Skip to content

Lataa ja aktivoi Gmail -widgetit – Android tai iPhone

2 de syyskuu de 2021
logo gmail android 14247

Gmail on yksi sähköpostipalveluista useimmat ihmiset käyttävät eniten, onnistui tällä hetkellä ohittamaan sähköpostialustan sähköpostin, koska useimmat Google -sovellukset pyytävät Gmail -tiliä, jotta he voivat käyttää mahdollisimman monia toimintoja ja parantaa käyttäjäkokemusta samoilla alustoilla.

Gmail -sovelluksen on kehittänyt Googlen yritys, ja kun se on kestänyt yli viisi vuotta beetavaiheessa, sen virallinen julkaisu voi tapahtua 7. heinäkuuta 2009 sen perustamisesta lähtien Pystyn valloittamaan suuren määrän ihmisiä Erinomaisen suunnittelunsa ja sähköpostiensa lähettämisen tehokkuutensa ansiosta se onnistui lisäksi vuonna 2012 ylittämään alustat, kuten Outlook

Nykyään Google tarjoaa Gmail -alustan palvelut ilmaiseksi, jolloin kuka tahansa voi luoda Gmail -tilin millä tahansa laitteella.

Useat saman alustan toiminnot ovat kuitenkin sellaisia, joita useimmat Gmailia älypuhelimillaan käyttävät ihmiset eivät tiedä, ja että on mahdollista luoda pikavalintoja joihinkin toimintoihin sovelluksen tehtävien suorittamiseksi tehokkaammin, nämä pikanäppäimet tunnetaan nimellä widgetit.

Gmail -sovellus sillä ei ollut widgetin lisäämistä aloitusnäytössä, ja vasta viimeisimmässä päivityksessä voit luoda sovelluswidgetin, joka toimii pikakuvakkeena Gmail -viestialustalle ja luo pienen sovellusikkunan aloitusnäyttöön.

Lisää tämä widget laitteeseemme se on helppo ja yksinkertainen tehtävä, sitten näytämme sinulle kuinka lisätä gmail -widget helposti laitteen käynnistysvalikkoon.

Aktivoi Gmail -widgetit Androidissa

 • Gmail -widgetin lisääminen Android -laitteeseesi edellyttää pidä näyttöä painettuna aloita, kunnes lisää vaihtoehtoja -valikko tulee näkyviin
 • Valitse Widgetit, jos haluat käyttää puhelimessasi käytettävissä olevien widgetien luetteloa
 • Etsi Gmail -sovelluksen widget
 • Pidä sitä painettuna ja vedä se aloitusosioon, johon haluat sijoittaa sen
 • Ja valmis! Gmail -widget on käytettävissä puhelimesi etusivulla

Aktivoi Gmail -widgetit iPhonessa

 • Lisää widget laitteeseen iOS -käyttöjärjestelmän kanssa Se on aivan yhtä yksinkertaista kuin Android -laitteella: aloittamiseksi sinun on painettava tyhjää tilaa laitteen aloitusnäytössä, kunnes sovellukset liikkuvat
 • Sitten sinun on valittava vaihtoehto ”lisätä” joka on puhelimen näytön vasemmassa yläkulmassa
 • Tämän vaihtoehdon painaminen näyttää kaikki laitteen widgetit, valitse Gmail -sovelluksen widget ja valitse sitten kolmen käytettävissä olevan widget -koon välillä ja paina sen jälkeen lisää -vaihtoehtoa lisätäksesi se alkuun
 • Ja valmis! sinulla on Gmail -widget puhelimessasi.

Gmail -widgetit ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne tarjoavat käyttäjille erittäin käytännöllisiä toimintoja ja vaihtoehtoja saatavana Androidille ja myös IOS: lle ja helpottaa Gmail -toimintojen käyttöä. Parhaiden widgetien joukossa meillä on:

 • Skannaa Google Drive: Tämän Google Driven toiminnon avulla voit skannata asiakirjoja nopeasti ja säästää aikaa, koska tarvitset vain widgetin työpöydälläsi ja voit käyttää sitä nopeasti.
 • Kuukausi: on sovellus, jonka synkronoit Google -kalenterin kanssa ja jossa voit tehdä merkintöjä ja olla tietoinen toiminnastasi.
 • Shazam: Tämä sovellus antaa sinulle widgettejä, jos haluat tietää, mitä kappaletta soitetaan etkä tiedä mitä se on, tällä työpöydän widgetillä sinun tarvitsee vain avata matkapuhelimesi lukitus ja käyttää sitä nopeasti ja tiedät, että kuuntelet, se säästää paljon aikaa.
 • Googlen sopivuus: Ne ovat saatavilla sekä Androidille että iOS: lle, vaikka niillä on erilainen rakenne, mutta ne tarjoavat samanlaisia ​​toimintoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi fyysisessä tai urheilutoiminnassasi.

gmail -kuvake

Widgetit ovat pieniä työkaluja, jotka pystyvät helpottaa tiettyjen toimintojen suorittamista ja samalla ne toimivat pikavalintoina tiettyjen sovellusten toimintoihin.

Nämä widgetit voidaan valita puhelimemme aloitusnäytöstä, ja on myös huomattava, että näitä työkaluja voidaan käyttää sekä laitteissa, joissa on Android -käyttöjärjestelmä, että puhelimissa, jotka toimivat iOS -käyttöjärjestelmän kanssa.

Lisää widgetit aloitusnäyttöön

Jotta voimme lisätä widgettejä aloitusnäyttöön, meidän on pidettävä painettuna laitteen aloitusnäyttöä päästäksemme lisävaihtoehtovalikkoon, minkä jälkeen meidän on valittava näytön alareunassa oleva widget -vaihtoehto .

Napsauttamalla tätä vaihtoehtoa pääsemme laitteessamme käytössä oleviin widgetteihin, joita voimme käyttää ja lisätä aloitusnäyttöön, pitämällä painettuna haluamasi widgetin kuvaketta ja sijoittamalla sen mihin tahansa aloitusvalikon osaan, ja ¡valmis!, voit käyttää widgettejä suorittaa tiettyjä tehtäviä nopeammin ja tehokkaammin.