Skip to content

Bizum ei toimi hyvin matkapuhelimessani – Kuinka korjata sovellusvirheet?

24 de huhtikuu de 2022
app movil bizum 18787

Bizum on espanjalainen sovellus laitteille, jolla voit käsitellä tai vastaanottaa maksuja verkossa. Sen avulla sinulla ei tarvitse olla kolikoita tai seteleitä. Kun maksu suoritetaan muutamassa sekunnissa, rahat ovat maksun saajan tilillä. Mikäli sovellus ei toimi hyvin, kerromme tässä lausunnossa, kuinka voit korjata sovelluksen viat mobiilissa.

Miten toimin, jos tein virheen lähettäessäni rahaa Bizumin kautta?

Pankkijärjestelmä varoittaa käyttäjää, että kun maksu on suoritettu sovelluksen kautta, sitä ei voi peruuttaa. Suoritti siirrot, ainoa tapa saada varat takaisin, on ottaa yhteyttä vastaanottavaan käyttäjään ja suostuu palauttamaan rahat.

Muussa tapauksessa voit mennä pankkiin suorittamaan vastaavat toimenpiteet ja tällä tavoin yrittää saada takaisin siirretyt rahat. Suositeltava asia on, että käytät Bizumia ”osoitteistoon tallennettujen yhteystietojen valitsemiseen”. On virhe kirjoittaa muistiin vastaanottajan puhelinnumero, jolle rahat lähetetään.

Voiko vastaanottimen tietoja muokata Bizumissa?

Jos sinulla ei ole olennaisia ​​arvioita yhteyden saamiseksi saajan kanssa sovelluksessa, sinun tulee ottaa yhteyttä pankista vastaavaan agenttiin. Tämä on ratkaiseva tekijä kommunikoidaksesi siirtosi vastaanottajan kanssa, koska olet saman pankin asiakas.

Jos edunsaajalla ei ole valmiutta palauttaa varoja, täytyy ryhtyä oikeustoimiin. Kun summa on 400 euroa tai suurempi, edunsaajakäyttäjä, joka vastustaa virheellisesti siirrettyjen rahojen palauttamista. Hänet tuomitaan laittomasta haltuunotosta.

Onko mahdollista peruuttaa Bizum-tapahtuma?

Toiminnan keskeyttäminen vahingossa ei ole mahdollista. Se tapahtuu vain, kun varojen saajaa ei ole vielä hyvitetty. Jos näin on, sinun on korjattava lähetysvirhe välittömästi, koska aika on ratkaiseva. On huomattava, että ehdot riippuvat suoritetun siirron tyypistä.

Jos siirrossa tapahtui virhe ”online-tilassa”, sinun on välittömästi otettava yhteyttä kunkin asiakkaan pankin määräämään henkilökohtaiseen edustajaan. Pitää ottaa huomioon antaa kaikki täydelliset tiedot suoritetusta liiketoimesta.

iphonea käyttävä henkilö

Kun aika on kulunut umpeen eikä operaatiota ole ollut mahdollista peruuttaa, on ihanteellista vaatia pankin henkilökohtaista edustajaa käynnistämään prosessi pyytämällä tapahtuman palautusta toiselta rahoituslaitokselta. Pankkien välisen menettelyn mukaan kansallisen sähköisen korvausjärjestelmän mukaan sen hallinnan lakikurssi on 10 päivää. On tärkeää, että edunsaaja valtuuta pankkisi peruuttamaan toiminto.

Mitä tehdä, jos Bizum ei salli minun suorittaa mitään tapahtumaa?

Jos sinulla on ongelmia ja sovellus ei valtuuta sinua suorittamaan toimintoja, sovellus suosittelee ottamaan yhteyttä Bizumiin liittyvään pankkiin. Jos sinulla on tietokone-, sovellus-, yhteys- tai puhelinvirhe. Sovelluksesta he ehdottavat, että otat yhteyttä henkilökohtaiseen johtajaan, koska käyttämäsi sovellus on rahoituslaitoksesi sovellus.

Miksi ”Toimitus”-osio ei toimi hyvin?

Kun palveluehdot on hyväksytty ja puhelinnumerosi on vahvistettu pankissa, sovellus mahdollistaa pääoman lähettämisen ja vastaanottamisen Bizumin kautta. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ’lähetä varoja’, valita yhteystieto osoitekirjasta ja ilmoittaa välittömässä siirrossa vaadittu summa.

Jotta toimitusosio toimisi oikein, sinun on syötettävä sovellus. Kun olet siellä, valitse vaihtoehto lähettääksesi varoja. Huomaat, että näkyviin tulee uusi valikko, jossa näkyy erilaisia ​​elementtejä. Kaksi näistä ovat välttämättömiä ja ne on merkitty tähdellä.

poika käyttää matkapuhelinta

Jotta maksu onnistuisi, kohdat on täytettävä, muuten prosessia ei suoriteta loppuun. Valitse toiminnan vastaanottaja ja summa, sillä on raja ja se riippuu pankista.

Miten toimin, jos Bizum-lähetykseni ei mene ulos?

Vaikka toiminnot ovat lyhytaikaisia, ne voivat joskus jäädä jostain syystä loukkuun eikä tehtävä etene. Siksi on välttämätöntä tietää, että toiminnot suoritetaan 48 tunnin aikana. Kun määräaika on kulunut ja tilanne jatkuu, käyttäjän tulee ottaa yhteyttä pankkiinsa ja jatka sen mukaisesti.

Mitä tehdä, jos rahansiirtoni Bizumissa ei ole näkynyt vastaanottajassa?

Jos Bizum-sovelluksen isoa kirjaa ei ole näytetty vastaanottajassasi. Olet saattanut siirtää varat henkilölle, joka ei omista Bizumia. Älä huoli, koska tämä henkilö ei saa summaa. Näin ollen saat kutsun rekisteröityä Bizumiin. Jos henkilö ei rekisteröidy 48 tunnin kuluessa, tapahtuma peruuntuu, eikä sinun tarvitse huolehtia varoistasi.

Kuinka tehdä vaatimus Bizumissa?

Ensin sinun täytyy tietää pankin tarjoamat vaihtoehdot: nro. puhelinpalvelusta, sähköpostiosoitteesi, sosiaalinen verkostosi ja sähköpostisi, jos vastaanotat online-dialogin.

Nopea tapa keskustella pankin asiakaspalvelun kanssa on puhelimitse. On huomattava, että heidän numeronsa on ilmainen: 91 788 32 00.

poika käyttää mobiililaitetta

Sähköpostiosoitteen käyttäminen. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jonka avulla voit tehdä vaatimuksia yritystunnuksella:

  • Bizumin postiosoite
  • Payment Procedures Society, SL
  • Francisco Sancha, ei. 12,
  • CP-28034 Madrid.

Lähetä pyynnöt viestillä sosiaalisissa verkostoissa, olipa kyseessä Facebook, Instagram ja Twitter. Näin tiedät viraston asiakkaiden kommentit heidän palveluistaan. Voit myös olla yhteydessä yritykseen sähköpostitse ja siten käsittele vaatimus omilla syilläsi. Odota pari päivää vastausta pyyntöösi.