Skip to content

Kuinka tuntea henkilön Gmail etu- ja sukunimen mukaan

4 de syyskuu de 2021
portatil sobre cama gmail 14705

Gmail on palvelu, joka on suunniteltu pitää ihmiset yhteydessä toisiinsa, joten on normaalia kysyä itseltämme, kuinka voimme löytää henkilön sähköpostin? Tätä varten on olemassa useita erittäin hyödyllisiä työkaluja.

Syyt, miksi pyrimme kommunikoimaan jonkun kanssa, voivat olla hyvin erilaisia. Ja ne vaihtelevat yrityksestä perheeseen. Joten jos meillä ei ole muu viestintätapa, mikä on parempi kuin lähettää sähköpostia. Loogisesti meillä on oltava käyttäjä Gmailissa ja myös jos haluamme päivittää tietomme suojataksemme tilimme.

Mitä vaihtoehtoja on käyttäjätilin löytämiseen?

On monia vaihtoehtoja tietää Gmail tai muu sähköposti henkilöltä. Voit etsiä nimiä eri sähköpostiviestien yhteystietoluettelosta tai käyttää joitain verkkosovelluksia. Internetissä on laaja valikoima sovelluksia, jotka auttavat käyttäjiä löytämään sähköpostit, joissa on hyvin vähän henkilökohtaisia ​​tietoja.

Hae suoraan luettelosta

Jos olet jo lähettänyt sähköpostin henkilölle, tämän henkilön sähköpostiosoite säilyy tallennettu yhteystietoluetteloosi. Siksi tietääksesi tarkalleen, mikä on jonkun sähköpostiosoite, riittää vain etsiä hänen nimensä yhteystietoluettelostasi. Kun se on löydetty, on mahdollista lähettää viesti tai sähköposti tai kirjoittaa se ja tallentaa se muualle.

Hae Googlesta etu- ja sukunimen perusteella

Jos haluat tietää henkilön sähköpostin, Google on paras vaihtoehto aloittaa etsiminen. Aloittaaksesi sinun on kirjoita henkilön nimi lainausmerkkeihin selaimen hakukoneessa sekä sana Gmail tai muu sähköposti. Kun haku on tehty, Google näyttää sinulle tällä nimellä rekisteröidyt vaihtoehdot. Sitten sinun pitäisi yrittää löytää etsimäsi henkilön osoite.

Hae postista sen puhelinnumeron perusteella

Samalla tavalla voit tuntea henkilön Gmailin tai sähköpostin käyttämällä hänen puhelinnumeroaan. Tätä varten sinulla on oltava oikea henkilö, jonka haluat löytää, ja avaa Google -hakukone.
Myöhemmin sinun on vain pakko kirjoita henkilön puhelinnumero lainausmerkkeihin ja sitten sana Gmail. Google näyttää jälleen vaihtoehdot, jotka vastaavat kyseistä numeroa sähköpostin kanssa.

Toinen tapa selvittää tietyn henkilön Gmail hänen puhelinnumeronsa avulla on käyttää sovelluksia. On sovelluksia, kuten Mail Tester tai Rapportive, joissa voit hakea tiettyä sähköpostia, jossa on vain henkilön nimi tai puhelinnumero.

Muita tapoja saada sähköpostia verkossa

Muita tapoja oppia tuntemaan henkilön Gmail on käyttäen sosiaalista mediaa. Rekisteröidy sosiaaliseen verkostoon kaikkien on annettava sähköpostiosoite. Siksi sähköpostit linkitetään aina näihin virtuaalisiin alustoihin.

Joten löytääksesi tarvitsemasi sähköpostit, sinun on kirjoitettava hakukoneeseen sen henkilön nimi ja sukunimi, jota yrität seurata. Myöhemmin, kun olet löytänyt henkilön, kannattaa tarkistaa profiili löytääksesi kyseiseen tiliin linkitetyn sähköpostin

Toinen vaihtoehto on käyttää sovelluksia, ja tässä Yksi ensimmäisistä ilmaisista vaihtoehdoista, jotka meidän on löydettävä jonkun Gmailista, on Anymail Finder -sivun kautta. Voit käyttää sitä tekemällä haun luotetusta selaimestasi. Sen pääsivu on ensimmäinen, joka tulee näkyviin, jotta voit käyttää sitä, sinun on vain rekisteröidyttävä perustiedoilla. Tämä on yksinkertaisesti protokollaa, sinun ei tarvitse peruuttaa mitään käyttääksesi sitä.

Jos katsot päänäyttöä, löydät eräänlaisen hakukoneen, tässä sinun on annettava etsimäsi henkilön nimi ja sukunimi. Jos tiedät lisäksi yrityksen missä työskentelet, haku on helpompaa.

Tämä haku on varmempi, kun henkilö käytti tietämyksessään todellisia tietoja tietueeseen. Voit välttää yhteydenoton vaihtamalla käyttäjänimesi Gmailissa, jotta myyjät eivät ota sinuun yhteyttä.

Toinen vaihtoehto suorittaa tämä haku on Etsi tämä sähköposti, tämä sivu viittaa itseensä keltaisen sivun tyypiksi. Koska sillä on kyky löytää minkä tahansa tyyppinen sähköpostiosoite. Voit käyttää sitä vain siirtymällä sen pääsivulle ja kun avaat sen, näet pienen keltaisen hakupalkin.

Täältä sinun tarvitsee vain syöttää sen henkilön nimi, johon haluat ottaa yhteyttä, ja sivu löytää sen. Kun saavutat yhteydenotto henkilöön on erittäin suositeltavaa että kirjoitat henkilökohtaisen allekirjoituksen sähköposteihisi. Tällä tavalla henkilö tietää aina, kuka ottaa häneen yhteyttä.

Etsi henkilö, jolla on gmail sekä etu- ja sukunimi

Sähköposti: Hunter ja sen laajennus Chromelle

Hunter -sovellus on työkalu, jonka avulla ihmiset voivat löytää sähköpostit muilta ammattilaisilta. Tämä sovellus on keskittynyt yritystyöpaikalle, joten sillä on valtava tietokanta, jossa on tuhansia sähköposteja.

Jotta voit käyttää tätä sovellusta, sinun on tehtävä virtuaalinen rekisteröinti sen alustalla www.hunter.io ja linkitettävä sitten Googleen. Sitten sinun on napsautettava vaihtoehtoa Verkkotunnuksen haku päästäksesi sähköpostihakukoneeseen. Kun olet siellä, voit laittaa sen paikan URL -osoitteen, josta haluat löytää haluamasi Gmailin.

Sitten sovellus näyttää useita sähköpostiosoitteita, jotka osoittavat, onko se vahvistettu tili vai ei. Jos siinä on vihreä piste, se johtuu siitä, että sähköpostiosoite on kelvollinenJos se on keltainen tai punainen, se johtuu siitä, että sähköposti saattaa olla väärä tai vahvistamaton.

tiedät gmailin henkilöstä, jolla on sumacr

Koska se on yritystyyppinen sovellus, Hunter on yksityistetty työkalu, jonka palveluista on maksettava, mutta voit käyttää täysin ilmaista versiota, jossa sinulla on mahdollisuus suorittaa viisikymmentä hakua kuukaudessa. Lisäksi tässä sovelluksessa on useita yhdistelmiä tai paketteja, jotka helpottavat maksua niille ihmisille, jotka tarvitsevat suorittaa monia hakuja.

Lisää CR

Internetissä on enemmän erikoistuneita sähköpostihakusovelluksia. Tämä koskee SumaCR: ää, joka on sovellus serittäin tehokas rivatisoitu tietää Gmailin sähköpostiosoite, jonka haluat löytää.

Kuten voitte kuvitella, on vielä enemmän sivuja ja sivustoja, jotka vastaavat sähköpostien paikantamisesta. Tämä on tapaus SumaCR, verkkosivusto, jonka tehtävänä on tehdä tämä tehtävä erittäin nopeasti. Sen syöttäminen on sama kuin edellisissä tapauksissa, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys Internetiin ja suorittaa haku.

Tällä verkkosivustolla on erityispiirre ja se on, että sillä on käyttöoikeus. Voimme kuitenkin rekisteröidä ja käyttää sinun palvelut kuukauden ajan täysin ilmaiseksi, tämän jälkeen, jos joudumme hankkimaan lisenssin. Tätä varten, jos haluamme jatkaa sivun käyttöä.

Rekisteröitymisen jälkeen meidän on siirryttävä osioon uuden kontaktin lisäämiseksi. Ja täällä lisäämällä henkilö, tämän jälkeen ilmestyy ruutu, johon voimme syöttää erilaisia ​​tietoja, kuten henkilön nimen, sukunimen. Voimme myös syöttää ylimääräisiä tietoja, kuten puhelinnumerosi, jos meillä on niitä. Lisäksi jos tiedämme työpaikkasi, voimme syöttää nämä tiedot.

Kun tämä kaikki on valmis, meidän on vain pakko Napsauta alla olevaa sinistä laatikkoa ja haku alkaa. On huomattava, että mitä enemmän tietoja syötetään, sitä nopeampi haku on.