Skip to content

Echo Dot -laiteohjelmiston päivittäminen uusimpaan versioon

1 de syyskuu de 2021

Epäilemättä Amazon on ollut yksi vallankumouksellisimmista alustoista sen julkaisun jälkeen, ja parasta siinä on se ei ole menettänyt mainetta millään tavalla. Käyttäjien täysin suosittelemien palveluiden ansiosta he ovat jossain vaiheessa käyttäneet tätä työkalua eri toimintoihin.

Ei vain myyntipalvelusi, vaan olet luonut älykäs kaiutin nimeltä Echo Dot, joka sopii kokonsa vuoksi minne tahansa haluamme viedä sen. Se tarjoaa suoratoistopalveluja, kuten musiikin kuuntelun Spotify -soittolistan kautta, myös Amazon Musicin kappaleiden toistamisen, mikä tarjoaa todella voimakkaan ja laadukkaan äänen.

Siksi meidän on toimittava paremmin päivitä Echo Dot -laiteohjelmisto. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, miten se tehdään mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Jatka lukemista ja tiedä kaikki vaiheet, joita sinun on noudatettava

avustaja alexa

Miten saan Alexa -sovelluksen?

Se on erittäin yksinkertaista, meidän on vain pakko siirry sovelluskauppaamme matkapuhelimille, joko Androidista tai iPhonesta. Etsimme ’Amazon Alexaa’, ja se tulee heti näkyviin, valitsemme ’Asenna’ ja se on siinä!

Mistä tiedän asentamani version?

  1. Syötä Alexa -sovellus älypuhelimesi kautta.
  2. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kuvaketta, jossa on kolme riviä. Tämä näyttää Alexan päävalikko.
  3. Asetuksissa valitset Echo Dot -laitteen haluat vahvistaa.
  4. Tästä lähtien löydät Echo Dotin laiteohjelmistoversion valikon alareunasta. Tämä tulee olemaan 9 -numeroinen numero samoin kuin edellä mainitut.

Näin tiedät onko Echo Dotin laiteohjelmisto päivitetty vai ei. Jos numerot vastaavat täysin uusinta versiota, sinun ei tarvitse päivittää. Muussa tapauksessa sinun on päivitettävä ohjelmisto automaattisesti tai manuaalisesti.

Mikä on Alexan uusin versio?

Löydä uusin Alexa -versio Echo Dot -laitteellesi ensin sinun on tiedettävä, mikä sukupolvi sinulla on. Näin voit tarkistaa laitteesi versiosta, tarvitseeko se päivityksen vai ei.

Kolmannen sukupolven Echo Dot -versiossa viimeisin käyttämäsi Alexa -versio on ’5268812164’ kun taas neljännen sukupolven versio on ”5268815492”. Toisaalta, jos Echo Dot -laitteessasi on kello, sen uusin versio olisi sama kuin neljännen sukupolven.

Kun tiedät Alexan uusimmat versiot, voit vertaa sitä Echo Dot -laitteen nykyiseen versioon joten tiedät, onko sinun päivitettävä laiteohjelmisto vai ei.

Kuinka kauan Alexan päivitys kestää?

Yleensä Echo Dotin asettaminen hiljaiseen tilaan aiheuttaa sen vähintään 30 minuuttia jonka osalta se tarkistaa päivitykset ja asentaa ne automaattisesti. Tämä tehdään painamalla painiketta, jossa on mikrofonin symboli, jonka yläreunassa on viiva.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla, voit 30 minuutin kuluttua palaa Echo Dotin käyttämiseen Alexan kanssa ilman ongelmia.

Mihin Amazon Echo Dot on tarkoitettu?

Kuten aiemmin mainitsimme, Alexa on Echo Dotin avustaja, ja sitä ohjaa pohjimmiltaan ääni, hyvin samanlainen kuin muut olemassa olevat avustajat, kuten Google Assistant tai Siri. Nämä työkalut lisäävät mukavuutta, ja käyttääksesi Echo Dotia meidän tarvitsee vain sanoa ’Alexa’, se aktivoituu välittömästi. Sitten meidän on sanottava ääneen ”komento” tai mitä haluamme sen etsivän tai tekevän.

Yksi yleisimmistä käyttäjien epäilyistä on: Mitä voin kysyä Alexalta? voimme kuunnella musiikkia, voimme myös pyytää sinua ilmoittamaan meille, mitä haluamme. Voit kertoa meille ajan tai viimeisimmät uutiset, voimme asettaa hälytyksiä ja käyttää myös sekuntikelloa.

Voimme myös hallita kotiamme Alexan kanssa, digitaalisella tavalla. Esimerkiksi lämpötilan säätäminen, kuten termostaatin asettaminen, on myös yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Wi-Fi-yhteys, mukaan lukien jopa valot ja pistokkeet, sekä monia muita toimintoja, joita voit tehdä Alexan kanssa.

amazonin kaikupiste

Samalla tavalla voimme seurata tarkasti suosikkiurheilumme viimeisimpiä uutisia, kuten live -pelikertomuksia, tai tietää Alexan kautta, milloin seuraava peli on. Kaikki tämä ja paljon muuta voimme tehdä tämän virtuaalisen avustajan kanssa. Yhteiskunnan tällä hetkellä saavuttama teknologinen kehitys on uskomatonta, epäilemättä nämä tiimit ovat parantaneet elämäämme täysin, joten voimme myös soittaa ja vastaanottaa puheluita.

Kuinka voin päivittää Echo Dotin laiteohjelmiston tai ohjelmiston uusimpaan versioon?

Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joita Echo Dot -käyttäjät käyttävät parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tietenkin se on tehtävä, alun perin se päivitetään automaattisesti niin kauan kuin tietokone on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Joskus se on kuitenkin tehtävä manuaalisesti, mutta epäilemättä sen tekeminen on erittäin yksinkertaista, joten kiinnitä huomiota seuraaviin suoritettaviin vaiheisiin.

Ensinnäkin meidän on avattava Alexa -sovellus mobiililaitteellamme, menemme kohtaan Asetukset. Seuraavaksi valitsemme ’Echo Dot’, sen jälkeen siirrymme kohtaan ’About’ ja sitten napsauta ’Tarkista ohjelmistoversio’.

Tämän jälkeen laiteohjelmiston voi päivittää kahdella tavalla. Yhdessä niistä meidän on tarkistettava Echo Dot -ohjelmisto Alexa -sovelluksesta. Sitten sammutamme sen ja annamme sen levätä noin minuutin ajan, sitten kytket sen päälle emmekä käytä sitä puoleen tuntiin tai pidempään. Ajan lopussa meidän on huomattava, että ” sininen ” värirengas muuttuu vihreäksi ja pyörii, tämä osoittaa, että se päivittyy.

Kun annamme päivityksen täyttyä ja sitten se käynnistyy uudelleen, teemme ” Koti -asetukset ” Alexan ja Echo Dotin välillä ja voila, se tulee Päivitetty uusimmalla laiteohjelmistolla.

kaikupiste hiljainen tilaKuinka tarkistaa ja asentaa laiteohjelmistopäivitykset manuaalisesti Echo Dotille?

Aloitamme Echo Dot -laiteohjelmistopäivitysten etsimisen ja asentamisen manuaalisesti ”Alexan hiljentäminen”, kuten aiemmin mainitsimme, niin että ”rengas” muuttuu ”punaiseksi”. Tärkeintä on aina, että sinulla on Internet -yhteys, ja automaattisesti ’Alexa’ ilmoittaa, että se tarvitsee päivityksen. Annamme sen tehdä sen ja käynnistämme sen sitten uudelleen, jotta se toimii normaalisti ja uusimmassa versiossa.