Skip to content

Avatar Facebookissa: Luo ja muokkaa mukautettua avataria

4 de syyskuu de 2021
avatar mujer hombre 14088

Facebook on epäilemättä tärkein ja tunnetuin sosiaalinen verkosto koko maapallolla tämä on vuosien varrella kasvanut huimaa vauhtia, mikä on tuonut esille sen useat vaihtoehdot, toiminnot ja palvelut täysin kaikkien käyttäjien saatavilla, jotka ovat aiemmin rekisteröityneet tähän uskomattomaan alustaan, joka on täysin saatavilla kaikenlaisissa päätelaitteissa ja käyttöjärjestelmissä.

Tällä hetkellä voimme sanoa, että Facebook on miljardeja aktiivisia käyttäjiä, joten se on yksi suurimmista sosiaalisista verkostoista nykyään verrattuna muihin vaikuttaviin alustoihin, kuten Instagram, Twitter, Tik Tok, Snapchat ja muut. Kaikki nämä ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina, mutta Facebook on edelleen tärkein monille.

Mutta kaikki tämä uskomaton menestys on omat syynsä. Facebook on vuosien varrella lisännyt paljon täysin ainutlaatuisia spesifikaatioita ja ominaisuuksia, joita ei ole koskaan nähty näillä markkinoilla. Tällä mahtavalla alustalla meillä on mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa täysin hyödyllisiä ja mielenkiintoisia työkaluja, vaihtoehtoja ja työkaluja.

Yksi tekijöistä, joihin Facebook on keskittynyt muuttamisessa ja päivittämisessä, on käyttöliittymä. Tämä on kuva, jonka tämä sosiaalinen verkosto esittää maailmalle, sen suunnittelu on varsin tärkeä, ja yhdessä tämän kanssa voimme sisällyttää useita työkaluja, jotka tekevät tästä muutoksesta erittäin hyvän idean. Yksi näistä on tarrat tai GIFS. Nämä työkalut ovat erittäin käytetään kommentoitaessa.

Näiden tarrojen sisältä löytyy hyvin uusi toiminto, joka on vaihtoehto luoda oma avatar, mutta mitä tämä oikein on? Älä huoli, me selitämme sen sinulle. Seuraavaksi kerromme sinulle kaiken Facebook -avatarista, mitä ne ovat ja miten voimme luoda ne. Ilman huolia seuraa meitä ja selvitä tämän vaihtoehdon tiedot, tiedot ja yksityiskohdat.

Mitä ovat Facebook -avatarit ja miten voimme käyttää niitä?

Se on uusi työkalu lisätty eri sosiaalisiin verkostoihin, kuten Snapchat (Bitmoji) ja jopa käyttöjärjestelmiin, kuten iOS (Memoji). Joka on nyt täysin saatavilla Facebookissa ja tunnetaan nimellä Facebook Avatar. Nämä ovat henkilökohtaisia ​​hymiöitä itsestäsi, joiden avulla voit kommentoida kaikenlaisia ​​viestejä tai vaikka haluat yhdistää viestin heidän kanssaan.

Nämä ovat laaja kokoelma tarroja, tarkalleen 47, joita voit käyttää milloin tahansa ja milloin haluat. Voit luoda oman avatarisi oman makusi mukaan, koska sinulla on laaja luettelo vaihtoehtoista muokata sitä omalla tavallasi, jotta voit vihdoin jakaa sen kaikille ystävillesi lisätty tähän jättimäiseen ja tärkeään sosiaaliseen verkostoon.

Avataria luodessasi voit valita hiustyypin, ihonvärin, vaatteet, asusteet ja muut omat ominaisuudet ja tekniset tiedot löytääksesi sen muistuttavan sinua mahdollisimman paljon. Monipuolisten tarrojemme ansiosta, jotka keskittyvät luonteeseemme voimme ilmaista kaikenlaisia ​​tunteita ja tunteita hauskojen ja mielenkiintoisten emojien kanssa.

Vaihe vaiheelta voit luoda henkilökohtaisen avatarisi Facebookissa

Jotta voit luoda henkilökohtaisen avatarisi Facebookissa, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita, jotta se olisi mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Varmista ennen aloittamista, että sinulla on uusin Facebook -versio. Sinun on ensin syötettävä Facebook -profiilisi mistä tahansa laitteesta; siirry sitten sovellusvalikkoon, jota edustavat 3 vaakasuoraa viivaa yläreunassa. Jatka valikon alaspäin ja löydät kohdan ”Avatar”, jossa napsautat sitä, sitten seuraava ja sitten ”Aloita”.

Tässä vaiheessa voit aloittaa pelaamisen Avatar- tai Facebook -tarrasi suunnittelulla; On välttämätöntä valita ihon, hiusten, silmien, kampauksen, vaatteiden ja muiden mahdollisten asusteiden väri, kunhan se on hyvin samanlainen kuin sinä. Lisäksi tämä toiminto mahdollistaa etukameran aktivoinnin, jotta näet itsesi, sinun tarvitsee vain painaa peilin kuvaketta. Kun olet lopettanut Avatarin suunnittelun, sinun on painettava seuraava ja sitten lopetettava ja voila, näet tuloksen.

kasvot avatar

Kuinka tehdä Avatar PC: lle

Ensimmäinen askel avatarin luomiseen Se on päästä Facebook -tilillemme ja siirtyä sitten mihin tahansa seinän postaukseen, sieltä siirrymme kommenttikenttään ja valitsemme vaihtoehdon Luo avatar.

Tästä eteenpäin meidän tehtävämme on valita, miten muokata luonnetta, ensimmäinen asia on avatarin ihonväri ja sitten käydä läpi kampaus, kasvot, silmät, hahmo, vaatteet, asusteet, linssit ja muut lisättävät ominaisuudet ja välineet.

Liian sinulla on mahdollisuus aktivoida peilivaihtoehto, jonka avulla Facebook voi ottaa sinusta kuvan ja luoda sieltä avatarin, joka keskittyy ominaisuuksiisi ja piirteisiisi, jotta tällä tavalla on mahdollista tehdä siitä mahdollisimman samanlainen kuin sinä.

Kun kaikki nämä vaiheet on suoritettu tai peilitoiminto aktivoitu, meidän on vain hyväksyttävä kaikki tehdyt muutokset ja tallennettava vihdoin avatarimme. Tästä hetkestä lähtien voit kommentoida kaikenlaisia ​​julkaisuja kanssasi upeita uusia tarroja itsestäsi, voit myös muokata sitä.

Miten teen avatarini Facebook Liten kautta

Facebook Lite on versio suosituista sosiaalisista verkostoista tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa, toisin kuin alkuperäinen alusta, tämä tapa erottuu siitä, että onnistuu olemaan vähemmän painava ja vie vähemmän tallennustilaa laitteissa, mikä tekee siitä houkuttelevamman.

Kuitenkin Avatarin rooli (henkilökohtaisten emojien viimeaikainen villitys) ei koske tätä Facebook -versiotaeli niitä ei voida tehdä. Tällä hetkellä ei tiedetä, miksi se ei sisälly tähän versioon, mutta jos haluat saada avatarisi, sinun on ladattava alkuperäinen sovellus, koska se ei ole mahdollista viralliselta verkkosivustolta.

Kuinka luoda avatarini Facebookissa, jos vaihtoehto ei näy

Avatarin luomiseen käytetyt vaiheet ovat yleisellä tasolla ja mukautettavissa eri laitteille, koska se on alkuperäinen sovellus sellaisenaan. Tästä huolimatta, tämä vaihtoehto ei välttämättä näy matkapuhelimessasi, joka voi johtua jostain syystä.

Yleisin asia on, että sinulla ei ole uusinta Facebook -versiota asennettuna ja siksi se ei näytä sinulle; Voi myös olla, että yrität tehdä sen verkkosivustolta tai käytät sen yksinkertaistettua versiota. mutta käy ilmi, että tämä toiminto ei ole käytössä kummassakaan edellä mainitusta tilasta.

Toinen syy voi olla se, että sinulla ei ole Facebook-yhteensopivaa laitetta ja älä päivitä sinua, tai välimuistissa on ongelmia. Siksi sinun on poistettava tiedot välimuistista, käynnistettävä puhelin uudelleen ja jopa poistettava ja asennettava Facebook uudelleen matkapuhelimeesi.

Kun olet ratkaissut ongelman, jolle vaihtoehto avatarin luomiseksi ei tule näkyviin; sitten siellä kyllä voit seurata artikkelin yläosassa annettuja ohjeita ja pystyä toteuttamaan ne ilman ongelmia.

kodin facebook

Käytä Avatariin perustuvia tarroja

Kun henkilökohtainen emoji on luotu, voit jakaa sen Facebookissa tai Messengerissä helposti. Heti kun olet tehnyt sen, saat mahdollisuuden jakaa koko Avatarin Facebook -profiilissasi ystävillesi ja seuraajillesi. Se voidaan myös sijoittaa profiili- tai kansikuvana tähän sosiaaliseen verkostoon.

Toisaalta voit lähettää sen vastauksena Messengerissä tai jopa Jos haluat tehdä julkaisun, voit myös sijoittaa sen sinne. Tämä toimii seuraavasti: ensin avaat laitteen näppäimistön ja napsautat emojien esiintymispaikkaa, täällä voit nähdä ja jakaa ne.

Viimeisenä vaihtoehtona myös Voit käyttää sitä vastataksesi viesteihin, jotka merkitsevät sinut tunnisteella tai lähetä se vain kommentiksi mihin tahansa viestiin. Tässä mielessä se tulee automaattisesti oletusvastauksiin tai voit soveltaa edellisen kappaleen prosessia ja voila, se on niin helppoa.

Kuinka muokata Facebookista jo luotua avataria

Facebook tarjoaa käyttäjilleen korjata tai muokata jo luodun avatarisi tietoja. Tämä on mahdollista noudattamalla alla annettuja ohjeita:

  1. Kirjaudu Facebookiin
  2. Avaa näppäimistö ja siirry emojien paikkaan
  3. Täällä sinun pitäisi tarkastella vaihtoehtoa, joka osoittaa ”muokkaa avataria”
  4. Napsauta sitä ja voit tehdä tarvittavat muutokset
  5. Kun katsot, että se on jälleen valmis, napsauta ”seuraava”
  6. Napsauta lopuksi ”lopeta ja tallenna”, ja siinä kaikki, avatarisi päivitetään tehdyillä muutoksilla