Skip to content

Facebook: Tiedä kuka vierailee profiilissani olematta ystäväni

4 de syyskuu de 2021
lupa logos facebook 13965

Facebook on ollut monista syistä ja pitkään yksi maailman käytetyimmistä sosiaalisista verkostoista. Ei vain kiistanalaisen alustan vuoksi, vaan myös mielenkiintoisten toimintojen piilottamiseksi.

On monia asioita, joita et todennäköisesti tiennyt Facebookista, ja huomaat tänään vaikuttavan. Sinä haluat tietää joka vierailee profiilissasi Facebookissa olematta ystäväsi?

Jos vastaus on kyllä, älä irrota itseäsi tästä artikkelista. Olet varmasti lukenut monia sivuja ja sovelluksia saadaksesi tietää. Mutta todellisuudessa löydät vastauksen samasta sosiaalisesta verkostosta. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset tietääksesi mistä on kyse.

Vaiheet tietää, kuka vierailee Facebook -profiilissasi

Kaikkien vaihtoehtojen joukossa on vaihtoehto, joka nauttii paljon turvallisuudesta. Koska sinun ei pitäisi syöttää tietojasi millekään alustalle. Sinun tarvitsee vain kirjautua Facebook -tiliisi tietokoneeltasi.

Siirry sivun lähdekoodiin

  1. Kirjaudu Facebookiin.
  2. Siirry profiiliisi.
  3. Kun olet Facebook -profiilissasi, sinun on napsautettava sivua hiiren kakkospainikkeella ja valittava vaihtoehto ”Näytä lähdekoodi”.
  4. Aktivoi selaimesi hakutyökalu (Ctrl + F).
  5. Hae sanaa ”kaverilista”(Kaikki pienet kirjaimet, älä lainausmerkkejä).
  6. Aloita haku painamalla ”Enter” -näppäintä.

Seuraavaksi näet luettelon koodeista (esimerkiksi: 0000000000-2). Ensimmäiset koodit kuuluvat yleensä ihmisille, jotka ovat käyneet tai nähneet profiilisi. Selvittääksesi, keitä he ovat, sinun on:

  • Kopioi yksi koodeista.
  • Kirjoita selaimeesi https://www.facebook.com/
  • Liitä kauttaviivan (/) jälkeen aiemmin valitsemasi koodi.

Tiedä kävijöidesi koodit

Jos olet utelias tietämään, kuka käy profiilissasi, on olemassa täysin totuudenmukainen tapa selvittää ja mikä parasta, ilman ärsyttävien sovellusten lataamistaSinun tarvitsee vain noudattaa seuraavia vaiheita: Kirjaudu ensin normaalisti Facebookiin ja kirjoita profiilisi. Napsauta tässä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”katso lähdekoodi”. Kun tämä on tehty, painamme ’Ctrl + F’.

Kun teet tämän, näkyviin tulee hakukenttä, johon kirjoitamme kaverilista, joka olisi ”kaverilista” ja osoitteessa paina Enter, näemme sarjan punaisia ​​koodeja joka päättyy numeroon -2, nämä kuuluvat yhteystietoihimme.

Liitä koodi ja tarkista, kuka käytti profiiliasi

Ensimmäiset koodit, jotka näemme, kun olemme suorittaneet edellisen toimenpiteen, ovat niiden yhteyshenkilöidemme koodit, jotka vierailivat profiilissa viime aikoina, kun kopioit mitä tahansa koodia ja liitä se hakupalkkiin Selaimessa näemme viimeisen henkilön, joka on vieraillut profiilissamme Facebookissa.

Kuinka tietää, kuka näkee Facebook -tarinani olematta ystäviä

Kuten luultavasti tiedät, Facebookissa on osio ”Ihmiset, joita saatat tuntea”. Yleensä Facebook analysoi kontaktit, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa muilla sen omistamilla alustoilla (Instagram tai WhatsApp).

On kuitenkin erittäin tärkeä yksityiskohta, jota kaikki käyttäjät eivät tiedä. Ja se on se, että suurella turvallisuudella useat tässä osiossa näkyvät käyttäjät ovat nähneet profiilisi.

Monet saattavat ajatella, että nämä ihmiset näyttävät keskinäisten ystävien perusteella. Ja itse asiassa et ole väärässä ajatellen sitä. Tästä huolimatta, ei ole ainoa syy niiden esiintymiseen. Jos käyttäjä on käynyt profiilissasi, se näkyy lähes varmasti mainitussa osiossa.

Oletko erittäin suosittu Facebookissa?

Sosiaalisille verkostoille on yleensä ominaista kaksi asiaa. Ensimmäinen on se, että voit jakaa erityyppistä sisältöä ystäviesi ja perheesi kanssa. Toinen on se, että on myös erittäin hyödyllistä tavata ja tavata uusia ihmisiä alueellasi.

Riippuen siitä, miten käytät profiiliasi, käytät sitä varmasti huomaat, että on monia ihmisiä, joita et tunne. He kuitenkin seuraavat sinua tai haluavat lisätä sinut. Joko et unohda jakamiasi asioita tai koska he haluavat tavata sinut.

Todennäköisesti nämä ihmiset, jotka haluavat lisätä sinut Facebookiin, ovat käyttäjät, jotka ovat aiemmin käyneet profiilissasi. Mistä tiedät? No, tietämättäsi, Facebook on varmasti jättänyt sinulle vihjeen.

suosittuja Facebook -ilmoituksia

Vastaus, nenän alla

Uteliaisuus voi lopulta antaa sinulle vaikeita aikoja. Kun yritetään selvittää tällaisia ​​yksityiskohtia, on tonnia sivuja ja sovelluksia. Kaikki eivät kuitenkaan ole luotettavia. Niin yritä tehdä tutkimustasi, jotta et joutuisi tietojenkalastelun tai identiteettivarkauden uhriksi. Tilisi voi olla vaarassa.

Antamalla Facebook -tilillesi kirjautumistiedot, profiilisi hakkerointi on erittäin yksinkertaista. Tarkista käyttämäsi alustan maine ennen sen käyttöä. Vaikka tietysti olisi suositeltavaa olla käyttämättä niitä. Vähemmän, kun Facebook antaa sinulle pienen vihjeen siitä, kuka näkee profiilisi Facebookissa olematta ystäväsi.

Tunnetko sen henkilön?

Osoite koodilla lähettää sinut profiilissasi vieraillun henkilön profiiliin. Tämä auttaa myös tunnistamaan ihmiset, joiden kanssa keskustelet eniten … ja myös tietää, kuka on se, joka pitää viesteistäsi eniten!

Hyödynnä nämä temput ja työkalut täysimääräisesti toimittamatta tietojasi epäilyttävän maineen sivuille. Suojaa Facebook -tilisi ja selvitä, kuka sitä vierailee!