Skip to content

Missä Euroopan maissa Too Good to Go toimii? – Kansainvälinen kattavuus

26 de huhtikuu de 2022
verduras cesta 18758

Too Good to Go on älypuhelimille tarkoitettu sovellus. jonka tarkoituksena on toimia välittäjänä kuluttajan, ravintoloiden tai päivittäistavarakaupan välillä. varten laittaa myyntiin tavarat, joita ei ole voitu myydä ennen kuin ne vanhenevat.

Täten, vähentää ruokahävikkiä. Se on erittäin hyödyllinen konsepti molemmille osapuolille, koska voit maistaa hyvää ruokaa kohtuuhintaan ja samalla välttää täydellisen menetyksen laitokselle. Tämä sovellus on yksi parhaista sovelluksista ruoan tilaamiseen kotiin, ja se on saatavilla suuressa osassa Eurooppaa.

Voidaanko Too Good to Go käyttää kaikkialla Isossa-Britanniassa nyt?

Sovellus on ollut menestys lokakuussa 2020 julkaistusta julkaisustaan ​​lähtien löytää hyvää ruokaa edulliseen hintaan otettiin erittäin hyvin vastaan ​​tänä pandemiavuonna. Tämä johtuu monien ihmisten synnytyksestä ja tulojen vähenemisestä.

Too Good to Go oli erinomainen vaihtoehto löytää ruokaa olematta liian kallista. Toistaiseksi Too Good to Go -sovellus on ollut käytössä 800 myymälää ja toimilupaa sen luettelossa, leviää koko Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Joten jos olet tässä maassa, ei ole ongelma käyttää sovellusta säästääksesi aterioitasi.

Kuinka käyttää ”Too Good to Go” -toimintoa Ranskassa?

Too Good To Go -sovelluksesta nauttiminen Ranskasta on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain rekisteröityä, mennä luetteloon ja katsoa kunkin laitoksen tarjoamat eri vaihtoehdot. Täältä voit valita niistä joista pidät eniten tai siirtyä karttaan valitaksesi sinua lähinnä olevan.

Tilauksenteon jälkeen sinun tulee maksaa ja noutaa se toimipaikalta työaikana. Ranskassa eniten kauppoja alustalle rekisteröitynyt kaupunki on Pariisi, johtuen tarjoajien määrästä sekä tilauksista löytyy jo kuponkeja tai erinomaisia ​​tarjouksia.

Onko ”Too Good to Go” -sovellus jo saatavilla Belgiassa?

Se on myös yksi maista, jossa voit käyttää Too Good to Go -sovellusta. Tämä sovellus on ollut täydellinen menestys, koska se estää suurten laitosten ruokahävikkiä ja on loistava vaihtoehto, jos haluat syödä hyvin edulliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja varmistaa, että olet lähellä yhtä Too Good To Go Belgiumin liikkeistä.

kansainvälinen kattavuus on liian hyvää

Kuinka käyttää ”Too Good to Go” -asetusta, jos olen Italiassa?

Too Good to Go -sovellus on ollut saatavilla nyt vuoden, säästää tuhansia ruokapakkauksia hukkaan joutumasta. Sovelluksen käyttäminen tässä maassa on sama, sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja katsoa karttaa, josta näkyy lähin toimipaikka aluettasi. Valitse mieleisesi tuotteet varastosta, maksa ja käy ostoksilla arkisin.

Onko Too Good to Go nyt ladattavissa Puolassa?

Tämä on yksi maista, joka on liittynyt ”Too Good to Go” -trendiin. Tämä sovellus ehkäisee ruokahävikkiä ja laitosten kokonaistappioita. Helposti pilaantuvien tuotteiden tarjoaminen luettelossaan kohtuuhintaan on yksi idea, joka mullisti ostostavan vuonna 2020.

Puolalaisen sovelluksen käyttämiseksi sinun on myös luotava rekisteröinti, aktivoitava sijaintisi ja Tarkista kartalta, mikä laitoksista on lähimpänä sinua. Tarkastelemalla saatavilla olevia tuotteita voit valita, maksaa ja noutaa ne ilmoitettuina aukioloaikoina.