Skip to content

Missä Euroopan maissa Gorillazia voidaan käyttää? – Kuljetuspalvelu

3 de toukokuu de 2022
moto delivery 18760

Gorillas on sovellus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia kotoa. Lupauksella, että toimitus saapuu a aika ei ylitä 10 minuuttia. Toukokuussa 2020 Berliinissä lanseerattu se on tällä hetkellä yksi suosituimmista sovelluksista nopeiden toimitusten suhteen. Se on onnistunut leviämään 9 maahan Euroopan mantereella ja eri kaupunkeihin niissä. Sekä Pohjois-Amerikkaan, joka toimii 60 kaupungissa.

Onko mahdollista käyttää gorilloja Ranskassa?

Se on yksi niistä maista, joissa Gorillailla on toimitusyksiköitä, voit tehdä tilauksesi majoituksestamme. Niin kauan kuin olet mukana määritetyt vyöhykkeet sivulla, jotka tässä tapauksessa ovat Bordeaux, Lille, Lyon, Nizza ja Pariisi. Tämä on yksi niistä Euroopan maista, jossa on Gorillas-palvelu sekä Too Good To Go -palvelu.

Gorillas-varastojen menestys kaikkialla Euroopassa on varsin ilmeistä, ne aloittavat hallintansa kello 8.45 aamulla. Tämän aikataulun aikana toimivat tekevät niin klo 16.45 asti, kun taas iltapäivävuoron työntekijät saapuvat varastoon klo 16.15. He lähtevät klo 12.00, tämä olento kun palvelu päättyy.

Joten sinulla on päivän aikana hyvä hetki jatkaa ostoksesi. Lisättynä nopeuteen, jolla ne saapuvat kotiisi, tämä sovellus on paras vaihtoehto, jos haluat suorittaa ne mukavasti.

Voiko gorilloja tilata Saksasta?

Tilausten toteuttaminen Gorillas App -sovelluksella on mahdollista, tässä maassa kattavuus- ja toimitusyksiköitä on enemmän kuin muissa, koska tästä idea lähti.

Vain sinun on oltava määritetyillä alueilla jotka ovat Augsburg, Berliini, Bochum, Bonn, Bremen, Köln, Darmstadt, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Essen, Frankfurt am Main.

Voit myös nauttia tästä palvelusta Fürthissä, Gelsenkirchenissä, Hampurissa, Hannoverissa, Heidelbergissä, Karlsruhessa, Leipzigissä, Mannheimissa, Münchenissä, Münsterissä, Nürnbergissä, Offenbach am Mainissa ja Stuttgartissa.

Voinko pyytää palveluita Gorillasilta, jos olen Italiassa?

Tämä on myös yksi niistä maista, jotka liittyivät ”Gorillas” -trendiin, ja tämä sovellus on syrjäyttänyt kilpailun. Johtuen mukavuudesta ja nopeudesta, jolla hankit hankinnan. Jos haluat tehdä ostoksesi, ota huomioon peittoaluejotka ovat Bergamon, Florensen, Milanon, Rooman ja Torinon kaupungit.

gorilla toimituspalvelu

Missä osissa Belgiaa voi tilata gorilloja?

Tällä alueella on myös mahdollista tilata Gorillailta, vaikka sillä ei ole niin paljon kattavuutta kuin muissa maissa. Meidän on pidettävä se mielessä on kasvava yritys. Täällä voit tehdä ostoksesi mukavasti kotonasi, jos olet Antwerpenin ja Brysselin alueilla.

Onko mahdollista tilata gorilloja Tanskasta?

Jos olet tässä paikassa ja haluat tehdä ostoksesi kotona kuten Mercadonassa. Saat sen melko lyhyessä ajassa, voit käyttää Gorillas-sovellusta tässä maassa. Sinun on varmistettava, että olet sivulla ilmoitetuilla alueilla, kahdella on palvelu ja he ovat Antwerpen ja Bryssel.

Jos olen Alankomaissa, voinko tilata gorilloja?

Siinä on myös Gorillas-sovelluksen palvelut, tämä on tullut suosittuja nopeasti. Nykyään on melko yleistä, että ihmiset pyrkivät täyttämään ruokakomeronsa poistumatta kotoa mukavuuden vuoksi.

tässä kansakunnassa jakelupisteitä on useita, joka on yksi katetuimmista. Jos olet täällä, sinun on vain varmistettava, että olet määritetyillä alueilla.

Jotkut ovat Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Haag, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht ja Amsterdam.