Skip to content

Mitkä Espanjan kaupungit voivat käyttää ”gorilloja” kotitilausten tekemiseen?

27 de huhtikuu de 2022
logo app 18778

Gorillas on pikatoimituksen erikoistoimisto, joten sen jakelijat pystyvät myöntämään ostoksen muutamassa minuutissa hintaan 1,80 euroa per tilaus. Sovelluksen päätavoitteet ovat paikallisten pienyritysten suosiminen, vastuullisen kulutuksen edistäminen ja ruokahävikin vähentäminen, joten tässä lausunnossa näytämme sinulle Espanjan maan kaupungit, jotka voivat käyttää tätä alustaa kotiinkuljetusten tekemiseen.

Voinko käyttää Barcelonan gorilloja?

Gorillas-sovellus laskeutui Katalonian pääkaupunkiin vuonna 2021, ja tavoitteena on siirtää supermarketin ostoslistasi muutamassa minuutissa kotisi ovelle. Tämä on Berliinissä syntynyt nouseva yritys, joka on jo yli 30 kaupungissa Euroopassa, joista erottuvat: Amsterdam, München tai Lontoo.

Toisin kuin muut sovellukset, jotka käyttävät tämäntyyppistä menetelmää, Gorillas-alusta on omistettu vain toimittaa laitoksen oston kotiisi pimeiden liikkeidensä kautta, eli ihmisiltä suljettujen yritysten kautta, joissa tuloja on vain saman yrityksen ratsastajilla.

Sovellus saapui Barcelonan kaupunkiin kahdella myymälällä, jotka sijaitsevat nimenomaan Esquerrassa ja Dreta del Eixamplessa, jotka olivat kaupunginosia, joissa sovellus toimii vuonna 2021. Katalonian kaupunki Barcelona on avainpaikka, koska se on ulkomaalaisten ja turistien suosima paikka, mikä on valtava plussa.

Tämä on maakunta, jossa tätä palvelua pyydetään eniten. Tästä syystä on tärkeää mainita, että Gorillat he tekevät lähetyksiä Barcelonan suurimmissa kaupungeissa. Seuraavaksi mainitsemme kaupungit: Arc de Triomf, Gracia, Les Corts, Eixample Dreta ja Eixample Esquerra. Joten jos kuulut johonkin näistä, voit hyödyntää tätä Gorillasin tarjoamaa palvelua.

Palvelun käyttö on melko yksinkertaista. Barcelonassa asuva henkilö valitsee sovelluksen kautta tarvitsemansa tuotteet hedelmistä naamioihin tai paperiin lahjojen käärimiseen. Sitten ratsastaja toimittaa pyydetyn tilauksen kotisi ovelle muutamassa minuutissa.

Onko Madridissa mahdollista käyttää gorilloja?

Toistaiseksi Gorillas-sovellus ei sijaitse kaikissa Espanjan maakunnissa. Vaikka on todennäköistä, että myöhemmin tämä sovellus tavoittaa enemmän paikkoja Espanjassa, kaikki riippuu palvelua käyttävien käyttäjien kysynnästä. Varmaa on, että alustaa voidaan käyttää Madridissa.

On tärkeää mainita, että tämän yrityksen toimitus Se sijaitsee Madridin kuudella pääalueella. Jos asut jonkun heistä lähellä, olet erittäin onnekas, sillä lähettäjät toimittavat ostoksesi alle 12 minuutissa. Alueet ovat seuraavat: Centro, Chamberí, Chamartín, Retiro, Cuatro Caminos ja Salamanca.

toimitusyritys gorillat

Gorillasilla on suljettuja alueita käyttäjille, joiden hyllyillä on jopa 3 000 tuotetta, kuten munia, keksejä, lemmikkieläinten ruokaa, saippuaa ja jopa tulitikkuja. Tilausta tehdessäsi löydät kaiken valmiina noudettavaksi ja toimitetaan kotiisi ennätysajassa.

Alusta tarjoaa luontotuotteita ja tuoreita elintarvikkeita kaikille käyttäjilleen. Tästä syystä yhä useammat ihmiset haluavat käyttää erilaisia ​​sovelluksia, kuten Getiria, tehdäkseen ruokatoimituksia verkossa. Tästä johtuen gorillat leviävät useampaan paikkaan Katalonian alueella.

Kuten useimmat kilpailijansa, Gorillas on päässyt vakaasti Madridin markkinoille vahvan markkinoinnin johdolla, joka on täynnä tarjouksia erottuakseen joukosta ja herättääkseen asiakkaidensa kiinnostuksen.

Voiko gorilloja käyttää Valenciassa?

Valencia on yksi niistä onnellisista alueista, jossa Gorillas-sovellusta voidaan käyttää ilman ongelmia. Palvelu toimittaa lähetyksiä eri paikkoihin Espanjan alueella. On otettava huomioon, että Valencia on yksi tärkeimmistä kaupungeista, jossa yksityishenkilöillä on kätevää käyttää tätä toimitusta.

käyttäjän pyytämät gorillot

Tämän kaupungin asukkaat voivat tehdä ostoksia ilman ongelmia. Valitse vain ruoka, jota haluat syödä, odota sitten kärsivällisesti ja odota pyyntösi toimitusta kotona. tilaamaasi tuotetta pitäisi saapua enintään kymmenessä minuutissakoska tämä on alustan päästandardi.

Gorillas-sovelluksella on palvelunsa Android- ja iOS-järjestelmille, josta pääset tavaraluetteloon. Sovelluksen ideana on, että tilaat sen kautta tarvitsemasi tuotteet lähialueesi yrityksiltä, ​​jotta jakaja pääsee matkustamaan ecobicilla.

Kuten suositulla Ruzafan alueella, tapahtuu myös samaa, sillä siellä ollessasi voit käyttää matkapuhelinta ja avata sovelluksen tehdäksesi minkä tahansa Gorillas-alustan tarjoaman tilauksen. Tämä tulee heti kotisi ovelle, kiitos sen työntekijöiden suuren tehokkuuden ja vastuullisuuden.

Mitä Zaragozan kaupungin alueita voi tilata Gorillasista?

Tämän sovelluksen palvelut eivät ole vielä toiminnassa Zaragozan alueella. Mutta älä huoli, sillä tämä organisaatio etsii parhaillaan työntekijöitä eri puolilta Espanjaa. On mahdollista, että Gorillat sijoittuvat pian tälle alueelle, tietysti kaikki riippuu laivausalustan käyttöpyynnöistä.

tilauksen vastaanottava henkilö

On syytä mainita, että sovellus on saatavilla muissa paikoissa, kuten Alicantessa. Joten jos asut keskustassa tai lähellä Gran Víaa, sinun tulee hyödyntää tilauksesi toteuttamista heidän tavaroitaan varten. Tämä on saavutettavissa avulla virallisella sivustollaan tai heidän sovelluksensa avulla.

Nykyään Gorillas-palvelu toteuttaa noin 300 tilausta päivässä varastoa kohden. Tämä voi kuitenkin vaihdella sijainnin mukaan. Suurin toimitusmäärä on Madridin ja Barcelonan kaupungeissa.