Skip to content

Gorillas Ghost Supermarketit: mitä ne ovat ja miten ne toimivat

3 de toukokuu de 2022
productos refrigerados 18759

Tällä hetkellä Ghost-supermarketit ovat trendi, nämä koostuvat kaupoista, jotka eivät ole avoinna yleisölle ja jotka tarjoavat sovellusten kautta tuotteitaan varastossa. Tämän seurauksena tämän tyyppisestä palvelusta on tullut erittäin suosittu. Lisäksi he lupaavat tuoda tekemäsi ostokset kotisi ovelle enintään 10 minuutissa. Näin Gorillas App tarjoaa tämän ainutlaatuisen palvelun.

Millainen on Gorillasin myyntistrategia?

Voidaan sanoa, että Gorillat on aggressiivinen markkinointiorganisaatio, kuten useimmat palvelut nykyään. Siinä korostetaan erittäin hyviä tarjouksia, jotka herättävät ostajien huomion. Yksi tämän sivun nähtävyyksistä on joidenkin tuotteiden edullinen hinta kilpailijoihin verrattuna. Toimitus tarkoittaa siis edullisia kustannuksia, sillä sen arvo on 1,80 euroa per tilaus.

Toisin sanoen tämä sovellus, kuten monet muut saman tyyliset, sijoittaa mainoksensa erittäin hyvin. Ne, jotka edistävät sen käyttöä a tehokas vaihtoehto ostosten tekemiseen kotoa melko lyhyessä ajassa.

Myös ne saman alustan mainokset, jotka houkuttelevat ostajan edulliseen hintaan ja jopa kilpailijoita parempiin hintoihin.

Kuluttajat ovat yleensä melko visuaalisia, ja useimmat etsivät aina säästää muutaman pennin hankinnoissaan. Siksi Gorillat hyödyntävät tätä ominaisuutta ja muutat sen eduksi myyntissäsi.

Mitä varten Gorillas Ghost Supermarketit ovat?

Varastot koostuvat pienistä yleisöltä suljetut laitokset jotka sijaitsevat kullakin vyöhykkeellä kattamaan 2 km:n säteen.

Riippuen siitä, missä olet, voit nähdä useita samassa kaupungissa. Nämä palvelevat sovelluksen tarkoitusta, joka on nopeat toimitukset.

miten gorilla ghost supermarketit toimivat

Jokaisessa laitoksessa on useita hyllyt täynnä luettelossa lueteltuja tuotteita. Siinä on myös varasto pakatuille tai jäähdytetyille tuotteille jo myytyjen tilalle.

Yrityksen työntekijät valmistelevat tilauksesi lähimpänä toimipaikkaasi. Tästä syystä näiden paikkojen löytäminen on nykyään yleistä.

Tulevatko tilaukset todella alle 10 minuutissa?

Kyllä, vaikka se saattaa tuntua valheelta, koska ostosten tekemiseen on lyhyt aika. Sinun tarvitsee vain ladata Gorillas-sovellus ja tehdyt tilaukset saapuvat kotiovellesi kymmenessä minuutissa.

Yritys on valmistautunut siihen, että sen työntekijät voivat koota laukut ostoksesi kanssa hetkessä enintään kaksi minuuttia. Kun se on valmis, se toimitetaan paikan ulkopuolella odottavalle jakajalle ja lähtee välittömästi määränpäähän.

Toimipaikan sisällä olevien työntekijöiden nopeus ja useiden käyttö tekevät lupauksen ”supernopeista” ostoksista totta.

Yksi Gorillasin eduista yrityksenä on se on tunnollisia työntekijöitä, jotka pitävät huolta yrityskuvasta. Tällä tavalla he tekevät parhaansa täyttääkseen lupauksensa toimittaa ostoksesi kymmenen minuutin sisällä.

Tarvittaessa he eivät epäröi auttaa kollegoitaan, jotta tilaukset toimitetaan sovittuna aikana.

Siellä on hyvä toveruuden tunne, mikä tekee toisinaan hektisesti kuluvasta työpäivästä kaikkien siedettävän. Mitä tuloksia miellyttävän työympäristönharmoninen ja hyvä palvelu.