Skip to content

Mitä eroja Bizumin ja sen suoran kilpailun välillä on? – PayPal, Verse, Zelle, Revolut ja Twrp

3 de toukokuu de 2022
logo bizum 18776

Bizum on alusta, joka toimii palveluna välittömien tapahtumien tekemiseen. Sille on ominaista helpottavat maksut mobiililaitteen avulla. Se on myös erittäin samanlainen kuin muut kuljetusalustat tunnetaan nimellä PayPal, Verse, Zelle Revolut ja Twrp. Bizumissa käyttäjät voivat kuitenkin saada erilaisia ​​etuja, jotka voivat olla etuja tai haittoja.

Miten Bizumin rahansiirtoprosessi sujuu?

Ennen kuin suoritat tapahtuman, sinun tulee tietää, että rahan lähetysmenettely voi olla erilainen jokaisessa Bizumiin liitetyssä pankkiyksikössä. Hänen syynsä on, koska tämä alusta pystyy vain käytetään pankkisovelluksesta missä käyttäjä on sidoksissa käyttäjään. Vaikka yleensä, kun kirjoitat pankkisi sovelluksen, voit löytää vaihtoehdon maksujen lähettämiseen Bizumin kautta pankkitoiminnot, palvelut tai sovellukset -osiosta.

Bizumin edut ja haitat verrattuna sen suoraan kilpailijaan

Tällä hetkellä on monia alustoja, jotka tarjoavat sähköisiä maksupalveluita. Jotkut niistä ovat yleensä hyvin tunnettuja, kun taas toisista on tullut suosittuja vain tietyissä maissa tai tietyillä alueilla.

Lisäksi jokainen voi toimia eri tavalla tai tarjota muita lisäpalveluita, joita Bizumilla ei ole. Nykyään eniten käytettyjä ovat PayPal, Zelle, Twrp, Verse tai Revolut. On tärkeää mainita, että osa on itsenäisiä sovelluksia, joita saa Android- tai iOS-mobiililaitteen sovelluskaupasta.

Bizum vs PayPal

Kumpikin näistä kahdesta alustasta on erittäin hyvä vaihtoehto välittömien maksujen suorittamiseen. Kuitenkin riippuen siitä, missä asut, toinen tai toinen voi hyödyttää sinua enemmän. Yksi sen suurimmista eroista on, että PayPal on virtuaalinen lompakko, jota voidaan käyttää kaikkialla maailmassa ja jonka avulla sen käyttäjät voivat suorittaa liiketoimia dollareissa tai euroissa. Vaikka Bizumia voidaan käyttää vain joissakin Euroopan maissa, ja se sallii maksut vain maan paikallisessa valuutassa.

Yksi PayPalin eduista on, että sinun palkkiot voivat olla hieman korkeita, nämä ovat 5,4 % plus 0,30 dollaria jokaisesta tapahtumasta. Siksi monet päättävät käyttää muita alustoja välttääkseen korkeita palkkioita. Bizumissa palkkiot ovat kuitenkin yleensä hieman alhaisemmat. Joten jos asut Espanjassa, tämä on parempi vaihtoehto.

mies maksaa luottokortilla

Zelle ja Bizum

Molemmat alustat luotiin kunkin maan tärkeimpien pankkiyhteisöjen aloitteesta. Vaikka ne ovat monilta osin samankaltaisia, olennaisinta on, että molempien transaktiopalkkio on alhainen. Sen suurin ero puolestaan ​​on, että Zelle, joka on luotu Yhdysvaltoihin, se mahdollistaa vain rahan mobilisoinnin dollareina Amerikkalaiset ihmiset. Vaikka Bizum on Espanjan paikallinen valuutta, joka on euro.

On tärkeää huomata, että minkä tahansa niistä käyttäminen edellyttää sen maan pankkitiliä ja puhelinnumeroa, johon alusta kuuluu. Yksi Zellen eduista on se, että sillä on itsenäinen sovellus, jonka käyttäjät voivat ladata verkkosivustolta. Kuitenkin varten päästä käyttämään Bizumiase tulee tehdä vain pankkisovelluksessa.

Bizum vai Twrp?

on paljon erilaisia ​​virtuaalilompakoita jotka tarjoavat samanlaisia ​​palveluita, mutta Twrp:n tapauksessa se yleensä toimii eri tavalla kuin Bizum. On kuitenkin tärkeää mainita, että jokainen näistä alustoista täyttää tehtävän, joka on suorittaa rahatapahtumia. Mutta Twrp-sovellusta voi käyttää mobiililaitteen sovelluksesta. Bizumissa ollessaan käyttäjä voi käyttää sitä vain sen pankin sovelluksessa, johon hän on sidoksissa.

mies käyttää luottokorttia puhelimessaan

Jae ja Bizum

Vaikka nämä kaksi alustaa sallivat välittömät maksut, niillä on yleensä joitain eroja. Ensimmäinen on, että Verse-sovelluksella on itsenäinen sovellus, eikä se kysy käyttäjältä yhdistä luottokorttisi suoraan. Toisaalta Bizumissa asiakkaiden on kirjauduttava pankkisovellukseen, jotta he voivat käyttää sen palveluita ja jos heidän on linkitettävä pankkitili.

Vallankumous Bizumia vastaan

Molemmat alustat antavat käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää maksuja sähköisesti. Jokainen tarjoaa kuitenkin erilaisia ​​palveluja. Revolutin tapauksessa se mahdollistaa asiakkailleen suorittaa luottokorttimaksuja. Lisäksi voit myös nostaa rahaa pankkiautomaateilla yli 140 valuutassa ympäri maailmaa.

Sen sijaan Bizumia voidaan käyttää Euroopassa, erityisesti Espanjan alueella. Lisäksi maksut on suoritettava pankkisovelluksesta ja asiointia voi tehdä vain euroissa. On tärkeää huomata, että Revolut on yhteensopiva Apple Pay- ja Google Pay -lompakoiden kanssa. Toisin kuin Bizum, joka voi olla vain suorittaa maksuja laitteella mobiili. Tämän alustan palkkiot ovat kuitenkin yleensä alhaisemmat kuin Revolutin.