Skip to content

Missä kaupungeissa Espanjassa on liian hyvää mennä? – Kansallinen kattavuus

24 de huhtikuu de 2022
logo too good to go 18762

Too Good to Go, on yksi sovelluksista, joka on saanut paljon suosiota Espanjassa. Yhä useammat maan asukkaat ovat päättäneet auttaa ympäristöä, ruokahävikin vähentäminen. Vuonna 2018 sovellus otettiin käyttöön Espanjassa, ja siitä lähtien se on levinnyt useisiin maan kaupunkeihin. Nykyään se on saatavilla Madridissa, Barcelonassa, ​​Zaragozassa, Coruñassa ja Vitoriassa.

Mitkä Madridin ravintolat on rekisteröity Too Good to Go -luetteloon?

Espanjan pääkaupunki on yksi kaupungeista, jossa näitä sovelluksia käytetään eniten. Tämä johtuu siitä, että monet laitokset ovat päättäneet olla mukana Too Good to Go -aloitteessa. Sille, mitä tapahtuu hyvin usein, löydät yllätyspaketit tärkeistä Madridin ravintoloista sovelluksesta. Joista erottuvat Fleur de lis Sta. Susanassa ja Goldfruct Argüellesissa.

Liian hyvä mennä Barcelonaan

Barcelonan kaupungissa on suuri prosenttiosuus laitoksista, jotka ovat liittyneet tähän hakemukseen. Suurin syy on se Se on toinen kaupunki, jossa on eniten kauppoja, ohitti vain Madrid. Joten on hyvin yleistä, että saatavilla olevien pakkausten luettelosta löytyy laaja valikoima toimipaikkoja. Jotkut heistä jopa tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden tilata ruokaa kotiin Barcelonassa.

Koska tämä on yksi väkirikkaimmista kaupungeista, tätä sovellusta käyttävien ihmisten määrä kasvaa joka päivä. Sen perusteella, mitä voit kertoa, sillä on ollut erittäin tehokas vaikutus ruokahävikin vähentämiseen.

Mitkä ravintolat myyvät eniten?

Sen jälkeen kun hakemus saapui Espanjaan, monet laitokset ovat nähneet sen loistavana tilaisuutena kerätä rahaa, jonka he aikoivat heittää pois. Lisäksi se antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa näitä ruokia halvemmalla. Joistakin ravintoloista on tullut Too Good to Go -käyttäjien suosikkeja.

Nykyään Chihuahua-ravintola on yksi eniten myyneistä laitoksista, ja se on myös yksi Barcelonan kaupungin suosituimmista. Lisäksi se tarjoaa kotiinkuljetuksen hyvällä kattavuudella, ja sille on ominaista sen meksikolaiset ruokalistat.

Toinen niistä suosituimmat laitokset on BelleBuon. Mikä on konditoria, josta löydät italialaisia ​​gastronomisia herkkuja. Mutta jos haluat kokeilla latinalaisia ​​makuja, suuntaa Lato Café -ravintolaan. Mikä on yksi Barcelonan parhaista ravintoloista, josta löydät ruokaa Etelä-Amerikasta.

Miten saan halvat hinnat?

Tästä sovelluksesta löydät yllätyspaketin jopa 80 % alkuperäisestä hinnasta. Joten se on hyvin yleistä, että löydät hinnat 2-5 euroa, elintarvikkeista, joiden arvo on yleensä 11-17 euroa. Mutta jos haluat saada vielä enemmän alennuksia, voit hakea Black Friday -päiviä, jolloin alennuskuponkeja jaetaan.

poika toimittaa pizzatilauksen

Miten Too Good to Go toimii Zaragozassa?

Se on yksi Espanjan kaupungeista, joka edistää eniten taistelua ruokahävikkiä vastaan viime vuonna se on laskenut 11 prosenttiin. Sen jälkeen kun Too Good to Go saapui Zaragozaan, monet ihmiset ovat rekisteröityneet ja päättäneet liittyä aloitteeseen.

Myös monet laitokset ovat päättäneet osallistua. Kuten Super ekologiset supermarketit tai EcoMonegros-leipomot. Löydät myös ravintoloita, kuten The Mim Kitchen tai La Mini Pizzeria.

Voidaanko Too Good to Go käyttää La Coruñassa?

Ensimmäinen Galician maakunta from A Coruña on saatavilla Too Good to Go. Mistä voit ostaa yllätyspakkauksen alueen erityyppisistä toimipisteistä. Niiden joukossa on Horta + Sá:n ekologinen myymälä. Lisäksi löydät myös muun muassa Lola Organicin, Bo Pizzan, La Tienda de Linon, Saboresin, A Factoría Verden toimipaikat.

ihmiset saavat pikaruokaa

Missä osissa Vitorian kaupunkia on mahdollista käyttää Too Good to Go?

Sovellus on saatavilla Vitorian kaupungissa ja Sovellusta käytetään eniten Gasteizin kaupungissa. Myös Burgosin ja Araban alueet ovat liittyneet hakemusliikkeeseen. Jotkut tämän kaupungin laitoksista ovat Velvet Bakery, Délika Fruit Shops, Bértiz Bakeries ja Bar la Presumida.