Skip to content

Ketkä ihmiset voivat käyttää Bizumia ja mitkä ovat sen edut? – Yritykset ja itsenäiset ammatinharjoittajat

27 de huhtikuu de 2022
logo bizum 18774

Se on alusta, joka mahdollistaa välittömät maksut yksityishenkilöiden välillä, mikä on hyvä vaihtoehto pankkisiirrolle. Tämä alusta on yhteensopiva useimpien Espanjassa toimivien pankkien kanssajoka tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden maksaa ostoksistaan ​​Bizumiin liitetyissä laitoksissa tai tehdä lahjoituksia kansalaisjärjestölle.

Missä maissa Bizumia voidaan käyttää?

Tämä alusta on saatavilla vain Espanjassa, koska Bizum on Espanjan pankkitoiminnan aloite. Sillä on myös suurin osa Espanjassa toimivista pankkiyksiköistä. On kuitenkin olemassa tapa käyttää tätä sovellusta Espanjan ulkopuolella, ja se on Bizum Internacionalin avulla. Sitä voidaan käyttää vain ulkomaisissa matkapuhelimissa, kunhan kyseiset puhelinnumerot on liitetty espanjalaiseen IBANiin.

Lisäksi ihmiset, jotka ovat jo Bizumin käyttäjiä, voivat jatkaa toimintaansa siirrot mistä tahansa maasta. Kuitenkin tehdessään kansainvälisiä rahaliikkeitä tällä sovelluksella vastaanottajalla on oltava espanjalainen tili.

Kuinka käyttää Bizumia yritystilillä?

Bizum on saatavana sekä itsenäisille että yritystileille. Mutta jotta yritys voi käyttää Bizum-palveluita yrityksille, heidän on otettava yhteyttä pankkiinsa. Sitten sinun on noudatettava ohjeita, jotka on suoritettava palvelun integroimiseksi.

Pitäisikö paikallisille yrityksille tehdä erilainen rekisteri?

Alusta on tarjonnut palveluita yrityksille vuodesta 2019 lähtien, mikä mahdollistaa asiakkaillesi suorita maksu välittömästi ja turvallisesti verkkokaupassasi. Nykyään monet suuret yritykset, kuten Decathlon, Iberdrola tai Balearia, hyväksyvät jo maksut Bizumin kautta.

Vaikka yritysten tila toimii samalla tavalla kuin ihmisten välinen asiointipalvelu, se eroaa kuitenkin siinä Sitä hallinnoidaan rajoituksin ja provisioilla. Yrityksille Bizum-palvelusta peritään maksu, joka ei ole pankin maksama. Jos ei siirtymähetkellä valitusta maksuyhdyskäytävästä. Mutta on olemassa erilaisia ​​​​toimittajahintoja, joiden hinnat ovat alle 20 euroa.

puhelinta käyttävä henkilö

Yritysten Bizum-palvelulla on monia etuja ja se eroaa tavallisesta ihmisten välisestä palvelusta. Yksi niistä on, että yrityksen asiakkaat voivat maksaa suoraan kännykälläilman fyysistä rahaa tai luottokortteja. Lisäksi maksu on välitön, mikä luo työnantajalle mukavuuden ja luotettavuuden tunteen.

Turvalliset maksut ovat myös yksi Bizumin tarjoamista eduista, koska pankkitietoja ei tarvitse antaa maksajan tai kerääjän maksut ovat siis paljon turvallisempia.

Toinen rahan lähettämisen etu Bizum on, että se on paljon nopeampi ja yksinkertaisempi tehdä pankkisiirto. Koska suoritat maksutapahtuman pankissa, sinun on syötettävä luottokorttitiedot verkkosivulle. Koska menettely on nopeampi, se mahdollistaa suuremman myyntivirran.

Kuinka voin käyttää Bizumia, jos olen itsenäinen ammatinharjoittaja?

Tämä alusta tarjoaa palvelujaan sekä yrityksille että yrittäjille, mutta kaikkien, jotka haluavat olla tämän alustan käyttäjiä, on pakko täyttää joukon ehtoja. Lisäksi sinun on rekisteröidyttävä Bizumiin, jotta voit aloittaa tämän palvelun käytön.

Ehdot, jotka on täytettävä

Yksi palvelun käytön edellytyksistä on, että sinulla on a pankkitili Espanjassa IBAN-koodillasi. Lisäksi mainitun pankin on oltava Bizumin jäsen. Jälkimmäinen ei kuitenkaan yleensä ole este, koska suurin osa espanjalaisista yhteisöistä on integroinut tämän alustan palvelun.

mies käyttää luottokorttia puhelimessaan

Kuinka rekisteröityä ensimmäistä kertaa Bizumiin?

Ensimmäinen askel on varmistaa, että pankki kuuluu niiden pankkiyhteisöjen luetteloon, jotka voivat käyttää Bizum-palvelua. Sitten sinun täytyy suorittaa rekisteröintiprosessin, jossa sinun tarvitsee vain valita yksi pankkitileistäsi ja hyväksyä myös vastaavat käyttöehdot. Lisäksi jotkut pankit vaativat sinua suorittamaan vielä yhden vaiheen valintasi vahvistamiseksi. Tämä on käyttäjän turvallisuuden vuoksi.

Kuinka tehdä ensimmäinen lähetys tai maksu Bizumin kautta?

Kun olet aktivoinut Bizum-palvelun pankkisovelluksessasi, voit aloittaa rahan lähettämisen ja vastaanottamisen välittömästi ilman, että sinun tarvitsee antaa IBAN-numeroasi tai minkäänlaisia ​​pankkitietoja.

Aivan kuten aktivointimenettely, vaihe, johon sinun on ryhdyttävä lähettää rahaa Bizumilla toiselle henkilölle, se on erilainen jokaisessa pankissa. Tämä johtuu siitä, että tämäntyyppinen tapahtuma suoritetaan pankin sovelluksen kautta. Kuitenkin, kun käytät pankkitiliäsi sen sovelluksen kautta, löydät toiminnot-osiosta vaihtoehdon lähettää maksuja Bizumin kautta.