tätä sovellusta sujuvasti tietokoneeltasi.

Mitä ovat taksityyppiset sovellukset? Mitkä ovat?

Nämä sovellukset syntyivät turvallisen kuljetusmenetelmän tarpeesta mobilisaatiota tarvitseville ihmisille, jotka eivät kuitenkaan halunneet käyttää julkisia liikennepalveluja, kuten linja -autoja, tai eivät halunneet käyttää yksityisiä, kuten takseja..

Tämä johtuu siitä, että monet ihmiset pitää epämiellyttävänä matkustaa bussilla, ja toinen, että taksinkuljettajat nostavat päivittäin hintojaan yhä enemmän, mikä tekee pitkän matkan lähes mahdottomaksi.

Näiden käyttäjien välistä tarvetta silmällä pitäen luotiin Taxi- tai Carpool -sovellukset. Näissä ihmiset voivat aloittaa vanhojen ja heikkojen taksien sijasta työskennellä omilla ajoneuvoillasitietenkin, kunhan ne läpäisevät tarkastuksen ja täyttävät kaikki vähimmäisvaatimukset.

pitämällä puhelinta didi -sovelluksella

Näitä sovelluksia on monessa muodossa ja monissa merkeissä. Tärkein ja tunnetuin, joka aloitti koko yrityksen, on Uber. Kuitenkin tämän luomisen myötä Lyft, Cabify ja DiDi seurasivat.

He työskentelevät siten, että kuljettaja luo profiilinsa yrityksen lupien ja vaatimusten mukaisesti. Tämän jälkeen toisen käyttäjän on ladattava sovelluksen matkustajaversio nähdäkseen, mitä vaihtoehtoja hänellä on, ja pyytämään siten kuljetusta. Näissä sovelluksissa ne näyttävät aina kartan minne olet menossa sen lisäksi, että sinulla on GPS automaattisesti matkan alkaessa.

Miten DiDi toimii? Kuinka paljon rahaa voin ansaita tällä sovelluksella?

DiDi toimii samalla konseptilla kuin muut taksityyppiset sovellukset. Silti DiDi on useita eroja jotka erottavat sen muista sovelluksista, koska se pyrkii aina pitämään ensisijaisesti sekä matkustajan että kuljettajan turvallisuutta, ja niissä on järjestelmiä, joiden avulla ihmiset voivat tehdä oikean ratkaisun mahdollisista haitoista.

Jos haluat käyttää sitä, sinun on vain ladattava DiDi -sovellus, tämä sovellus on ilmainen, ja jotta voit käyttää sitä, sinun on rahoitettava matkasi maksutavalla. Yleensä ihmiset haluavat lisää luottokorttisi sovellukseen. Lähes kaikissa taksisovelluksissa on kuitenkin monia maksujärjestelmiä, ja DiDi on yksi niistä, koska voit jopa maksaa kryptovaluutoilla ja PayPalilla.

Sovellus itsessään on melko kevyt, kuten se painaa vain 50 Mbps. Lisäksi sovellus on käytettävissä vain puhelimissa, joissa on Android 4.0 -versio, koska aiemmat mallit eivät voineet käyttää sitä.