Skip to content

Mitä mieltä ne, jotka ovat juoneet sitä, ovat Liian hyvästä mennä?

24 de huhtikuu de 2022
too good to go smatrphone app alimentos 18781

Too Good to Go on leimannut ruokahävikin välttäminen maissa, joissa se toimii. Siitä syystä he ovat olleet miljoonia käyttäjiä, jotka ovat kuluttaneet heidän tuotteitaan ja antoi asiasta lausunnon. Joten opimme näkemään arvosteluja tästä sovelluksesta ja sen toiminnasta eri alueilla.

Mikä on Too Good to Go ja miten se toimii tilata ruokaa, joka oli tarkoitus heittää pois?

Enemmän kuin sovellus, voimme nähdä sen samanlainen kuin ympäristöliike joka ehkäisee ruokahävikkiä maailmassa. Koska tässä se on yksi parhaista sovelluksista tilata ruokaa, koska se osoittaa lähistöllä olevat paikat, joista löydät ruokia erinomaisella hinnalla.

Tarjolla on kuitenkin niitä ruokia, jotka jäivät yli muun muassa ravintolaan, leipomoon. Sitten, pidetään ylijäämänä, joka valmistettiin päivänä ja yleensä meni roskakoriin.

Joten sovellus toimii hyvin yksinkertaisella tavalla, koska toimipaikat liittyvät siihen tarjotakseen tuotteitaan. läpi GPS-tekniikkasovellus näyttää sinulle lähimpänä sijaintiasi olevat ruoat ja voit asentaa sen seuraavasti:

  1. Varmista, että olet ladannut äskettäin päivitetyn Too Good to Go -sovelluksen laitteellesi.
  2. Hyväksy sovelluksen ehdot sen optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.
  3. Syötä se ja etsi kartta löytääksesi lähellä olevia pisteitä jotka ovat liittyneet Too Good to Go -ryhmään. Siellä voit valita haluamasi tai etsiä sen kirjoittamalla sen nimen hakukoneeseen.
  4. Sieltä sinulla on mahdollisuus tehdä haluamasi tilaus ja jatkaa sen maksamista.
  5. On tärkeää, että olet kiinnitä huomiota laitoksen määräämään aikatauluun tämän tyyppisten ruokien toimituksiin. Tilauksen vastaanottamisesta näet ajan, jolloin sinun tulee noutaa ruokasi.

Mistä voin nähdä Too Good to Go -arvostelut?

Euroopassa yli 10 miljoonaa ihmistä on osallistunut tähän aloitteeseen säästää ylimääräistä ruokaa laitoksista. Tästä syystä voimme löytää erilaisia ​​mielipiteitä tarjotusta palvelusta. Näemme nämä jokaisen ruokalajin julkaisussa tai Play Kaupan sovelluksen kommenteissa.

mielipiteiden käyttäjien sovellus on liian hyvä

On huomionarvoista, että jotkut ihmiset ovat valittaneet ruoan kunnosta tai esittelystä, mutta tiedämme että ajatuksena on estää tämän tuhlaaminen. Tästä syystä jotkut haluavat ostaa sovelluksen kautta supermarkettien tarjoamia sinetöityjä ruokia.

Siksi on tärkeää, että luet joitain julkaisun arvosteluja ennen tilauksen tilaamista. No, tällä tavalla sinulla on käsitys siitä, mitä voit löytää, ja näin voit nauttia erinomaisesta ruoasta edulliseen hintaan.

Jokaiselle Too Good to Go -ravintolassa myytävälle ruoalle

Sovellus tarjoaa sinulle arvioosion viesteillesi tällä tavalla, asiakkaat kertovat mielipiteensä ruoasta ja saamasta palvelusta. Tämä auttaa yrityksiä parantamaan heikkouksiaan ja ostajaa saamaan näkemyksen siitä, mitä hän kuluttaa. Tämän saavuttamiseksi toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään äskettäin päivitettyyn Too Good to Go -sovellukseesi.
  2. Etsi ruokalaji valitsemastasi ravintolasta tai yrityksestä.
  3. Postissa, katso alareunasta viittaavia välimerkkejä siihen, mitä käyttäjät ajattelevat lautasesta.
  4. Katso myönnetyt tähdet nähdäksesi, kuinka ostamasi julkaisu on arvioitu.
  5. Jälkeen tee tilauksesi, voit antaa pisteet haluat hinnan, laadun ja myymälän henkilökunnan huomion perusteella.

käyttäjäarvio on liian hyvä sovellukseen

Too Good to Go -sovelluksen Play Kaupassa ja App Storessa

toinen tapa löytää erilaisia ​​mielipiteitä hakemuksesta Yleensä se on tarkistamalla kommentit App Storessa. No, sinulla on mahdollisuus tehdä tilauksia mukaan otettavaksi, kuten DIDI Foodissa. Siirry tässä tapauksessa Play Kauppaan tai App Storeen riippumatta siitä, onko sinulla Android- tai iOS-laite. Sijoita sitten arvostelut sen kuvauksen alaosaan.

Tällä alueella saat erilaisia ​​mielipiteitä sovelluksen toiminnasta. Mutta toimitettujen tietojen lähestymistapa käsittelee käyttömuotoa, tehokkuutta, nopeutta ja muita käyttäjien antamia tietoja. Toisin sanoen ne eivät välttämättä ole yhtä tarkkoja kuin ne, jotka löytyvät kyseiseen laitokseen jääneen ruoka-annoksen julkaisusta.