Skip to content

Kuinka ladata ”Too Good to Go” matkapuhelimeesi? – iPhone ja Android

24 de huhtikuu de 2022
logo too good to go 18753

Too Good to Go on mobiililaitteiden sovellus, joka luotiin vuonna 2016 taistelemaan globaalia ruokahävikkiongelmaa vastaan. Tavoitteesi on vähentää ruokaylijäämää ravintoloista, supermarketeista, mm.

Sovelluksen tehtävänä on myydä näitä ruokia halvemmalla, jolloin käyttäjät voivat ostaa näitä ruokia. Tämä auttaa suojelemaan ympäristöä vähentämällä ruokahävikkiä ja CO₂-päästöjä. Jos haluat olla tämän sovelluksen asiakas, sinun tarvitsee vain ladata sovellus tai päivittää sovellus ja rekisteröityä.

Missä sovelluksessa kirjaudun käyttämään Too Good to Go -käyttöä?

Rekisteröityäksesi To Too Good to Go -palveluun sinun on ladattava sovellus puhelimellesi, ja tehdäksesi niin sinun on etsittävä sitä laitteesi sovelluskauppa. Android-laitteella Google Play Kaupasta ja iPhonella Apple Storesta. Kun olet löytänyt sovelluksen, sinun on valittava se ja jatkettava sen lataamista ja asentamista.

Kuinka rekisteröityä tietokoneelta Too Good to Go -sovellukseen?

  1. Avaa Liian hyvä mennä -sovellus.
  2. Napsauta rekisteröintipainiketta.
  3. Täytä sitten laatikot tiedoillasi.
  4. Anna sähköpostiosoite ja salasana.
  5. Saat tämän jälkeen sähköpostin, jossa sinun on vahvistettava rekisteröinti.
  6. Tämän jälkeen voit syöttää maksutavan määritysosioon.

Kuinka moni käyttäjä käyttää aktiivisesti Too Good to Go -palvelua?

Tänään sovelluksella on yli 32 miljoonaa käyttäjää ja yli 6 000 sen aloitteeseen liittyvää laitosta 15 maassa. Niiden joukossa ovat Norja, Ranska, Saksa, Hollanti, Sveitsi, Belgia, Espanja ja Yhdysvallat.

Alusta alkaen se saavutti suuren suosion Euroopassa, kunnes se laajeni Yhdysvaltoihin, missä se on tällä hetkellä saatavilla vain kaupungeissa, joissa on suurin väestö, kuten New York, Boston, New Jersey, San Francisco ja Washington DC.

Mutta alustan tavoitteena on päästä moniin paikkoihin maailmassa saada aikaan muutosta maailmanyhteisössä. Koska tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja torjua ilmastonmuutosta.

Kuinka voin ottaa käyttöön Too Good to Go -ilmoitukset?

Paras tapa hyödynnä kaikki tämän sovelluksen edut, on aktivoida ilmoitukset. Sen avulla pysyt ajan tasalla uusista päivityksistä, yllätyspaketeista, taidoista paikoissa, joista pidät eniten, parhaimmista hinnoista ja monien muiden asioiden ohella. Lisäksi, jos muutos tapahtuu, voit selvittää ajoissa, muuttaako toimipaikka noutoaikaansa vai joutuuko paketti peruuttamaan ylijäämän puutteen vuoksi.

Aktivoidaksesi tämän toiminnon, sinun on mentävä tilisi asetuksiin ja valittava sitten ”Ilmoitukset” -ruutu, ja kun olet tehnyt tämän, voit hyödyntää tätä toimintoa täysimääräisesti.

Vinkkejä Too Good to Go -käyttöön helpommin

Too Good to Go on erittäin helppokäyttöinen sovellus, mutta jos haluat paremman ostokokemuksen voit ottaa huomioon joitain temppuja. Tämä auttaa sinua saamaan kaiken irti sen tarjoamista eduista.

Ennen kuin valitset myymälän, josta haluat ostaa yllätyspakkauksen, on suositeltavaa tutustua kaupan kuvaukseen. Tämä auttaa sinulla on käsitys siitä, mitä ruokia voit odottaa tilauksessasiLisäksi voit tietää myymälän sijainnin tai muun tyyppiset merkinnät.

poika syö nojatuolissa

Käyttäjät aina saada ilmoituksia uusista päivityksistä. Mutta on suositeltavaa tarkistaa aika ajoin, onko suosikkilaitoksillasi yllätyspaketti saatavilla.

Kun ostat yllätyspakettisi, ilmoitetaan aika, jonka kuluessa voit peruuttaa tilauksesi. On tärkeää, että noudat pakettisi tuolloin, sillä silloin toimipaikka voi toimittaa paketin. Jos et voi noutaa sitä tuon ajan kuluessa, sinulla on mahdollisuus peruuta tilauksesi 2 tuntia ennen toimitusta ja saat rahasi takaisin.

Yllätyspaketin vastaanottamisen jälkeen on suositeltavaa olla aina avoimin mielin. Muista, että pakkauksissa on päivän ylimäärä, joten saat monipuolista ruokaa.