Skip to content

Gmail oletussähköpostina iPhonessa – yksinkertainen opetusohjelma

3 de syyskuu de 2021
persona usando iphone 14421

Tämän päivän artikkelissa näemme Kuinka tehdä Gmailista oletus- tai oletussähköposti iPhonella? IPhone -puhelimet kehittää amerikkalainen Apple -yhtiö, ja ne lanseerattiin markkinoille kesäkuussa 2007.

Julkaisemisensa jälkeen ne ovat olleet yksi huippuluokan matkapuhelimista, kunnes iPhone 12 Pro Maxiin on saatavana 29 mallia näistä puhelimista ja noin 193 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Näillä älypuhelimilla on oma iOS -käyttöjärjestelmä, joka on parhaiden joukossa. iOS: llä on ainutlaatuisia sovelluksia, jotka ovat hyvin harkittuja toiminnallisuuden ja käyttöliittymän suhteen. Yksi näistä sovelluksista on Mail tapauksessa iOS: n oletussähköpostipalvelu.

Mail on täydellinen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa vaihtoehtoja sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, roskapostien merkitsemiseen, yhteystietoryhmien luomiseen, tiedostojen siirtämiseen iCloudilla jne. Huolimatta hyvästä toiminnasta, Jotkut käyttäjät haluavat käyttää toista sähköpostipalvelua, kuten Gmailia. Siksi tänään näemme kuinka voin asettaa Gmailin oletussähköpostiksi iPhonessa? Selitämme alla olevat vaiheet.

Mikä on iPhonen oletussähköpostisovellus?

Uuden iPhonen löytämä oletussähköposti on ”Apple Mail” se on tavallinen sähköpostisovellus jonka avulla voimme lähettää, vastaanottaa ja järjestää tietoja. Erona on se, että tilin luomiseen tarvitset Apple ID: si. Tämä tekee siitä ainutlaatuisemman ja turvallisemman.

Mitä etuja Gmailin aktivoimisella oletussähköpostina on?

Koska näimme, kuinka voimme käyttää Gmailia oletussähköpostina, meidän on tiedettävä se Gmaililla, kuten kaikilla sovelluksilla, on omat etunsa ja haittansa. Siksi on järkevää, että tiedämme nämä Gmailin näkökohdat, joten tämän artikkelin lopussa teemme päätöksen siirtyäkö Gmailiin vai emme.

Aloitamme Gmailin positiivisista puolista. Tällä sovelluksella on kiertue, joka on auttanut sinua korjaamaan virheesi ensimmäisistä versioista, sillä se on yksi parhaista sähköpostin tarjoajista ja tuo käyttäjälle useita etuja.

  • Gmaililla on 4000 miljoonaa käyttäjää, joten kun käytät tätä sähköpostipalvelua, meillä on suuri joukko Gmailia käyttäviä tuttavia estää meitä kärsimästä sähköpostien välisistä yhteensopivuusongelmista.
  • Sillä on mahdollisuus hyödyntää Googlen ohjelmapakettia ja laajentaa sen tarjoamia työkaluja.
  • Luokittele saamamme sähköpostit automaattisesti, jättäen huomiotta ne, jotka voivat olla ärsyttäviä meille.
  • Sillä on hyvä turvallisuus, ja se tarjoaa kaksivaiheisen vahvistuksen, joka parantaa turvallisuutta postin saapuessa.

Mitä haittoja Gmailin käytöllä on?

Vaikka Gmaililla on merkittäviä etuja, sillä on joitain haittoja, jotka meidän on tiedettävä, jotta voimme saada täyden kuvan. Jotkut Gmailin eduista ovat:

  • Siinä on vain vähän tallennustilaa, sillä se on vain 25 megatavua, joka on Gmailin negatiivinen kohta. Ajan myötä tiedostot vaativat enemmän tilaa, mikä tekee niin pienestä tilasta vieläkin vähemmän.
  • Vaikka Gmaililla on erittäin mukava käyttöliittymä, kaikki sen tarjoamat toiminnot voivat hidastaa selaimesi lataamista.

Mitä minun tarvitsee aktivoida Gmail iPhonen pääsähköpostiksi?

Jotta voisimme tehdä tämän muutoksen, meidän on aiemmin asennettava Gmail -sovellus iPhoneen synkronoidulla tilillä. Myöhemmin siirrymme laitteen asetuksiin, valitsemme Gmail -kuvakkeen ja siirrymme sitten vaihtoehtoon Oletussähköpostisovellus, kosketa Gmail -kuvaketta uudelleen ja siinä kaikki. Olemme jo asettaneet uuden oletussähköpostin.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä Gmailin päivitysten ansiosta, vaikka tämän tyyppisiä muutoksia on myös mahdollista tehdä muiden sovellusten kanssa.

ios

Se on käyttöjärjestelmä, jonka Apple on suunnitellut tuotteilleen yksinkertainen, sujuva ja tyylikäs käyttöliittymä, ilman suurta valikoimaa mukautuksia, mutta se hyödyntää täysin laitteen ominaisuuksia. Vaikka viime vuosina se on joutunut kohtaamaan voimakasta kilpailua erityisesti Googlen ja sen Android -laitteiden kanssa.

gmail -logo

Päivitetty Gmail -sovellus

Viime vuosina Google on julkaissut useita Gmailin iOS -päivityksiä sekä päivityksiä tuotteidensa sähköpostinhallintapalveluun, helpottaa tiedostojen hallintaaKoska se tekee niistä enimmäkseen yhteensopivia, käyttäjät voivat nyt liittää kaikenlaisia ​​asiakirjoja helposti ja yksinkertaisesti.

Missä voin muuttaa iPhonen oletussähköpostin?

Gmailin asettaminen oletussähköpostiksi on yksinkertainen toiminto, joka on suhteellisen uusi. IOS -versioissa ennen iOS 14: ää emme voi asettaa Gmailia oletusarvoksi. IOS 14: stä, jos voimme asettaa muut sovellukset oletukseksi. Seuraavaksi näemme yksinkertaiset vaiheet, jotta voimme käyttää Gmailia oletussähköpostina.

Siirry iOS -asetuksiin

Kun kytket iPhonen puhelimeen virran, meidän on ensin siirryttävä ”asetukset” -alueelle, josta päästään App Storesta saataviin Gmail -sovelluksiin.

Valitse Gmail

Pääset sisään mahdolliset ohjelmat tulevat näkyviin joka voi toimia postina, kun Gmai on käytettävissäl.

Paina Oletussähköpostisovellus

Kun olemme löytäneet Gmail -sovelluksen, meidän on ”napautettava” sovellusta, jotta voimme myöhemmin havaita vaihtoehtojen ”Oletussähköpostisovellus” -tilan.

Vaihda Gmailin sähköposti

Kun olemme valinneet Gmailin, kaikki sen toiminnot ovat oletusarvoisia iPhonen laitteessa.

Kun olemme noudattaneet kaikkia näitä vaiheita, voimme määrittää Gmail -tilimme paremmin iOS: ssä, jos päätämme käyttää toista vaihtoehtoa Gmail tai Mail, meidän on sovellettava samoja vaiheita muuttaaksesi oletuspostia. Lisäksi näitä vaiheita voidaan käyttää iPhonen oletussovelluksen muuttamiseen kaikilta osin.