Skip to content

Mitä ”Too Good to Go” -tyyppisiä sovelluksia on olemassa? – Lopeta ruokahävikki

24 de huhtikuu de 2022
aplicacion alimentos pedido 18755

Yksi ympäristöongelmista on ruokahävikki. Tämä johtuu siitä, että monet yritykset hävittävät ylijäämäruokaa. Tämä tarkoittaa sitä, että miljoonat tarvitsevat ruokaa roskiin. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on olemassa alustoja, jotka vastaavat näiden elintarvikkeiden markkinoinnista ennen kuin ne heitetään roskiin.

Too Good to Go on sovellus, jonka avulla ravintolat voivat myydä ylimääräisiä ainesosia kuluttajille välttääksesi ruoan roiskumista. Tämä alusta tarjoaa ravintoloille etuja vastineeksi myydessään ylijäämäruokaa, joka normaaliolosuhteissa heitettäisiin roskiin, mikä tarkoittaa, että kuluttajat voivat ostaa sitä alhaisin kustannuksin.

Mikä on Too Good to Go ja miten se toimii?

Tämä sovellus on välittäjänä ravintolat, jotka haluavat osallistua tähän liiketoimintamalliin ja asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan näitä tuotteita halvemmalla. Alusta saa etuja jokaisesta kauppiaiden ja kuluttajien välisestä kaupasta maksettavan palkkion ansiosta. Tilauksen teon jälkeen ruoka noudetaan sovitusta paikasta ja aikaan.

Mitä muuta sovellusta voin käyttää Too Good to Go sijaan?

Ajan myötä niitä on ilmestynyt suorat kilpailijat tai vastaavat vaihtoehdot. Joten edellisen sovelluksen lisäksi sinulla on myös monia muita vaihtoehtoja markkinoilla. Sinun tulee valita vain tarpeitasi parhaiten vastaava, siksi on hyvä pystyä visualisoimaan tärkeimmät vaihtoehdot.

Olio täydellinen paikallisille yrityksille ja naapureille

Se on alusta, joka toimii välittäjänä ostajien ja toimittajien välillä. Se kuitenkin poikkeaa siitä, että ruoan myynnin lisäksi sitä voidaan myös lainata tai lahjoittaa. Lisäksi elintarvikeyritykset ja sovelluksessa mukana olevat ihmiset voivat osallistua tähän sovellukseen. Käyttääksesi sitä sinun tarvitsee vain ladata Olio puhelimeesi.

”Mesä sanoo kyllä” maanviljelijöille

Tämä sovellus ei ole suunnattu tietyille yrityksille tai ihmisille, sen tehtävänä on yhdistää ostajat paikallisiin tuottajiin. ”Mesä sanoo kyllä” -sovelluksen käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin markkinat yhteisön sisällä. Alustan avulla voimme noutaa tilaukset vakiintuneesta paikasta tai se tarjoaa meille myös mahdollisuuden pyydä kotiinkuljetus.

Parasta ennen, paras ruokapäällikkö

Se on ilmainen sovellus, jossa voit paitsi ostaa, myös säilyttää ja hallita ruokaa. Parasta ennen sallii seurata ruokaa rekisteröity sovelluksen luetteloon kunkin tuotteen syklin seuraamiseksi.

Phenix jätteentorjuntatarjouksilla

Sen toiminto on hyvin samanlainen kuin Too Good to Go, se on sovellus, joka yhdistää ylijäämäruokakaupoista valmis myymään ne pois heittämisen sijaan. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus vaihtelevat jokaisella alueella, joten tapauskohtaisesti yksi sovellus on hyödyllisempi kuin toinen.

Nämä sovellukset ovat helpoin tapa saada ruokaa halvalla verrattuna hintoihin, joita saamme supermarketeista tai vastaavista yrityksistä. Jos meillä on vain mahdollisuus saada alennuskuponkeja, jotka myös niitä on vaikea lunastaa.

iloinen voidessani syödä sinut

Se on samanlainen sovellus kuin Liian hyvä mennä, joka toimii välittäjänä elintarvikeyritysten ja kuluttajien välillä, jotka haluavat ostaa ruokaa halvalla. Kun tilaus tehdään tälle alustalle, ilmoitettu summa on maksettava ja nostettava sitten kaupassa.

”En tuhlaa”, kansalaisjärjestön hakemus

Se on edellisten tapaan toimiva sovellus, joka tuo ruokaa kuluttajille, koska muuten ne joutuisivat roskakoriin. Suurin ero tämän sovelluksen ja kaikkien edellisten välillä on se sen johtajat ovat kansalaisjärjestö.

pöytäruoka ota mobiilikuva

Tämäntyyppiset sovellukset ovat hyvä vaihtoehto ihmisille saada ruokaa halvalla. Se on kuitenkin otettava huomioon hintaero ei ole niin suurikoska ne voivat vaihdella käytetyn sovelluksen mukaan.

Mikäli haluat tehdä tilauksen, voit tilata ruokaa ja muita tuotteita kotiin sovellusten avulla. Siitä huolimatta toisin kuin tavallinen toimitustilausruoka, joka on ostettu sovelluksista, kuten Too Good to Go, on halvempi.